Hahahaha jaaoooooo Truskawkastvarno je s razlogom luftic
Bas ti je lijepi stomo s dvije bebice
Hvala 😘😘
❤N i V💙
Joooj cure mene ocito pere uzbudenje vezano uz muzev povratak..svaku noc se probudim u 4, srce mi lupa ko ludo, ne mogu spavati..juuuj..a i prek dana nije nista bolje..cak i bebe mi reagiraju stalno se micu ovih dana, meskolje se satima bez prestanka..
Jucer sam bila u kauflandu i malo kopala po stvarima tamo i nasla sam si super ogrtac za 70kn, od pamuka je, bio je zadnji i taman velicina L i odlican mi je, mama kaze da u njemu stvarno izgledam ko obelix 😅😅 nasla sam i pamucne gace po 8kn i termometar za vodu za 8 kn.. zapravo mi je bio forica i bzvz sam ga uzela kao nek se nadje, nisam ni znala da je za vodu nego sam mislila da je ovako za u sobu i onda dodem doma i vidim da je za vodu..reko odlicno, a taman sam razmisljala di da to kupim 😅😄 pa ako nista drugo bit ce kao ukras, ak nije dobar za vodu iako pise da je za vodu..ugl vidit cemo, za 8 kn necu propasti 😄😄
❤N i V💙
Lily i Niky super vijesti s pregleda, nek su nam bebice dobro 😍😊
Lily napokon si mirna i sva sreca na normalnom doktoru koji sve lijepo objasni. 🙂
niky jesi pitala kako to da se cerviks smanjio a da ti samo mirujes..
Mgirl lijepa trudnica 😊🙂
Truskawka hahahah luftic 😂😂 moj se isto rasirio dosta al je jos uvijek unutra, bas me zanima sto ce bit s njim do kraja 😅
Jesam, pitala sam, al nisam dobila bas neki pametan odgovor! Rekao je da je to ok, dok god šav drži i dok je unutarnje ušče zatvoreno da nema veze za cerviks. Hmmm...valjda je tak, mirovat cu i dalje oa cemo za tj.dana vidjeti....
Lora
Jutro svima, evo i meni prva noc da ne mogu spavati...probudili me udarci moje curke, pa wc obavila i sad blejim u mob. Muž otišao raditi a malu u 7 budim za školu... mogla bi nešto pojesti do tada 😂
Lora
Jutro, i ovaj moj ce biti ranoranioc, probudila nas budilica za muza za posao i on odma krece udarat 😍🤗
Jutroo cure,
ja se naspavalaaa :O da ne bude da svako jutro kukam hahah. Prestala sam piti sirup za zeljezo i nije bilo zgaravice sinoc/jutros. Preko dana neka me i muci, samo nocu nek miruje xD
Sto se tice luftica, guglala sam 5 min sta je to hahaha. Prvo sam pomislila da je luftic - flamingo, njega mi izbacuje na slikama prvo (flamingo na naduvanje), onda vidim i druge stvari xD Zakljucim da je vrlo vjerovatno luftic - dusek na naduvavanje hahaha.
Za torbu, i ja planiram takvu uzimati, bas sam ih smekala. Puno je lakse po meni, a i ljepse. Nisam fan torbi na jedno rame u onakvom izdanju.
Imate pozz od Lene koja odmah skakuce. Punih 28 nedelja 😍 jos 7 do kontrole, jupii.
Truskawka,
😍😍😍😍 dobicu i ja tremu sa tobom hahah. Znam taj osjecaj, a inace kad ode na posao 8h ja ga se pozelim 😶 6 godina i nista ne blijedi haha. Kad stize muz??
Truskawka hahaha, stvarno luftic 😊 Kad ono muz stize?
Mene moj pupak opet toliko boli i ne popusta, cijelu noc nisam spavala niti se mogu namjestiti, razmisljam se da odem do abdominalnog kirurga danas samo da provjerim zasto sad to opet tako i je li sve u redu. Bas me strah.
mgirl, bas si zgodna, samo ti se fino stomak izbacio 😍
lily, niky, super za preglede 🤗🤗 niky, taj cerviks svi sanjamo, mogu misliti vi kojima je dodatna briga, ali samo miruj, bit ce dobro. ❤
Za ruksak, meni danas stize ovaj, stavljala sam ga negdje prije na temu i meni je super jer uopce ne izgleda kao diaper bag i vjerojatno ce se moci dosta dugo koristiti, kasnije i za stvari kad mali ide kod bake na spavanje i sl. 😁
Luka ❤
Truskawka,
😍😍😍😍 dobicu i ja tremu sa tobom hahah. Znam taj osjecaj, a inace kad ode na posao 8h ja ga se pozelim 😶 6 godina i nista ne blijedi haha. Kad stize muz??
I nama je 6godina i isto nista ne blijedi..samo je sve jace i jace..stize u utorak ujutro oko 4 ili 5..valjda se zato budim u 4 jer se pripremam na njegov dolazak u to vrijeme..juuuj..evo srce mi hoce iskociti 😅😅
Aaa luftić ti je bas to, dusek na napuhavanje, ono na cemu mozes plutati na vodi 😁😁
❤N i V💙
Allieh ako te boli bas tako onda odi kod dr. Bolje da se to provjeri nego da se nesto lose desava. Ja sam sretna sto me ne boli vise, tu i tamo zna malo boliti, ali sve je to u granicama normale..
Ne mogu si ni zamisliti kako bi mi bilo da boli konstantno 😥😥 to je toliko neugodna bol da je to strasno nesto tako da te deff podrzavam da odes kod dr..
Jel si mazes s necim? Meni su preporucili mazati s uljem ili kremom za trudnice..pa ja fino nasaftam sve oko njega dok se mazem i ne zatvaram ga jer sam stalno doma i pretezno u lezecem ili polusjedecem polozaju..
Javi sta kaze dr
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji