Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2018. 19:02

Klikerica

Ja sam danas poslala frendicu u Namu da mi kupi spavaćicu onu kao Sarah. Ako si ti u Petrovoj kada i ja , biti ćemo blizanke po spavaćicama, vidim da su nam termini blizu.

Ja sam ti malo skeptična Petrovoj tak da se još nisam odlučila za bolnicu. Sve su mi plus i minus hih

• zvrkica
    18. Rujan 2018. 19:03

barbiemama

hvala svima na preporukama. istražit ću može li se to uzimati u trudnoći.

Allie, od simptoma koje navode za E. coli sam jedino češće išla na wc i bolio me povremeno donji dio leđa. no, to sam sve pripisala trudnoći kao takvoj. tako da nisam nešto posebno skužila.

Ali nisi ni mogla pretpostaviti jer to su simptomi trudnoće. Ma riješiti ćeš ju, ne brini

barbiemama
    18. Rujan 2018. 19:05

zvrkica

Ali nisi ni mogla pretpostaviti jer to su simptomi trudnoće. Ma riješiti ćeš ju, ne brini

hvala ti ❤️

AllieH
    18. Rujan 2018. 19:05

Uz moja osobna, i od drugih sam cula za hrpu losih iskustava s Lesninom + mi ni sam namjestaj kod njih ne djeluje kao neko olicenje kvalitete tako da nemam bas iskustva s kupovinom tamo, a izgleda da necu ni imati.  Sjecam se samo prosle godine u Zagrebu u Lesnini West da sam bila na zavjesama, svidio mi se neki materijal, htjela sam pomoc oko toga koliko mi treba i koliko bi me izasle za sivanjem i svime, gospodja sto radi je bila toliko nezainteresirana i otkantala me po kratkom postupku. U Osijeku Lesnina izgleda kao neki outlet ducan i kad udjete unutra kao da ste u '80-ima. Od mene minusi sa svih strana, a ovo s kadicom mi je samo potvrdilo misljenje. 

Luka ❤

m.girl6
    18. Rujan 2018. 19:09

AllieH, prekrasna si ☺️😍
    Di si haljinicu kupila? Curke, super ulovi. Meni stigle danas hlače crne iz asosa i oduševljena sam. 
    Sad njuskam kindace hehe

Noa 💙

barbiemama
    18. Rujan 2018. 19:10

znam da ste pričale o baby bjornu. na funbaby su snižene https://www.funbaby.hr/babybjorn-bliss-cotton-lezaljka.html

Barbie proći će. Brusnicu smiješ. I puno vode. Pa ako je u urkni to će pomoć. Ja sam danas dala urin i nadam se da neće bit e coli. Imala sam nešto malo prošle godine u ovo vrijeme. I baš je se užasavam. Mislim da ću ja u petak isto na ogtt

SarahSarah

Barbie proći će. Brusnicu smiješ. I puno vode. Pa ako je u urkni to će pomoć. Ja sam danas dala urin i nadam se da neće bit e coli. Imala sam nešto malo prošle godine u ovo vrijeme. I baš je se užasavam. Mislim da ću ja u petak isto na ogtt

U urinu

barbiemama
    18. Rujan 2018. 19:11

sutra kupujem brusnicu, definitivno. 

ne morate se brinuti za ogtt, bude sve u redu. manje je strašno nego što izgleda na prvu. 

AllieH
    18. Rujan 2018. 19:15

m.girl6, hvala ti. Bas sam napisala gore, haljina je Asos maternity. 
    Uzasavam se tih infekcija gdje simptome nema sanse da sam prepoznas. Nevjerojatno. 
    Bas sam vidjela tu akciju na Babybjorn, nije lose, one su inace rijetko na popustu.

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.