Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    20. Rujan 2018. 13:18

Ja danas narucila slova za krevetic, preslatka su mi 😍😍
    Nali drzi se, sva sreca te viroze brzo prodju, iako su jako neugodne dok traju, pogotovo sad dok si trudna. Jos koji dan i bit ces ko nova 🤗

Vana11
    20. Rujan 2018. 13:19

Cure slavljenice, sretan vam rođendan! 🎁😄🎉🎂
    Super mi je to kak vas po više tu ima isti dan rođendan 😁
    Evo i naša slika, jedna velika

url=https://lilypie.com]

Bruna92
    20. Rujan 2018. 13:19

Curama zelim sretan rođendan 😁❤️
    Ana, mislim da danas Ribe imaju cudan dan... Mene je muz maloprije ispalio da koji mi je vrag danas, da nisam normalna, sta sam tako nervozna i cudna... I da, imamo po nekoliko osobnosti ali u vecini vremena smo prilicno pitomi 😂

Sunflower! 🌻
    20. Rujan 2018. 13:21

E i samo da napomenem da sam ja sluzbeno na 70kg sto znaci +12 od pocetka trudnoce 😅
    Taman jos 3kg i mogu u rodiliste sa +15 ko i prvi put 🤣

MareiKate
    20. Rujan 2018. 13:24

Busybee, čestitke na curki :)  
    Slavljenice, neka vam je divan dan i ostatak ove posebne godine, da vam bebice dođu brzo i bez puno muke :)
    Barbie, zaista nema potrebe da se mučiš sa kenduralom na tašte, razgradi se on svakako, bitnije je ne kombinirati ga sa kavom i mliječnim proizvodima, i unutar dva sata sa tabletom za štitnjaču, tko i to ima na listi.
    Ana, nije lako s nama ribama 😂 što se tiče kila, vidiš u kojem sam ja tek tjednu a na +6 sam, i u prosjeku u zadnje vrijeme dobivam 1kg tjedno, di ću ja bit do kraja 😂  mene ogtt tek čeka idući tjedan...

pepe1907
    20. Rujan 2018. 13:38

Ana89

Obavila sam i doktora i komplikacije i JYSK.
    Uglavnom, muž je nastavio kvocati, inače je divan i odan, ali ima još min 3 osobnosti od kojih je dvije teško podnijeti( riba u horoskopu) i ja sam se ofc rasplakala.
    Nije pomoglo što mi je ginić prije toga kvockao za "velikih" 11 kila u 30 tt skoro. I opet me šalje na OGTT😪😪😪. I onda sam se još i debelo osjećala 😐😐.
    Nema veze, danas sam pojela 2/8 pizze one male. Boli me briga. Ne mogu bit i gladna i depra istodobno 😐😐Bar ne sad.

JYSK mi je ulijepšao ovu depru od dana , kupila veliki ručnik, dva ogrtača , 3-4 mala ručnika i kutiju za spremanje stvari za 260 kn. Sad imate 15 posto akcije na sve što stane u onu veliku vreću uz postojeće sniženje na proizvod.
    Bila i u kadrovskoj kod poslodavca, rekli su mi 15.10 reći što kako i kad ugovor istekne, ali da će vjerovatno produžavati ugovor, jer sam "stalni sezonac"… Vidit ćemo.

joj naporan ti doktor i kud opet na ogtt 🙈

pepe1907
    20. Rujan 2018. 13:43

Ja nisam bila vise od mj.dana na vuk vrhovcu 🙈malo si ja to oduzim al kaj sad...ja se nadam da mene nece slat na ogtt 😁 gledam vase slike i skuzim koliko mi ke trbuh nisko..nije ni cudo da me sve boli 😁 nadam se da ce se malo dic gore 

Maggie85
    20. Rujan 2018. 14:01

Tribe i Klikerica, sretan rođendan!! 💕🌼🥀🍰🎂
    Ana89, samo digni glavu i ne slušaj nikoga, ni muža ni doktora! Znaš kako smo mi žene jake, a pogotovo sad kad nosimo još jedan život u sebi! 💪

• Marti8
    20. Rujan 2018. 14:03

Drage nase slavljenice sretan vam rockas!!🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈
    Busice su vam divne😍
    Svima koji vas ljute posaljite jacmenac😁 Ja sam svojim majstorima odreda svakom poslala po jacmenac🤣🤣 nadam se da su ih i dobili🤪
    I da prijavim pregled,sve je dobro sa bebanom,imamo 750g😍..
    Posteljica se nije podigla,ostala je na uscu..i tako..bitno da je beban dobro💙😇

Mina93
    20. Rujan 2018. 14:17

Pepe super ste 😍😍 i ostale cure koje su u medjivremenu nabacile slikice 😍😍 nisam naravno sve popamtila.. Al koliko vidim nijedna nije nesto da se udebljala ne znam koliko, sve ide u trbuh i cicke 😁

Busybee cestitke na curici ❤️

Slavljenicama nek je najsretniji rockas 😁😘

Sve me strah sta ce meni gin komentirat za kilazu, mislim da sam i ja oko 10kg u visku, a sto je najjace svi mi komm da imam mali trbuh, a ovo ostalo mi ostalo koliko toliko isto, osim cicka naravno 🤣 da mi je znat di su te kile.. Nadam se da nece puno prigovarat jer idem privatno pa ga kao placam i nema pravo na prigovor 🤣🤣
    Ptico ona slova su prekrasna 😍😍
    I ko je ono narucio komodu? Maggie? Ima li ta tvoja sveki neku blizanku 🤣🤣🤣
    Ja napokon uspila sve pocistit od krecenja, mrtva sam, i spakirala nas za put 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.