Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    28. Svibanj 2018. 17:56

Maraska bezobrazni su sa cijenom. Koliko ja znam svugdje je 4400. Odi drugdje onda svakako 💪

Miranda
    28. Svibanj 2018. 18:16

Super Maggie

Bas sam se nadala da dolje bar ima vise zraka U Zg kad se beton zapali mozes plakat jedino...

Zvoni mi da je Nifty prije bio 4400/4800 ali pada mu cijena svake godine. Oni su ocito ostavili staru cijenu

Počelo mi je mirovanje sjedati na psihu a tek je mjesec dana proslo. Ne volim se osjecat beskorisno i inace stalno trcim negdje tako da mi je sad ovo grozno. Pogotovo kad je muz radi od jutra do sutra a mala je luda u zatvorenom cijeli dan a ne mozemo nikud kad ja ne smijem nista. Onda mi dodu brat ili sogorica (oni jedini zasad znaju za trudnocu jer su u Zg, ostali su svi dolje pa me i ne vide) i odu s njom van na par sati a ja ostanem camiti Zbog nje mi je najvise, a i s posla su me vec dvaput "usputno" pitali kad se vracam. Kao da znam ako se vracam uopce a jos manje kad eventualno....

Bulbi91
    28. Svibanj 2018. 18:50

Cure moje evo mene s pregleda...hvala Bogu sve je ok🙏❤...veliko smo 42mm😍...10+6 smo i po ZM i po uzv-u sad tako da se termin pomaknuo ipak na 18.12.😁 ...beba mase i rukica i nogicama na veliko jedva smo je uspjeli ulovit za slikice❤...za srce je sestra kom da ga je ona cula u drugoj prostoriji kako jako kuca ❤...sad sam sve vise svijesna da u meni raste novi zivot...jako sam sretna😍...daj Boze samo neka dalje sve bude ok❤...dr.je dao odobrenje za krace setnje,al i dalje mirujem...i da moram bit na dijeti🙈,al smijem jest 7 puta dnevno😆...sutra vadim hormone za stitnu i guk...i onda kod endo...pitao me dr.i za kombinirani probir odbila sam i rekao je da je to ok...pitao me u slucaju da se pokaze mogucnost down sindroma bi li pobacila rekla sam da ne bi nikako,i slozio se da nema smisla da idem...
    Dns sam bila u d&m kupila ulje protiv strija...i mozda sam luda,al nisam mogla odoljet tak da sam kupila i prvu robicu za bebu🙈❤😍

28. Svibanj 2018. 19:00

Cestitam Bulbi ❤❤

• Kani07
    28. Svibanj 2018. 19:05

Bulbi bravo za bebaca i za tebe🙏❤️.Lagano prosetaj i miruj i istog smo misljenja za testove samo pozitivno i vjeruj u to malo cudo.Ja imam 37 god i odbila sam testove.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pticaselicazgst
    28. Svibanj 2018. 19:05

Bulbi prekrasnooo 😍😍 pravi je bebac 🤗🤗  a slikica 😍😍bas sam happy radi tebe i da je sve u redu. ☺ 
    Slatki je kompletic, neka si kupila. Ja se jedva kontroliram 😅
    Zao mi za dijetu, nadam se da ti to ipak nece tesko pasti i da ces se naviknut na novi prehrambeni rezim. 
    💪
    Znam taj osjecaj srece i svjesnosti svega, prekrasnoo  ❤😍

Miranda
    28. Svibanj 2018. 19:06

Odlicno bulbi 😍😍
    Mala mrva ❤️

Bulbi91
    28. Svibanj 2018. 19:19

Hvala vam cure ❤...za testove od pocetka imam takvo misljenje...bit ce kako Bog da niti jedan test to ne moze promijeniti,ali ja iskreno vjerujem da ce sve biti ok🙏❤....Kani drago mi je procitati da nisam jedina😁...
    A kompletic sam morala kupit ,a 22kn me ispao nisam mogla vjerovat😁...a sto se tice dijete ionako pazim na prehranu zbog IR ,vidjet cu jos sta mi endo kaze...

Eni.6
    28. Svibanj 2018. 19:30

Bulbi bas mi je drago da je sve super,sad mozes odahnuti i uzivati 🤗

To get the code: Tap and

• Enna010
    28. Svibanj 2018. 20:18

Ja ove sedmice ocekujem rezultate testa ne mogu docekati 😅 drago mi je zbog svih uspjesnih pregleda drage zene ❤️  PS maggie super izgledas, meni stomak i struk trenutno prelivaju na sve strane a sve ostalo je jos uuvijek finoj formi s obzirom da na kilazi nemam nikakvih promjena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.