mareikate, ja idem svaka 3 tjedna na kontrolu stitnjace…svakako je variralo, u 12.tjednu je napokon bio tsh 1.8 i to je bilo idealno, a nakon tri tjedna je skocio na 2.8 pa mi je povecala terapiju. Idem opet u petak pa cemo vidjet kakvo je sad stanje. Bitno da si pod nadzorom.
Meni je prije 4 tjedna isto bio oko 1 (povećavali dozu dok nismo došli do toga) sad mi se opet popeo na skoro 4... Znam da svaki dr ima svoju teoriju do koje vrijednosti je to ok, ovom mom je svakako bitno da je ispod 2.
Evo ovo vam je moj prvorodeni frajer bili smo u sopingu i osim prsluka uzela sam mu kapice u hmu veliki mi je vec 😍 ne znam kak cu sa dvoje ali budem nekako...
mareikate, ja idem svaka 3 tjedna na kontrolu stitnjace…svakako je variralo, u 12.tjednu je napokon bio tsh 1.8 i to je bilo idealno, a nakon tri tjedna je skocio na 2.8 pa mi je povecala terapiju. Idem opet u petak pa cemo vidjet kakvo je sad stanje. Bitno da si pod nadzorom.
Meni je prije 4 tjedna isto bio oko 1 (povećavali dozu dok nismo došli do toga) sad mi se opet popeo na skoro 4… Znam da svaki dr ima svoju teoriju do koje vrijednosti je to ok, ovom mom je svakako bitno da je ispod 2.
Mislim da je u drugom tromjesecju bitno da nije iznad 2.5, u prvom je bitnije da je ispod 2...bar koliko sam ja proucavala. Ali znam da svaki doktor ima svoju politiku 😅
url=https://lilypie.com]
U Trogiru al za najam problem je jer je sve do sezone i onda seli u ovome smo stanu vec dugo i gazda je super da je bar 10 kvadrata veci ne bi se micala odavde 😏
Kaštel Štafilić adresa Koludrovac nije opcija? Prvi kat,novogradnja,bez iseljavanja tijekom sezone of course. Ili mozda Okrug? Nemam pojma… pitam
Hahaha pa ti svugdi znas nekog, vezana sam za trogir jer imam dvoje skolaraca i treninga njegovog sinu sam vec minjala skolu pa ne bi opet a ona mi je rek krenila u prvi, ah cari podstanarstva 😏
Ok,onda trazimo baš baš Trogir. Javim ti.. ako sam dobro razumjela trazi ce cca trosobni stan?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Meni je prije 4 tjedna isto bio oko 1 (povećavali dozu dok nismo došli do toga) sad mi se opet popeo na skoro 4… Znam da svaki dr ima svoju teoriju do koje vrijednosti je to ok, ovom mom je svakako bitno da je ispod 2.
Mislim da je u drugom tromjesecju bitno da nije iznad 2.5, u prvom je bitnije da je ispod 2…bar koliko sam ja proucavala. Ali znam da svaki doktor ima svoju politiku 😅
Da, definitivno ću opet na veću dozu, nema veze, samo da je sve ok...
Anna0 pravi je slatkis, a ti fit mama 😍
Da prebrzo odrastu ni ne okrenes se a oni vec u pubertetu 😪
Zvali su me iz Podobnika da su me izabrali za gratis 4D UZV. Woo hoo!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
U Trogiru al za najam problem je jer je sve do sezone i onda seli u ovome smo stanu vec dugo i gazda je super da je bar 10 kvadrata veci ne bi se micala odavde 😏
Majana koja je cijena rucnika iz kika? to si rucnike uzela?
Sortiraj odgovore
Najstariji