Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    15. Rujan 2018. 09:28

ajme ajvar. obožavam ajvar. i to ljuuuti 😍 mama, baka i ja ga svake godine pravimo, pa mislim da ćemo i ove. ako ga mama ne napravi sama prije nego dođem 😊 

Blaza26
    15. Rujan 2018. 09:31

Jutro curee,ja sam legla oko 3 posto smo bili na svadbi. Bilo je ok,al hranom sam razocarana,nije to to.
    Sad sam jaaaako gladna,posto od spavanja nema nista vise odo jest.
    #SZUZ!!!!!!! Ja sam se spasila nedavno.
    Al isto sad kad dode baci komentar sta i kako da radim.
    Cak mi je i jucer rekla da je super sto cu izac "medu ljude" da nisam stalno kuci. I da kad mi dosadi sjedit da ustanem,pa se vratim. Halooo.
    Da treba svih 9 mj.bi lezala,samo da donesem zivu i zdravu bebu,jer znam zasto mirujem,i sta ce bit ishod toga.
    Oni nikako shvatit da ja nisam jadna,nego da sam blagoslovljena i presretna!!!!! 
    Ugl. SZUZ!!

barbiemama
    15. Rujan 2018. 09:31

moram i ja ogrtač kupiti. a to pak nikaaad ne koristim i stvarno ću uzet nešto najjeftinije ikad, samo da se ogrnem. radim blizu Branimirca (placa....za one u Zg) i baš sam neki dan vidjela da imaju par štandova sa jeftinim spavaćicama (45 kn, npr) i pidžamama. pa ću vidjet jel imaju ogrtače. 

Salatica9192
    15. Rujan 2018. 09:32

Zvrkice, 
    nemamo ni mi Primark, vec imamo one fb prodaje Primark, H&M, itd i imam zaovu u inostranstvu (nakupovala je stvarno svega, ali sve velicine 62 plus, iz nepoznatog razloga, jer sam ja govorila i 56 hahaha, ali nema veze, imace kad odskoci stvarcica vise).
    AllieH,  
    moj je malo uskogrudan :/ nema bas otvoren pogled na svijet kao ja ili moj brat. On jeste tipicni Balkanac hahhaha 🤣 
    Joj Ana, 
    meni se tvoja sveki stvarno cini zla da moze tebi nesto reci haha. Bas si mi pozitivna i opustena i ona to iskoristi izgleda. Dobro si joj rekla za drugu snajku. Ali vjerujem, da je morala jadna prolajati haha, kao i sama 🤣🤣🤣🤣🤣 Ma da, danas sam citala clanak "ljudi sa jakom psihom" tako nesto. U fazonu ne dodiriju ih komentari, uzdigli su se iznad tog. Joj hocu da sam takva, necu da budem drska lajavica :(

truskawka
    15. Rujan 2018. 09:33

VelikoSretnoDijete

Jao barbie 😍😍 koja linija! To je moja kilaza i visina iz srednje skole, sad sam na 88 🤦🏼‍♀️ Znaci mogla bi L uzet jednu i jednu XL :D i pamucni ogrtac. Ne posjedujem ogrtac a sve su mi osim pamuka bljak materijali.
    I nisi babasta, super su. 🎈🍭
    Idem na kavu i po papriku, planiram u zadnji tren ajvar i pindur napravit

Ajde ako ces narucivati javi kakvo ti je ja sam mrvu niza, i imam oko 76kila pa bi se mogla ravnati po tebi. Mislim ja obozavam da su mi pidzame i sve jako jako komotne pa nerjetko kupujem po 2 broja vece 😅😅 i htjela sam vec naruciti broj xl al se ne usudim haha..
    A ogrtac sam ja nasla u kauflandu pamucni za 70 kn..sad na akciji nekakvoj

❤N i V💙

barbiemama
    15. Rujan 2018. 09:34

Salatice, ako trebaš bilo što s naših stranica, samo se javi i ja ću ti naručiti. bez ikakve provizije. samo plati poštarinu za Bosnu ili ću nać neki bus koji ide do tebe i tako ti poslati. ove vjerojatno uzimaju previsoke provizije, a kupuju na rasprodajama za par eura. 

Ana89
    15. Rujan 2018. 09:40

Salatica9192

Zvrkice,
    nemamo ni mi Primark, vec imamo one fb prodaje Primark, H&M, itd i imam zaovu u inostranstvu (nakupovala je stvarno svega, ali sve velicine 62 plus, iz nepoznatog razloga, jer sam ja govorila i 56 hahaha, ali nema veze, imace kad odskoci stvarcica vise).
    AllieH,
    moj je malo uskogrudan :/ nema bas otvoren pogled na svijet kao ja ili moj brat. On jeste tipicni Balkanac hahhaha 🤣
    Joj Ana,
    meni se tvoja sveki stvarno cini zla da moze tebi nesto reci haha. Bas si mi pozitivna i opustena i ona to iskoristi izgleda. Dobro si joj rekla za drugu snajku. Ali vjerujem, da je morala jadna prolajati haha, kao i sama 🤣🤣🤣🤣🤣 Ma da, danas sam citala clanak "ljudi sa jakom psihom" tako nesto. U fazonu ne dodiriju ih komentari, uzdigli su se iznad tog. Joj hocu da sam takva, necu da budem drska lajavica :(

Ma nije zla. Samo je nekad "preslobodna", pošto sa drugom mora u rukavicama. A morat će i sa mnom. Sad zna. Eno je, mir od onda. Skrešem ja nju u korijenu, čim se javi neprikladno ( alarm: vegeta!!) 😂😂😂. Sva sreća pa sam rođeni diplomat i na kraju sve dođe na moj mlin, bez puno priče 😙😙

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    15. Rujan 2018. 09:43

Jedna od nas dvije

barbiemama
    15. Rujan 2018. 09:45

ja skrešem isto tako ljude u korijenu. ne da mi se objašnjavati svoje razloge, stavove i slično. a nisam ni dužna. odmah postavim granicu i vide da o tome više nema rasprave. 

a u nekim situacijama (kad nisam sigurna je li netko dobronamjeran ili zloban) pustim da laprdaju što žele, pa si daju oduška jer misle da ne kužim kako me zapravo podjebavaju. a onda u jednom trenutku pokažu svoje pravo i odvratno lice. pa se onda u potpunosti maknem i nema me. ne javljam se, jednostavno tu osobu obrišem iz glave i života. 

barbiemama
    15. Rujan 2018. 09:52

Blaža, lijepe ste 😍❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.