Ja sam danas poslala frendicu u Namu da mi kupi spavaćicu onu kao Sarah. Ako si ti u Petrovoj kada i ja , biti ćemo blizanke po spavaćicama, vidim da su nam termini blizu.
Ja sam ti malo skeptična Petrovoj tak da se još nisam odlučila za bolnicu. Sve su mi plus i minus hih
hvala svima na preporukama. istražit ću može li se to uzimati u trudnoći.
Allie, od simptoma koje navode za E. coli sam jedino češće išla na wc i bolio me povremeno donji dio leđa. no, to sam sve pripisala trudnoći kao takvoj. tako da nisam nešto posebno skužila.
Ali nisi ni mogla pretpostaviti jer to su simptomi trudnoće. Ma riješiti ćeš ju, ne brini
Ali nisi ni mogla pretpostaviti jer to su simptomi trudnoće. Ma riješiti ćeš ju, ne brini
hvala ti ❤️
Uz moja osobna, i od drugih sam cula za hrpu losih iskustava s Lesninom + mi ni sam namjestaj kod njih ne djeluje kao neko olicenje kvalitete tako da nemam bas iskustva s kupovinom tamo, a izgleda da necu ni imati. Sjecam se samo prosle godine u Zagrebu u Lesnini West da sam bila na zavjesama, svidio mi se neki materijal, htjela sam pomoc oko toga koliko mi treba i koliko bi me izasle za sivanjem i svime, gospodja sto radi je bila toliko nezainteresirana i otkantala me po kratkom postupku. U Osijeku Lesnina izgleda kao neki outlet ducan i kad udjete unutra kao da ste u '80-ima. Od mene minusi sa svih strana, a ovo s kadicom mi je samo potvrdilo misljenje.
Luka ❤
AllieH, prekrasna si ☺️😍
Di si haljinicu kupila? Curke, super ulovi. Meni stigle danas hlače crne iz asosa i oduševljena sam.
Sad njuskam kindace hehe
Noa 💙
znam da ste pričale o baby bjornu. na funbaby su snižene https://www.funbaby.hr/babybjorn-bliss-cotton-lezaljka.html
Barbie proći će. Brusnicu smiješ. I puno vode. Pa ako je u urkni to će pomoć. Ja sam danas dala urin i nadam se da neće bit e coli. Imala sam nešto malo prošle godine u ovo vrijeme. I baš je se užasavam. Mislim da ću ja u petak isto na ogtt
Barbie proći će. Brusnicu smiješ. I puno vode. Pa ako je u urkni to će pomoć. Ja sam danas dala urin i nadam se da neće bit e coli. Imala sam nešto malo prošle godine u ovo vrijeme. I baš je se užasavam. Mislim da ću ja u petak isto na ogtt
U urinu
sutra kupujem brusnicu, definitivno.
ne morate se brinuti za ogtt, bude sve u redu. manje je strašno nego što izgleda na prvu.
m.girl6, hvala ti. Bas sam napisala gore, haljina je Asos maternity.
Uzasavam se tih infekcija gdje simptome nema sanse da sam prepoznas. Nevjerojatno.
Bas sam vidjela tu akciju na Babybjorn, nije lose, one su inace rijetko na popustu.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji