Mina ja sam 😂😂😂 Poslat ću muža opet u Lidl po njihove mađarice, prefine su 🐖🐷🐽
Kakav san 😂😂😂😂😂
Jutro svima, i ja počela imat neke čudne snove 😂 ali dns sam sanjala da su me zvali u Podobnik na uzv i da sam odmah vidla lice naše ribice..joj ti obrazići 😍
Lineu imam od početka, sad je krenula ova prema gore...pupak samo kaj ne izađe van a i imam šav na njemu od laparaskopske operacije prije 4god...baš me muž pita hoće mi izdržati šav da ne popuca 😂
btw.ova mamina kuhinjam...dobit ću 5 kila za 2 dana 😂
curke a gledajte ovu torbu kak je prekrasna
https://www.ebay.com/itm/New-Large-Capacity-Mummy-Unicorn-Travel-Backpack-Maternity-Nappy-Baby-Diaper-Bag/302802197003?hash=item46806ada0b:m:mJc4ImYEoAEHwgZXwrn9uIA
Noa 💙
du, slikica je na 1551. stranici
hvala vam curke na koplimentima, danas sam ujutro stala na vagu i +5kg smo, ali neka.allieH,ajmeeee torba ti je presavršena, a bome je i ova sa aliexpressa mrak.
i ljepša mi je ta nego sa ebaya i baš ova kominacija sa crnim i šarenim jer ionako mislimo uzeti Maclarenice day tripper koje su tamnije boje. Joj bolje da nisi ništa bolje stavljala, ovu ću si morati odmah uzeti jer vidim da je sad i na akciji
daj mi reci jel imaš iskustva sa naručivanjem sa alija? koliko se čeka roba i to? ja sam naručivala i sa asosa, ebaya i iherba, ali sam aliexpresa nisam pa ne znam. Treba li ti paypal ili možeš samo preko deviznog računa?
Ja sam isto na +5,5 i moj doktor kaže da je to sasvim ok s obzirom da u prvom tromjesečju nisađ dobila ništa. I onda mi je objašnjavao kako će to sad s kilama ići i koliko ulogu igra genetika u masnim naslagama (čitaj celulitu)
Ja kako prolazi trudnoca, sve se vise bojim 😶 Samo citam i istrazujem, gledam iskustva porodjaja prijevremenih bebaa. Jooj 😑 Nisam se ovoliko bojala prije, vjer kako sam se vezala za nju, zamisljam je, kupujem stvarcice. Da mi je prespavati do 35, 36 nedelje xD
Ja cekam snikers, cokoladno mlijeko iiiiiii cipsss domacinski od kajmaka (upsss, jede mi se, moram haha). A za iskup zbog junk hrane, cekam gustu krompir corbicu za rucak 😍
strudlica, celusa ima na izvoz već sad, hehehe, a kamoli do kraja
Noa 💙
Dobro jutro cure 😊😊
Ajme umirem od smijaha, prvo na luftić pa sad još ovaj san sa fritulicama
Ja sam imala jedan tako ludi san prije 2 mjeseca, kao u realnom vremenu je bio, bila sam trudna ali nekako sam opet ostala trudna. I kao to je bilo moguće u snu, i još napala dečka da kako ćemo sad to, prvo jedna beba se rodi, pa za 3 mjeseca još jedna. I da kako nismo pazili znači nevjerovatno. I probudim se, trebalo mi je par minuta da skužim da to nije moguće, sva sam u šoku bila hahaha.
Bome odmah mi ljepše jutro. Mene je noćas komarac probudio oko 1,pa sam do skoro 3 bila budna i pokušavala zaspati.
Kako su tu sve zgodne trudnice, bome se super držite sve
Sretno danas na pregledima tko ide, ja još brojim do 18og,vidjela sam da još netko čeka isti dan.
Idem malo odvježbati pa na doručak, baš sam gladnjikava. Samo o kolačima pišete zloće jedne sva sreća da ne kupujem namjerno pa nemam za jesti te napasti, a mađarice iz Lidla su nešto najfinije
Ajme snova, kako sam se nasmijala 🤣🤣🤣
Joooj cure, nemojte o hrani....ja bi samo jela i jela i jela 🐷 Još se držim na +7, odnosno ništa nisam dobila u zadnjih mjesec i pol otkad sam na dijabetičkoj prehrani...ali svaki si dan barem sladoled priuštim jer bi na psihijatriji završila 🙈
Da li je itko koristio onu maramu za nošenje iz Lidla,baby sling??? Jučer sam ugrabila jednu jer je bila jeftina,ali ne znam za recenzije....
A taj Lidl katastrofa,koda sam došla na Jakuševac,ali tamo barem zraka ima i naravno ništa trudničko, a ljudi koji stoka bacaju sve posvuda,fuj...
I btw HM u Rijeci nema nipta trudničkog, ja ne znam kako to u nekim gradovima imaju,a ovdjpe pak nema ništa...sjedni i plači
Ja kako prolazi trudnoca, sve se vise bojim 😶 Samo citam i istrazujem, gledam iskustva porodjaja prijevremenih bebaa. Jooj 😑 Nisam se ovoliko bojala prije, vjer kako sam se vezala za nju, zamisljam je, kupujem stvarcice. Da mi je prespavati do 35, 36 nedelje xD
Ja cekam snikers, cokoladno mlijeko iiiiiii cipsss domacinski od kajmaka (upsss, jede mi se, moram haha). A za iskup zbog junk hrane, cekam gustu krompir corbicu za rucak 😍
Salatice ja sam si na početku rekla da neću ništa takvo čitati, nije to dobro. Nikako ti ne pomaže, samo radi stres. Kao ni ona iskustva sa poroda. Kako bude, bit će, samo treba pozitivno razmišljati, jer naše bebice osjete svaki naš strah i nervozu. A ne možemo utjecati na to kakav ćemo porod imati.
Tako da mani se ti čitanja toga i čitaj lijepe stvari i lijepa iskustva. Bolje je i za bebu i za tebe
Sortiraj odgovore
Najstariji