Truskawa, čula sam od blagajnice da rasprodaja traje do nedjelje. znači, do 16.9.
jutro svima. mi spontano uzeli dan GO i zaletit ćemo se do najbližeg mora 🌞
što se tiče hranjenja, malo se suzdržavam sada. no, nikad u životu nisam osjetila jači nagon za žderilom. stalno bih nešto jela. sve mi je primamljivo i non stop o hrani razmišljam. gladna sam 0-24 😐
i mene strah da će Neu biti prevelika sva ta 56-62 roba. posebno jer je na zadnjem pregledu rekla da je manja beba. a tata mu se rodio s 2900 i 49 cm. a ja imam u veličini 50 skoro pa ništa.
Forumska nesanica prešla i na mene. Zaspala sam u 23 h, wc u pola 4 i onda okretanje po krevetu do pola 5. Predlažem zabranu pričanja o bilo kakvim boljkama jer to se širi ko pelud.
A što sam sanjala kad sam napokon zaspala: čekam cijeli dan pregled u nekoj bolnici, ne znam ni za što, ali ajde, dođem na red, skinem se skroz i legnem, neka mlada doktorica mi uhvati sise i kao stimulira ih, a dolje gleda kako vađejđej reagira (kao predigra), kao time gleda kako ću se i koliko na porodu otvoriti i kakav mi zato madrac trebaju staviti na krevet. Dalje komentira da zašto se tako jako izdepiliram dolje jer ona sad ne može precizno donijeti odluku. Nek ja dođem za tjedan dana s preciznijim nalazima. Kažem da na idući pregled (kod svoje dr.) idem tek 3.10. (stvaran datum), i da je to za 3 tjedna, kao što sad... i kaže ona kako ne može biti da idem tako rijetko na preglede, ali ajde, ako je već tako, nek u međuvremenu odem na Rebro na pregled kod dr. Benzoat. Ja kažem da nemam uputnicu i zamolim ju da ponovi prezime jer nisam dobro čula, a ona meni da mi je sve rekla i da se ona ne ponavlja. A kao cijela soba sluša, sve sestre i pacijenti koji čekaju. I sad se ja trebam pokunjeno pokupiti kad ispalim: I vi ste mi neki doktor, to nije normalno kak ste bezobrazni i puni sebe!
Eto, koji početak dana...
Jutro curee. Nadam se da ste se sve naspavale. Cim nema salatice 5:40 odmah sve spavate.
Ja sam ok spavala,legla u 2, bili kumovi do kasno,i evo spavala sam do sada. Al mislim dda cu jos.
Za te velicine jaa cu isto uzet par bodica 50 jer kada sam neki dan vidila curicu,2 tjedna joj a bodi koji je bio na njoj je 50. Sad koju god poznatu mamu sretnem pitam koje velicine beba nosi
hhaha koji san 😂
ali moj je još smiješniji. sinoć sam na Jesenskim pročitala da je neka rodila bebu koja ima 5300 g. i sanjam odmah da sam rodila tako veliku bebu i još da je mali crnac s ful puno kose. i gledam tu ogromnu debelu bebu koja izgleda kao da ima godinu dana i velim doktoru da to nije moj sin 😂
Dobro jutro Eto ja ipak moram o boljkama
Jutros me užasno dolje boli (dal je to pubicna kost il nemam pojma šta), ne mogu hodati, jedva otišla do wc-a i nazad. Znam da je netko od vas pisao da ga tako boli. To je normalno za nas trudnice, jel da? Zbog tog širenja, rastezanja, ha?
Jutro ,moje nespavanje se nastavlja,dan ne znam koji😵.Robicu vecinu uzimam 56 ,skuzila sam da je HM veci od Nexta,uzela sam po kom 50 br ali meni to bas minijaturno ,njih dvije nisu bile sitne a prijevremeno su rodene a dr kaze da je bebac krupniji nadam se da cu dogurat bar do 35 tjedana ali kako se osjecam zadnji dana nisam sigurna.Necu se zamarat ako bude trebalo manje otic ce MM kupit .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro 😀
Duda i mene je jučer i tijekom noći 😏
I ja sam ipak kontala uzeti još koji onesie 50 jer imam samo 2. Mama mi rekla jučer da sam ja imala 3100, a muž je bio blizu 4 kg 😂🤣🤣 ajme meni 😂😂😂
Uglavnom. jučer su mi hormoni proradili pred šogoricom.i nećakinjom, nisam se mogla skulirat. Prvo kad su me vidjele su komentirale pa nisi se puno udebljala, ali sad ćeš i onda ono debelica. Tlak mi na 300 skočio. Onda opet što ću sa psom kad dođe beba?! Ja rekla kako što ću, pas mi je prvorođeni i ostaje s nama 😂😂😂😂 Da ste joj vidjeli facu 😂😂😂😂😂😂😂
Jutro ,moje nespavanje se nastavlja,dan ne znam koji😵.Robicu vecinu uzimam 56 ,skuzila sam da je HM veci od Nexta,uzela sam po kom 50 br ali meni to bas minijaturno ,njih dvije nisu bile sitne a prijevremeno su rodene a dr kaze da je bebac krupniji nadam se da cu dogurat bar do 35 tjedana ali kako se osjecam zadnji dana nisam sigurna.Necu se zamarat ako bude trebalo manje otic ce MM kupit .
Naravno da ćeš dogurati što dulje kao i ostale 😘
I ja sam budna, dobro jutro cure!
Evo, jedno polujesensko jutro za mene, bebač se već javlja a mama sretna.
Prvo zato jer doručkujem.
Drugo, danas nabavljam preko bubamare Chicco uloške za nakon operacija i poroda, da barem jednu vrećicu imam. Uvjerile ste me😅.
Wish me luck sa traženjem nekog dobro- izglednog užeg plastičnog ladičara koji nije šaka u oko. Plastičan- jer nije masivan. Malo tražim ha? 😂Moram svu higijenu za bebu staviti pored komode, a prostor nula. Mrzim kad je sve raštrkano.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji