Jutro 😁
Allie taj tvoj ruksak je savršen, nažalost kod nas preskup, ali stalno ga gledam 😍😍 Ajd ti lijepo skokni do doktora pa da si mirna, iako sigurno nije ništa.
Niky što da ti kažem, nisam pametna, i meni se skratio u skoro 3 tjedna 3 mm a ležim, WC, malo skuham i to je to. Takav odgovor sam i ja dobila, bitno da je zatvoreno, a sad valjda oni znaju. Ja kontrolu imam 24.9. popodne, ali to jutro idem kod privatnika jer njemu vjerujemo pa da mi objasni kako i zašto.
Ali znam da će sve biti ok ma kraju. Moja prijateljiaca je ležala zadnja 2 mj trudnoće zbog toga i na kraju prenijela 7 dana.
Salatice nek si se ti na spavala. 😘
Uglavnom ja bi samo jela mađaricu 😂😂 I napuhana sam i to mrzim. Uhvatila me manija za slatkim.
Moja malena je jučer skakala po mjehuru, danas je mirna, valjda spava. Osjetila sam ju tijekom noći malo.
I bolje mi kad lupa, ovako kad je mirna ne volim 😂😂
Truskawka hahaha, stvarno luftic 😊 Kad ono muz stize?
Mene moj pupak opet toliko boli i ne popusta, cijelu noc nisam spavala niti se mogu namjestiti, razmisljam se da odem do abdominalnog kirurga danas samo da provjerim zasto sad to opet tako i je li sve u redu. Bas me strah.
mgirl, bas si zgodna, samo ti se fino stomak izbacio 😍
lily, niky, super za preglede 🤗🤗 niky, taj cerviks svi sanjamo, mogu misliti vi kojima je dodatna briga, ali samo miruj, bit ce dobro. ❤
Za ruksak, meni danas stize ovaj, stavljala sam ga negdje prije na temu i meni je super jer uopce ne izgleda kao diaper bag i vjerojatno ce se moci dosta dugo koristiti, kasnije i za stvari kad mali ide kod bake na spavanje i sl. 😁
Gdje si ga nabavila? Hvala na informaciji 😀 Ja sam našla sad neki onakav ruksak za pelene za 250 kn na jednoj našoj stranici.Ako me budem našla što bolje odo na eBay 😁
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Idem u 9 doktoru po uputnicu, pa produziti kirurgu, njima ambulanta radi od 9h. Cisto da me smiri, mozda je to sve zato i sto je beba sad veca, pa stvara i veci pritisak, a trbuh se samo siri, i same ste rekle da se i vama pupak lagano izbacuje. A kod mene su onda prisutni ti bolovi jer imam tu dijagnozu hernije 🤷♀️
Ana, meni ruksak donosi teta iz SAD-a, nju je izasao oko $80, a kod nas je skoro 200€. Puno previse. Pogledajte i aliexpress, ima super ruksaka i tamo. Ovaj mi je lijep tko ima curicu, jos dodje unutra s neseserom i podlogom za prematanje kao i ovaj moj: https://m.aliexpress.com/item/32828142454.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32828142454&productSubject=32828142454&shortkey=jIruQZNz&addresstype=600
Luka ❤
Znaciiiiii ako ovo nije bio san svih snova onda ne znam kaj je😂😂😂😂 dakle isli smo kod mojih i ulovili me trudovi, i u kupaonu, primila se za onu ruckicu za lakse izaci iz kade i u 3 sekunde dvije bebe vani, curica i decko ( valjda se jos pripremam da mozda se dogodi cudo 😂😂😂 ) nikakve krvi, nista, ali nisam ih ni pogledala.. osla u sobu zvat muza odmah, on je radio da sam ja rodila, da sam super, setam okolo po kuci ne krvarim itd i da imamo dvije bebe 😬😬😬 i tak odem u boravak svi oko kosare neke plahticom pokrivaju bebe, ja provirim a ono u kosari uz 3,4 krafne moje dvije fritulice😂😂, jedna sa rozom jedna sa plavom kapicom... JA SAM RODILA FRITULICE, 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ne znam jel bi plakala ili umrla od smijeha, ja sam sanjala da sam rodila doslovno fritule isuse kriste 🙈🙈🙈🙈🙈
Jutro 😁
Allietaj tvoj ruksak je savršen, nažalost kod nas preskup, ali stalno ga gledam 😍😍 Ajd ti lijepo skokni do doktora pa da si mirna, iako sigurno nije ništa.
Niky što da ti kažem, nisam pametna, i meni se skratio u skoro 3 tjedna 3 mm a ležim, WC, malo skuham i to je to. Takav odgovor sam i ja dobila, bitno da je zatvoreno, a sad valjda oni znaju. Ja kontrolu imam 24.9. popodne, ali to jutro idem kod privatnika jer njemu vjerujemo pa da mi objasni kako i zašto.
Ali znam da će sve biti ok ma kraju. Moja prijateljiaca je ležala zadnja 2 mj trudnoće zbog toga i na kraju prenijela 7 dana.
Salatice nek si se ti na spavala. 😘
Uglavnom ja bi samo jela mađaricu 😂😂 I napuhana sam i to mrzim. Uhvatila me manija za slatkim.
Moja malena je jučer skakala po mjehuru, danas je mirna, valjda spava. Osjetila sam ju tijekom noći malo.
I bolje mi kad lupa, ovako kad je mirna ne volim 😂😂
Mi smo i dan razlike samo 😊 ja sam isto bila kod privatnika i to mi on rekao..tako da razmišljam pozitivno i bit ce sve dobro. Da je nešto alarmantno sigurno bi rekao da idem u bolnicu tako da mu vjerujem 😁
Lora
Znaciiiiii ako ovo nije bio san svih snova onda ne znam kaj je😂😂😂😂 dakle isli smo kod mojih i ulovili me trudovi, i u kupaonu, primila se za onu ruckicu za lakse izaci iz kade i u 3 sekunde dvije bebe vani, curica i decko ( valjda se jos pripremam da mozda se dogodi cudo 😂😂😂 ) nikakve krvi, nista, ali nisam ih ni pogledala.. osla u sobu zvat muza odmah, on je radio da sam ja rodila, da sam super, setam okolo po kuci ne krvarim itd i da imamo dvije bebe 😬😬😬 i tak odem u boravak svi oko kosare neke plahticom pokrivaju bebe, ja provirim a ono u kosari uz 3,4 krafne moje dvije fritulice😂😂, jedna sa rozom jedna sa plavom kapicom… JA SAM RODILA FRITULICE, 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ne znam jel bi plakala ili umrla od smijeha, ja sam sanjala da sam rodila doslovno fritule isuse kriste 🙈🙈🙈🙈🙈
Jaoooooooooooo..ti si souuuuu...nasmija me tako..taman krafne jedem i zo dvije...hahahha fritulice...ovo je san svih snova definitivno...
Mamma umirem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Poludit cu, to ti je ocito ogromna zelja za slatkim 😂😂😂
Nego ko je ono spomenuo madjarice? ❤️
Allie torba je prekrasna 😍😍😍
du, slikica je na 1551. stranici
hvala vam curke na koplimentima, danas sam ujutro stala na vagu i +5kg smo, ali neka.
allieH, ajmeeee torba ti je presavršena, a bome je i ova sa aliexpressa mrak. i ljepša mi je ta nego sa ebaya i baš ova kominacija sa crnim i šarenim jer ionako mislimo uzeti Maclarenice day tripper koje su tamnije boje. Joj bolje da nisi ništa bolje stavljala, ovu ću si morati odmah uzeti jer vidim da je sad i na akciji
daj mi reci jel imaš iskustva sa naručivanjem sa alija? koliko se čeka roba i to? ja sam naručivala i sa asosa, ebaya i iherba, ali sam aliexpresa nisam pa ne znam. Treba li ti paypal ili možeš samo preko deviznog računa?
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji