Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    17. Rujan 2018. 15:11

Klikerica

Zvali su me iz Podobnika da su me izabrali za gratis 4D UZV. Woo hoo!

Jeee, cestitam! Javi kak je bilo. Ja se na kraju nisam javila, kad sam tak i tak svaki drugi tjedan na kontroli i em mi bed bilo da me gledaju. Btw- ako znas koga da u Zg-u iznajmljuje,javi, vidim da ti sve zive znas- cijelu Hr 😁😆
    Anna0 mali je bomboncic😊

Ptičica
    17. Rujan 2018. 15:11

Anna pa predivan je! Slatkis!!
    Klikerice zasluzila si 😎 a mi smo zasluzili da zalipis slije ovdje 😁
    Tsh, dosla sam sa 10tt na prvi pregled, malo je rec da sam bila prestravljena s obzirom koji je panicar moja ginekologica. Kad je vidjela tsh 5,8 odmah je sve ocijenila.kao kriticno, vjerojatno i zbog prijasnjih iskustava. U jednu mi ruku drago jer me detaljno gleda a u drugu mi ide na zivce sta i kad je sve dobro ona se distancira 😪
    Ugl., dr Punda ( u St je glavni na odjelu) mi je radio uzv stitnjace. Covjek mi rekao da je sve ok, da ima nekih tvorbi al da to nije nista strasno, i bez obzira kakav je tsh sad, da nakon trudnoce vjerojatno necu trebat terapiju. I rekao mi je da, ima 10 god kad sam rodila, nitko nije slao trudnice na tsh i tek je terapija isla kad su vrijednosti iznad 10. I rekao mi je da garantira da nije imala prste u prijasnjim trudnocama. Tako da, ne uzbudujem se puno oko nje. Sto kazu du, bitno da smo pod kontrolom. 👍

zadranka86
    17. Rujan 2018. 15:13

Cure ZAR BAS NI JEDNA NE ZNA KAD IDU KOMPLIKACIJE ZA OVAJ MJ.??Bas nesto gledam a ne mogu nista jer nezz kad ce bit...pa sam misla da moooozda koja ipak zna..😟😢

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    17. Rujan 2018. 15:14

zadranka86

Cure ZAR BAS NI JEDNA NE ZNA KAD IDU KOMPLIKACIJE ZA OVAJ MJ.??Bas nesto gledam a ne mogu nista jer nezz kad ce bit…pa sam misla da moooozda koja ipak zna..😟😢

Mislim da su ti dvije cure odgovorile da su sutra.

• nali
    17. Rujan 2018. 15:14

zadranka86

Cure ZAR BAS NI JEDNA NE ZNA KAD IDU KOMPLIKACIJE ZA OVAJ MJ.??Bas nesto gledam a ne mogu nista jer nezz kad ce bit…pa sam misla da moooozda koja ipak zna..😟😢

Mislim da ti je Ana odgovorila, sutra idu

du1988
    17. Rujan 2018. 15:16

anna, mali frajer je pravi slatkis 😍 klikerice, molim slike malog klikera kad obavis 4D 🎉

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 15:19

Anna pa presladak je 😍😍😍😍

Klikerica
    17. Rujan 2018. 15:24

nali

Klikerica

Jeee, cestitam! Javi kak je bilo. Ja se na kraju nisam javila, kad sam tak i tak svaki drugi tjedan na kontroli i em mi bed bilo da me gledaju. Btw- ako znas koga da u Zg-u iznajmljuje,javi, vidim da ti sve zive znas- cijelu Hr 😁😆
    Anna0 mali je bomboncic😊

koliki stan, i koji dio grada?
    za 4D mi je presudilo što će moja ginekologinja biti tamo, ona me i podsjetila da se prijavim. I onda ćemo na redovnom pregledu tjedan nakon samo proći kroz te slike. Zalijepit ću vam prvu sliku #mojpupak, samo da jedem nešto pa da se malo napuše.  

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ptičica
    17. Rujan 2018. 15:24

Klikerica

nali

Klikerica

Anna0 mali je bomboncic😊

za 4D mi je presudilo što će moja ginekologinja biti tamo, ona me i podsjetila da se prijavim. I onda ćemo na redovnom pregledu tjedan nakon samo proći kroz te slike. Zalijepit ću vam prvu sliku #mojpupak, samo da jedem nešto pa da se malo napuše.

Lijepi pupak, ali hocemo i malog klikera kad dode vrijeme!

Klikerica
    17. Rujan 2018. 15:28

Ptičica

Klikerica

nali

Klikerica

Anna0 mali je bomboncic😊

Lijepi pupak, ali hocemo i malog klikera kad dode vrijeme!

ma i klikera, naravno, to tek 28.9. kada ga uslikaju 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.