Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    13. Rujan 2018. 08:50

Jutro cure, 
    hahaha, ne spavam ni ja, nisam vas zarazila, pa ispalila xD Tj, meni onakvo spavanje kao kod Maggie je normalno xD To mi je full spavanje, ali san :O Bas je lud bio i detaljan i znamm tu vrstu snova, probudis se pogubljen, ali ne muce me u trudnoci (vjer cu vcrs sanjati tako nesto cim sam rekla da me ne muci haha). Ja sam sinoc/jutros vodila borbu sa zgaravicom, miljenicom mojom, vjernim prijateljem 👹 i bolovim u stomaku, BH kontrakcijama :O Cim legnem na ledje, ono se stvrdne. Da bih na kraju isla u wc jutros, ta vrsta boli krenula i sad me prolazi. Znam da se pisalo o tome, da zbog probavnih tegoba moze doci do tih bolova i kontrakcija. Nadam se da je to. E sad kad sam se iskukala haha, da prokomentarisem zivotinje, i meni govore da cu zaboraviti macka kada dodje beba 😶 Mislim, normalno da necu za njim letati kao sad i umirati od slatkoce hahah (beba je ipak sladjaaaaa 😋), ali cuj zaboraviti ga. Kao da pricamo o nekoj plisanoj igracki, a i za igracku se ljudi vezu. Imamo i cuku, skotskog ovcara, i planiramo cim beba odskoci da se upozna sa njom i naravno, poslije igraju (sva djeca iz komsiluka se igraju). 

Slampo
    13. Rujan 2018. 08:55

Prijavljujem se kao nova, premda vas jako dugo "pratim/citam" ali vas je zaista tesko uloviti. Prijavljujem jos jednog dečka, upravo radimo OGTT, dosadno u čekaonici. Eto samo da vam napomenem da ste super, taman prolazite po problemima sa kojima se i sama susrećem. Nadam se da cu vas uspjeti pratiti i aktivnije sudjelovati u razgovorima.

• niky1107
    13. Rujan 2018. 08:56

Ne znam, meni ne prihvača ime... 

Lora

Blaza26
    13. Rujan 2018. 09:11

Slampo

Prijavljujem se kao nova, premda vas jako dugo "pratim/citam" ali vas je zaista tesko uloviti. Prijavljujem jos jednog dečka, upravo radimo OGTT, dosadno u čekaonici. Eto samo da vam napomenem da ste super, taman prolazite po problemima sa kojima se i sama susrećem. Nadam se da cu vas uspjeti pratiti i aktivnije sudjelovati u razgovorima.

Dobrodosla sto laksu trudnocu do kraja ti zelim.
    Koji si tt,i kad ti je termin

AllieH
    13. Rujan 2018. 09:11

Dobro jutro cure! Umirem na vase snove, barbie, ti sigurno neces roditi bebu od 5.300
    Jurila sam jutros u 8h u Lidl da si uzmem jastuk za bocno spavanje ili sto bi nama bio - trudnicki jastuk. Na poklon sam dobila neki za spavanje/dojenje koji nema mogucnost skidanja jastucnice nego je takav kakav je i moram ga kompletno prati u masini. Nije mi se dalo zezati s tim non stop niti narucivati jastucnicu jer pitanje koja mi uopce odgovara, tako da sam sad kupila ovaj jastuk i 2 jastucnice i mirna sam. 
    Nego me zivcira sto nam je cijeli centar grada zatvoren radi Vinkovackih jeseni, a mi smo bas u centru i ne treba mi puno auto, ali ako cu do Lidla, Kauflanda ili bilo kojeg veceg ducana, moram napraviti cijeli krug jer se ne moze prolaziti normalnim putem. Jutros sam izgubila 15min da bih dosla do Lidla za sto mi inace treba 3min. Sinoc sam bila po gradu s curama, kasnije je Jole imao koncert tako da smo i tamo na kraju zavrsili i bas je super bilo, jedino me silno stajanje na mjesto dotuklo. 

Sad kad cujem ovo sve oko velicina, mislim da necu ni ja vise robice uzimati, truskawka sve ovo sto si napisala bas ima smisla i ne da mi se slagati robicu ako je upitno kad i hoce li je uopce obuci. Vidjet cu eventualno pa uzeti sto procijenim da je neophodno u zadnjem mjesecu kad vidimo koliki bi zapravo mogao biti. 
    Sto se tice komoda, na kraju sam se odlucila za Ikea Malm sa 6 ladica (onaj sto ima ladice u 2 reda) i Stuva stol za prematanje u koji cu onda staviti ukrasne kosare (ladice sto imaju s njim u ponudi mi nisu lijepe i ne slazu se uz Malm). Mislim da je to moja konacna odluka 

Luka ❤

Slampo
    13. Rujan 2018. 09:19

Evo sada sam vidjela da mi nije uspio lilypie. Hvala na dobrodoslici, prva trudnoca, 27+4, termin je 8.12 mada je po mjerama dečko veci od tjedana. A sto se tice imena jos se nismo uskladili, svatko ima svog favorita i ne odustaje.

Blaza26
    13. Rujan 2018. 09:23

Evo i nas za puni tjedan 
    Za sada smo na +4,5 kg.
    Posto u stanu nemam veliko ogledalo,isla sam u sveki slikat se na svoj ormar... skinut cu mu vrata i ponijet ih sa sobom kad vec nema mjesta za ormar.

SarahZg
    13. Rujan 2018. 09:23

Klikerica mislim da si ti pitala al se nemrem sjetiti više. Ja sam se prijavila za podobnika. Nisam dobila odgovor.

AllieH
    13. Rujan 2018. 09:25

Slampo, dobrodosla nam! 
    Za potpis nakon sto si slozila ticker medju Code snippets biras Forums pa stavljas onaj PseudoHTML, UBBCode and BB Code. Pocinje sa [url= 

Luka ❤

AllieH
    13. Rujan 2018. 09:27

AllieH

Slampo, dobrodosla nam!
    Za potpis nakon sto si slozila ticker medju Code snippets biras Forums pa stavljas onaj Pseudo HTML, UBBCode and BB Code.Pocinje sa [url=

Pocinje sa [url
    Zadnji dio posta mi nije uhvatilo. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.