Iamhappy ja sam ga napravila kod svog ginekologa. Prvo smo odradili pregled a onda vadenje krvi. Dr sparac- Split
Obavezno napravi prehled prije niftija, da dokor vidi da je sve u redu.
curke, gdje ste ga radile, Koliko košta? ja sam nedavno nešto čitala za to, ali nisam još totalno u toku. s obzirom da imam dosta godina i meni je u planu ga napraviti.
hvala puno.
Ja sam iz Zagreba i radila sam ga u Suncu (toplo preporučam, vrhunska usluga, napravili su mi kratki abdominalni UZV besplatno), 4400 kn za onaj stupanj u kojem ispituju najviše abnormalnosti i spol.
P.S. Koliko je to "dosta" godina i odakle si? Daj nam malo podataka za tablicu.
curke, gdje ste ga radile, Koliko košta? ja sam nedavno nešto čitala za to, ali nisam još totalno u toku. s obzirom da imam dosta godina i meni je u planu ga napraviti.
hvala puno.
Ja sam iz Zagreba i radila sam ga u Suncu (toplo preporučam, vrhunska usluga, napravili su mi kratki abdominalni UZV besplatno), 4400 kn za onaj stupanj u kojem ispituju najviše abnormalnosti i spol.
P.S. Koliko je to "dosta" godina i odakle si? Daj nam malo podataka za tablicu.
joj super, budem se raspitala za Sunce.
iz zagreba sam, dva puta rodila, Sv. Duh i Vinogradska, sad mi je još rano za razmišlajnje gdje ću.
imam 37 godina.
Pozdrav cure, nova sam tu pa eto. 2 testica pokazale pozitivno i ja sva happy. Uspjelo nam iz prve. Sutra idem doktoru. Cula sam da nece pregledavat jer je jos prerano, ali da cu vaditi krv i da ce me poslati na neki test toksoplazme jer imamo doma macu. Ne mogu docekati sutra, jos mi i rodendan. Veci i bolji poklon nisam mogla dobi5i 😊😊😊
Pridruzujem se glavoboljnima i krepanima, ubija me ovo vrijeme. Sve sam sigurnija da bjezim u Dalmaciju cim prije.
Eni zao mi je zbog mioma ali samo slijedi upute i bit ce dobro.
Maggie vidi se napredak 😍 Ja sam jos samo napuhana mada kuzim lagano da raste. 🤗
Nove dobrodosle i cestitam ❤️
Cijena niftyja bi trebala biti svugdje ista jer ju odreduje vanjski lab a ne nasi tako da nema veze gdje ga radite. Jedino postoji par opcija, osnovna i dodatne koje su nesto skuplje. Ja sam iduci tjedan u pon na redu.
Sretno svima na pregledima! 😊
Kod mene mirna situacija, nema vise nikakve krvi i nadam se da ce tako ostati. Mucnine su se malo smanjile, danas me samo ujutro par sati drzalo ali jedem sve vise.
Maggie znas onda i spol? 😍
Nisam to ulovila. Mogle bi i taj stupac dodati u tablicu ☺️
Miranda, ajme nije ni u Dalmaciji nista bolje... Mene danima glava boli, ovo vrijeme je uzas... Sparina, vrucina, ajme kad ce zahladiti 😁
Nikad nisam dobro podnosila vrucinu a sad pogotovo... Sva sam nervozna i sve mi ide na zivce, sve mi smeta... 😞😢
Je, znam da nosim dečkića. Taj stupac inače postoji, ali sam ga baš danas sakrila jer samo ja zasad znam spol, pa da taj stupac ne bude prazan
iamhappy, treba se naručiti u Suncu, ali mislim da se ne čeka dugo. Ja sam zvala u srijedu i dobila termin u petak.
Miranda nema ti srece ni u dalmaciji...mislim da je vlaga 500%, zaraka nema nikakooooo! Toliko je sve ljepljivo da sam sama sebi fuj. Kazu bit ce bolje 😊
Što se cijene tiče, tih 4800 kn je cijena onog zadnjeg stupca di su uključene sve pretrage. To je kod dr kod koje nekad odem privatno.
Na stranici Niftyja piše da je preporučena cijena 4400 kn 😯
Izgleda da se oni mogu držati te preporučene cijene ili je povećati po svome 😕
Čini mi se da ću otići u Sunce. 😊
Btw. i u Dalmaciji sunce sija mada možda ima više svježine nego na kontinentu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji