Luftic 🙈
Moj pupak se širi. Pošto su ga operacijama slagali već dvaput ja se bojim da se ne raspukne. Ali rupa je sve manja.
Luftic 🙈
Moj pupak se širi. Pošto su ga operacijama slagali već dvaput ja se bojim da se ne raspukne. Ali rupa je sve manja.
Eee tak se i moj poceo siriti i bio sve manji i onda se samo izokrenuo 😅 imam oziljke i gore i dolje od dvije operacije takodjer..ak se nije moje raspuknulo valjda nece ni tvoje 😘
❤N i V💙
Luftic 🙈
I mene je to strah 🙈
Evo i nas sa pregleda, sve je ok, zatvorena sam i šav drži, jedino se cerviks smanjio, sad je 23mm 😦😦 i dalje mirovanje ( a mirujem stalno) i ne kuzim kak se smanjuje... dobili smo slikice, prvo je bila okrenuta leđima al malo je prodrmao trbuh i uspio ju uloviti 😍😍
Lora
Truskawka jel ti to vec imas lineu negru..i da pupak ti je bass iskocio…haahha..meni to nikad ne bude moj se samo sravna s otatko driba samo ga vidis nacrtanog nikakve izbocine ni nisat….to je valjda kod svake drugacije…
Joooj draga ja ti to imam vec jedno 3 mj 😅😁😁 prvo je bila samo ispod pupka, a sad vec 2 mj je skroz do sisa 🤣🤣
Ja to dobije tamo bass na kraju...mozda mj.prije kraja bass mi pptamni jako...sve su to cari trudoce..😉
url=https://lilypie.com]
Hahahaha jaaoooooo Truskawka stvarno je s razlogom luftic
Bas ti je lijepi stomo s dvije bebice
Lily i Niky super vijesti s pregleda, nek su nam bebice dobro 😍😊
Lily napokon si mirna i sva sreca na normalnom doktoru koji sve lijepo objasni. 🙂
niky jesi pitala kako to da se cerviks smanjio a da ti samo mirujes..
Mgirl lijepa trudnica 😊🙂
Truskawka hahahah luftic 😂😂 moj se isto rasirio dosta al je jos uvijek unutra, bas me zanima sto ce bit s njim do kraja 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji