Ja kako prolazi trudnoca, sve se vise bojim 😶 Samo citam i istrazujem, gledam iskustva porodjaja prijevremenih bebaa. Jooj 😑 Nisam se ovoliko bojala prije, vjer kako sam se vezala za nju, zamisljam je, kupujem stvarcice. Da mi je prespavati do 35, 36 nedelje xD
Ja cekam snikers, cokoladno mlijeko iiiiiii cipsss domacinski od kajmaka (upsss, jede mi se, moram haha). A za iskup zbog junk hrane, cekam gustu krompir corbicu za rucak 😍
Salatice ja sam si na početku rekla da neću ništa takvo čitati, nije to dobro. Nikako ti ne pomaže, samo radi stres. Kao ni ona iskustva sa poroda. Kako bude, bit će, samo treba pozitivno razmišljati, jer naše bebice osjete svaki naš strah i nervozu. A ne možemo utjecati na to kakav ćemo porod imati.
Tako da mani se ti čitanja toga i čitaj lijepe stvari i lijepa iskustva. Bolje je i za bebu i za tebe
Baš to! Gledaj snimke poroda... ima ih divnih,da se uvjeriš kak beba samo klizne niz tobogan
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Hahaha..prvo smijeh na pupak luftić, pa onda ovaj san Baš veselo jutro!
Ja sam ružno sanjala noćas vezano uz bebu, al to je samo san. Naši trudnički mozgovi rade 100/h, najviše očito obrađuju teme 'dolazak djeteta' i 'hrana', kod tebe se ne zna o čemu više razmišljaš. 😛 Htjela sam reći mmmm, sad bi mogla fritule s lino ladom gold ili white..al ne znam hoće ispasti morbidno 😁😁
Napišem post i ode 😡
Salatice nemoj to gledati. Još malo i u 30 tt si i bit će lakše.
I ja ponekada razmišljam o tome, i strah me, ali prestanem jer znam kako to utječe na nju.
Moramo misliti kako će sve biti dobro za nas, a i kako onaj gore hoće.
Ja ću danas pečeni krumpirl i batat u pećnici i krastavac salatu, i mađaricu 😂😂
jutrooo :*
mi smo jučer bili na moru i super mi je to pasalo. volim tako tjedan presjeć i negdje otići. malo sam preletila, vidjeh da su se neke od vas slikale. predivne ste sve i trbušaste :*
imate na h&m online nekakvu ponudu pidžamica za 4,99 eura. uzela sam Neu jednu :)
Jutro ja sam se bas ljepo naspavala a onda kad sam citala vase postove sam se skoro i upiskila u krevetu 😂😂😂🔝🔝ludi snovi
Ovak trebam vas savijet znam da ste pisale o tome ali nemam zivaca trazit jer bi mi trebo jedan dan s obzirom kolko smo ispisali stranica
Koji magnezij koristite meni je jucer dok rekla neki si uzmem 300 pa eto zanimaju me vasa iskustva koji vam odgovara?!!
Hvala
Hahaha..prvo smijeh na pupak luftić, pa onda ovaj sanBaš veselo jutro!
Ja sam ružno sanjala noćas vezano uz bebu, al to je samo san. Naši trudnički mozgovi rade 100/h, najviše očito obrađuju teme 'dolazak djeteta' i 'hrana', kod tebe se ne zna o čemu više razmišljaš. 😛 Htjela sam reći mmmm, sad bi mogla fritule s lino ladom gold ili white..al ne znam hoće ispasti morbidno 😁😁
😂😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Jutro ja sam se bas ljepo naspavala a onda kad sam citala vase postove sam se skoro i upiskila u krevetu 😂😂😂🔝🔝ludi snovi
Ovak trebam vas savijet znam da ste pisale o tome ali nemam zivaca trazit jer bi mi trebo jedan dan s obzirom kolko smo ispisali stranica
Koji magnezij koristite meni je jucer dok rekla neki si uzmem 300 pa eto zanimaju me vasa iskustva koji vam odgovara?!!
Hvala
Jutro cure, meni nedaju spavat,buse cijelo jutro ti u ulici. Jos su nam i vodu zavili,al bar ima struje haha.
Nadam se da ce uskoro i voda doc.
Lily_o ja uzimam Bioelectra magnezij 300,i super mi je. Jos je i ukusan,nekad mi dode da one sve vrecice saspem u usta
Hvala
Cure su uzimale citrat jer on ima najbolju iskoristivost. Ja imam neki twinlab 90 kapsula oko 100 kN 375 mg ima ali nije full iskoristiv u organizmu. Pijem ga dok ne potrošim.
Luftici, fritulice..haha cure zakon ste 🤣😂
Super curke za preglede i zdrave bebice😘
Salatice ti se toga bojis zbog cerviksa ili prosle trudnoce? i ja citam horore unazad tjedan dana, ali pocela sam na to gledati drugacije.. Zene znaju imati cerviks po 1 cm svega, pola trudnoce.. Moj je za duplo veci.. Za duplo! Pa se onda na kraju tome veselim. Pa si mantram sama sebi, imam duplo vece sanse. I onda se skuliram. Dogurat ces ti do termina, kazu da su curice izdrzljivije i nece se Lena tako lako dati istjerati uz svu tu finu papicu kojom ju hranis 😁
Jutroo!! Veselo je ovdje od jutra😁 Bas super😊
Luftic i fritulice😆🤣🤣🤣 Odlicne ste😊
Busice su vam bas🔝🔝
Super za sve dobre vijesti sa pregleda😍🎉
Meni moj pupak jos nije vani😅vidjet cemo🤣
A sad malo i o hrani,ja danas kuham sarmu😋😋Bas fino mirisi☺ Za mađaricu iz lidla potpisujem,nesto prefino..
Mi smo kolica posudili i isto nema torbu,bas sam neki dan razmisljala da cu kupiti neku obicnu i ne skupu glavno da je mogu zakacit na kolica..
Sortiraj odgovore
Najstariji