Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    28. Svibanj 2018. 20:50

Heparinske cure help!!!
    Od danasnje injekcije na stomaku se stvorio ogrooooman hematom, ogromna crvena modrica sa plavim rubovima i kvrga. Krvarim iz mjesta uboda... sta mogu da uradim? Hoce li proci ili da idem na hitnu??

Salatica9192
    28. Svibanj 2018. 21:10

_svjesna
    Kako mislis krvaris? Meni se desava kada izvucem iglu da zna ici malo krvi, ono nije da lije, ali ostaje na tuferu neko vrijeme, takodje plavice i otok je redovno tako reci. Uslikaj ako mozes.
    Maggie85
    Ti si bas fitt :) Isplatio se trening :)) Meni je dosta naduvaniji i veci, ali nisam imala ravan i prije trudnoce :D
    Bulbi
    Jupii za pregled :) Neka se tako nastavi :)) A presladak kompletic, ja sam luda za dinosaurs/svemir printom, mislim da cu to forsirati bas, odmalena da se zaljubi u astronomiju ili paleontologiju :)
    Ana89
    Vikings - season 3, episode 7 hahaha (Napad na Pariz) <3

_svjesna
    28. Svibanj 2018. 21:13

Iz mjesta gdje sam ubola injekciju izlazi malo krvi.. otok je ogroman.. boli jako..

_svjesna
    28. Svibanj 2018. 21:13

Izvinjavam se curama sa slabim zelucem, ali jako sam zabrinuta, nadam se da ce ovo proci :(

Salatica9192
    28. Svibanj 2018. 21:27

_svjesna
    Nisam imala toliki nikada:( To je bas podliv, ali kada se cita uputstvo, stoji da je to moguca nuspojova. Ali jesam imala tako modro jednom, samo manje, ali opet nije krv isla i nisam pametna sta da radis. Mozes li nazvati hitnu/dom zdravlja? Imate li tu mogucnost? 
    Maggie je iskusnija oko tog, da se samo javi ona, ako vidi. 
    Evo ti moje kako izgleda. (Vrijeme je za depilaciju) 
    p. s. to su modrice, nema tu sta gadno. 

_svjesna
    28. Svibanj 2018. 21:35

Tako je i kod mene do sada bilo,  bez problema. Danas sam na isti nacin dala injekciju i bas sam si mislila ovu sam najbolje do sada, i eto vidis..
    Cekat cu da vidim kako ce biti ujutro stavljam obloge nadam se da ce se poceti smirivati..
    Jedino sam danasnju injekciju cuvala u hladnjaku jer sam cula da manje peku sto nije istina, ali ne vjerujem da je to problem.

• Maraska
    28. Svibanj 2018. 21:37

Svjesna, a da zovneš dr pa pitaš za to? Izgleda dosta veliko 😯 Čini mi se da bi to trebalo mazati nekim gelom da se malo ublaži.
    Nemam iskustva s bockanjem, ali imam veliko iskustvo s hematomima. 😩

Salatica9192
    28. Svibanj 2018. 21:41

Da, ipak mislim to je samo veci hematom stvoren , nego ovi inace, stavljaj obloge i prati. Meni su cesti potkozni podlivi, tj oteknuce, nekada bude i vidljivo za oko haha, i pitala porodicnog doktora, ona mi rekla samo stavljaj obloge, ne moze ti nista biti, injekcije su napravljane da ih slijepac moze davati haha. A za frizider, hmm, mozda i ima veze, mislim u smislu promjena, ako ti se eto prvi put sad desilo bas. Ja drzim jos uvijek na sobnoj temperaturi (ali u hodniku mi je tako rashladno uvijek, cak i ljeti).  
    Javi bas situaciju sutra. 

Pony
    28. Svibanj 2018. 21:55

Hi. Ja sam stvarno neupućena u puno toga; pa vas molim savjet: 
    1. Za one iz Zagreba. Da li se treba naručiti za vađenje krvi u Petrovoj? 
    2. Ja sam inače s mora...i ovo vrijeme u Zg nije za glavobolju koja se pojavila. Jesu se neke od vas već počele plivati u moru? Sanjam more (doduše i kiseli kupus). Hoću plivat. Plivate? Je rano još? 
    3. Do kojeg tjedna ste imale mučnine..? Meni odgovaraju samo sendvici i kiseli krastavci...već me hvata panika da štetim bebi. Prije trudnoće sam iznimno pazila na prehranu i organsku hranu, sada je ne mogu ni vidjeti. 

Moram priznati da nemam ni jednu frendicu s bebom... tako da se moram i za ove gluposti osloniti na vas.

💟 it's a girl 💟

_svjesna
    28. Svibanj 2018. 22:24

Btw frendica mi je takodjer trudna kaze rekli joj doktori i privatno i u bolnici da ne smije jesti jagode.. ja sam do sad na kile pojela 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.