Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    14. Rujan 2018. 01:26

Ja originalno nisam mislila uzimat jer su mi cijene uzasno nabrijane za to po nasim ducanima, al sad ste mi dale ideju pa sam pronjuskala ebay, ima stvarno ok primjeraka po normalnim cijenama... mozda se ipak predomislim 😁

Klikerica
    14. Rujan 2018. 01:36

Ja sam legla u krevet prije 2 i pol sata,znaci prvo je malac skako u stomaku,onda sam jedno 3 puta išla piškiti,nakon toga sam ogladnila... i sad više ne znam što još može biti,a da ja više konačno zaspem

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

truskawka
    14. Rujan 2018. 04:18

mateja91

Moram jos za kraj prokomentirat Truskawkin pupak 😂
    Znaci nemoj se ljutit, al umrla sam od smijeha, pogotovo uz onu poveznicu sa ispuhanim lufticem 🤣🤣🤣
    🔝🔝
    Moj je kako kad, ugl vani, al nekad se mali povuce negdje iza pa se i pupak usuce 😂

Hahaha pa zasto bi se ljutila..bas mi je fora usporedba i sama umirem od smjeha na nju 🤣🤣🤣 zato sam i objavila da se i vi malo nasmijete 😁😁😁

❤N i V💙

truskawka
    14. Rujan 2018. 04:24

Blaza26

Hahahaha jaaoooooo Truskawkastvarno je s razlogom luftic
    Bas ti je lijepi stomo s dvije bebice

Hvala 😘😘

❤N i V💙

truskawka
    14. Rujan 2018. 04:34

Joooj cure mene ocito pere uzbudenje vezano uz muzev povratak..svaku noc se probudim u 4, srce mi lupa ko ludo, ne mogu spavati..juuuj..a i prek dana nije nista bolje..cak i bebe mi reagiraju stalno se micu ovih dana, meskolje se satima bez prestanka..
    Jucer sam bila u kauflandu i malo kopala po stvarima tamo i nasla sam si super ogrtac za 70kn, od pamuka je, bio je zadnji i taman velicina L i odlican mi je, mama kaze da u njemu stvarno izgledam ko obelix 😅😅 nasla sam i pamucne gace po 8kn i termometar za vodu za 8 kn.. zapravo mi je bio forica i bzvz sam ga uzela kao nek se nadje, nisam ni znala da je za vodu nego sam mislila da je ovako za u sobu i onda dodem doma i vidim da je za vodu..reko odlicno, a taman sam razmisljala di da to kupim 😅😄 pa ako nista drugo bit ce kao ukras, ak nije dobar za vodu iako pise da je za vodu..ugl vidit cemo, za 8 kn necu propasti 😄😄

❤N i V💙

• niky1107
    14. Rujan 2018. 05:24

Pticaselicazgst

Lily i Niky super vijesti s pregleda, nek su nam bebice dobro 😍😊
    Lily napokon si mirna i sva sreca na normalnom doktoru koji sve lijepo objasni. 🙂
    niky jesi pitala kako to da se cerviks smanjio a da ti samo mirujes..
    Mgirl lijepa trudnica 😊🙂
    Truskawka hahahah luftic 😂😂 moj se isto rasirio dosta al je jos uvijek unutra, bas me zanima sto ce bit s njim do kraja 😅

Jesam, pitala sam, al nisam dobila bas neki pametan odgovor! Rekao je da je to ok, dok god šav drži i dok je unutarnje ušče zatvoreno da nema veze za cerviks. Hmmm...valjda je tak, mirovat cu i dalje oa cemo za tj.dana vidjeti....

Lora

• niky1107
    14. Rujan 2018. 05:26

Jutro svima, evo i meni prva noc da ne mogu spavati...probudili me udarci moje curke, pa wc obavila i sad blejim u mob. Muž otišao raditi a malu u 7 budim za školu... mogla bi nešto pojesti do tada 😂

Lora

Mina93
    14. Rujan 2018. 05:43

Jutro, i ovaj moj ce biti ranoranioc, probudila nas budilica za muza za posao i on odma krece udarat 😍🤗

Salatica9192
    14. Rujan 2018. 05:58

Jutroo cure,
    ja se naspavalaaa :O da ne bude da svako jutro kukam hahah. Prestala sam piti sirup za zeljezo i nije bilo zgaravice sinoc/jutros. Preko dana neka me i muci, samo nocu nek miruje xD
    Sto se tice luftica, guglala sam 5 min sta je to hahaha. Prvo sam pomislila da je luftic - flamingo, njega mi izbacuje na slikama prvo (flamingo na naduvanje), onda vidim i druge stvari xD Zakljucim da je vrlo vjerovatno luftic - dusek na naduvavanje hahaha.
    Za torbu, i ja planiram takvu uzimati, bas sam ih smekala. Puno je lakse po meni, a i ljepse. Nisam fan torbi na jedno rame u onakvom izdanju.
    Imate pozz od Lene koja odmah skakuce. Punih 28 nedelja 😍 jos 7 do kontrole, jupii. 

Salatica9192
    14. Rujan 2018. 06:04

Truskawka, 
    😍😍😍😍 dobicu i ja tremu sa tobom hahah. Znam taj osjecaj, a inace kad ode na posao 8h ja ga se pozelim 😶 6 godina i nista ne blijedi haha. Kad stize muz?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.