Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    20. Rujan 2018. 16:14

Salatica9192

Moram i ja sada postaviti hahahaha. Tj slika je od sinoc. 🤣 Bas je porastao 😍 Volim se hahahaha 😍
    Blaza,
    😘 Bas se oblikovao i kod tebee 😊
    Barbie,
    moze slika tvog stomacica iz profila? Narastao? Ti si mi interesantnija od same sebi haha 🤗

ako si tu u plusu 19kg ja sam casna sestra! di zeno di?

Salatica9192
    20. Rujan 2018. 16:21

pepe1907

Salatica9192

Moram i ja sada postaviti hahahaha. Tj slika je od sinoc. 🤣 Bas je porastao 😍 Volim se hahahaha 😍
    Blaza,
    Barbie,
    moze slika tvog stomacica iz profila? Narastao? Ti si mi interesantnija od same sebi haha 🤗

Ne vidi se da sam bas toliko xD Rasporedilo se, ali vidi se da sam bucka, pogotovo u faci. U glavi i stomaku najveca promjena... ma da, uzela sorc od prosle godine i navukla do butina i nema dalje hahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 

Ana89
    20. Rujan 2018. 16:32

Salatica9192

pepe1907

Salatica9192

Blaza,
    Barbie,

Ne vidi se da sam bas toliko xD Rasporedilo se, ali vidi se da sam bucka, pogotovo u faci. U glavi i stomaku najveca promjena… ma da, uzela sorc od prosle godine i navukla do butina i nema dalje hahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣

Ajoj Salatice, da te nema trebalo bi te izmisliti 😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    20. Rujan 2018. 17:16

Ana89

Salatica9192

pepe1907

Salatica9192

Blaza,
    Barbie,

Ne vidi se da sam bas toliko xD Rasporedilo se, ali vidi se da sam bucka, pogotovo u faci. U glavi i stomaku najveca promjena… ma da, uzela sorc od prosle godine i navukla do butina i nema dalje hahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣

Ajoj Salatice, da te nema trebalo bi te izmisliti 😂😂

🤣🤣🤣🤣 i ja isto mislim hahahahah. Na pitanje, koga volis najvise, kada sam bila mala, odgovarala sam: sebe, pa tatu, pa mamu i brata zajedno, pa pare 🙄 pa sav svijet hahaha 😶 I onda me pitaju, kako ces sebe voliti najvise, a ja odgovorim: pa kako zasto, pa necu se tuci i mrziti 🤣🤣🤣
    Sto je najcrnje, slicno mislim i danas xD Samo se muz ubacio 🤣

Blaza26
    20. Rujan 2018. 17:20

Jao salatice ti si zivi cirkus...  Blago tvojima s tobom. I na ovoj live slici se ne vidi tih 19 kg. Bas si slatka trudnica. Evo i moja cura odmah skace cim se pocnem smijati tvojim komentarima

Ivylee
    20. Rujan 2018. 17:22

Salatice tvoja vaga nešto krivo pokazuje, nema tu 19 kila 😉!

Pticaselicazgst
    20. Rujan 2018. 17:32

Cure sve od reda ste prekrasne trudnice 😍 bome je ovo grupa lijepih i fit trudnica 😊😍

Salatica9192
    20. Rujan 2018. 17:48

Hahahhaha, ovdje su fit trudnice i sa skoro 20 plusa 🤣 A ne znam, tako sam gradjena, sta li. Ono "nabijena" haha, cvrsta. Nisam sklona celulitu nesto i mekanom salu hahaha. 67kg u martu, 86kg u septembru. To je realnost. Znaci u 13 nedelji sam vec imala 74kg, znam zbog Dabl testa i da sam ono, u jbt xD To mi je prestanak pušenja uradio. Nisam se ni vagala do tad xD
    Evo tablice, nisam uvela samo ova sada 3kg, cekam sutra. 

Emily1801
    20. Rujan 2018. 18:58

Cure super izgledate i baš ste zgodne trudnice. 😍
    Ana ginekolog ti je stupid.🤗 Ako te tjesi ni moj nije bio bolji, pa sad isto idem k njemu samo po doznake i uputnice.
    A s to se muzeva tice, moj nije riba ali je danas nemoguc. Takoder sam se rasplakala nakon sto smo isli u grad i cijelo vrijeme je komentirao da kako ja to lose danas vozim. Mrzim kad tako komentira i siri mi nervozu dok se pokusavam skoncentrirati na promet. 🤬

Maggie85
    20. Rujan 2018. 19:00

Za početak, veličina rukice i nogice na današnji dan - punih 31 tjedana, ulazim u 32. Ne mogu vjerovati kud to vrijeme leti! 😱
    Mina93, ima moja svekrva sestru, doduše ne blizanku, ali jaaako dobru! 😁
    Ja tek maloprije došla doma, popila sam željezo i vit C i kao idem jesti mahune, a s njima bih i jaja... i skužim da moram čekati barem sat vremena jer jaja ne smiju sa željezom... ne smije ni mlijeko, ni sir, ni čaj... ma figu, navalila sam onda na čips 🙈 I sad više nisam ni gladna.
    Opet niš od tablice... bit će kad ostanem doma, ako ne prije 😌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.