Evo mog izvještaja s pregleda: cura 1430 g, taman po tjednima, i napoooookoooon se okrenula glavom dolje 👏👏👏 Ja zatvorena, posteljica nešto niže ali nije kod ušća.
Kontrola za 4 tjedna 😲 treba to izdržati sad...
U međuvremenu trebam ponoviti urinokulturu da vidim jesu li atb riješili onu beštiju i napraviti guk profil.
Ajme ne mogu vam opisati koje olakšanje sad kad znam da se okrenula, baš sam se bojala tog zatka.
Evo mog izvještaja s pregleda: cura 1430 g, taman po tjednima, i napoooookoooon se okrenula glavom dolje 👏👏👏 Ja zatvorena, posteljica nešto niže ali nije kod ušća.
Kontrola za 4 tjedna 😲 treba to izdržati sad…
U međuvremenu trebam ponoviti urinokulturu da vidim jesu li atb riješili onu beštiju i napraviti guk profil.
Ajme ne mogu vam opisati koje olakšanje sad kad znam da se okrenula, baš sam se bojala tog zatka.
Odlične vijestiiii :)))
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ivylee super za pregled i veliku curicu 😊😊 ja sam cula da se oni stalno okrecu i da maltene do poroda nisi siguran kako ce bit okrenuti. Nadamo se najboljem za nas 😍
Ana zaboravila komentirat ime, jako lijepo i neobično 😍
Barbie uzela sam u babylandu.. ovaj mi je najvisi od svih koje sam gledala(ja sam visoka 180 i stvarno mi je bitno da se sto manje savijam pri saginjanju i stavljanju malene u krevetic), od punog je drva i lijepo mi bas izgleda 😍 nadam se da ce se dobro uklopit 😊 jesi ti odlucila za krevetic?
Kontrola za 4 tjedna 😲 treba to izdržati sad…
Supeeeer!!!!! Bravo za curku,odradila je super posao
Cure ja i moje kontrakcije..od jutros vec cetvrta...pratim tocno svako dvi ure idu...javila san se ginicu reka je da ujutro obavezno dodem i prvo da dam krv i urin i onda da dodem k njemu na pregled..Mislim da je ovo sad vec previse po desetak u danu do prije dva dana bilo je dvi tri...tako da s obzirom na konizaciju koju san imala na glicu i na nisku posteljicu..nije se salit..idem sutra pa cu vidit sto ce reci i jesu u meduvremenu napravile doli stetu...😥🤔😣
url=https://lilypie.com]
Blaza, drago mi je da su te nasmijale moje muke po mestruaciji i uloscima od pupka do s.pka 😂😂 sli tako je 😁
Aha, dakle deff uzimam chicco uloske. A sta s tim gacama? Citam po forumima i neke cure su nosile obicne pamucne bapske a neke su uzimale te mrezaste... Sta je pametnije uzeti s obzirom da ce se ovi mekani vjerojatno brzo natopiti pa ce vjer i propustati ako ih ne mijenjamo svakih pola sata...? 🤔
Ma da, mogu se oni vrtiti, ali prvi mi je od 20 tt bio glavom, a ona nikako i kako smo se približavali 30 tt već me frka bila...
E, cure, moje iskustvo je prva tri dana definitivno chicco jer ne morate spajati po dva-tri komada. I meni su te mrežaste bile ok za u bolnicu, dobro drže te uloške ma mjestu. Ja sam uzimala od lole, i bile su mi super! Imala sam i paket nekih jessa iz dm-a, one su mi bile preširoke i nisu dobro držale uložak. A čini mi se da sam medium veličinu kupovala i jednih i drugih...
I mame kojima je ovo druga trudnoća je vama puno teže pala nego prvaJa sam prvu bez problema, a sada sve nešto boli itd. Osjećam se već sad tromo i često prilegnem da se ne preforsiram, a mislila sam kako ću ja to odradit bez problema
Javi se kad bude treca, cetvrta itd 😬😬😬 naravno da je teza, nemrem hodat, spavat, lijena sam jako 😂😂 veselim se jedino kaj ce mi sa bebom biti lakse nego prvi put
e tako je i kod mene. treca trudnoca, uffff, sve mi je tesko i sve je puno teze nego prvi put. strasno.
ali da, biti ce nam puno lakse, samo sto je kod mene velika razlika, pa sam sve zaboravila :-)
Ivylee,
cestitke na velikoj curii 😍😘 Ove nase bebe su sve naprednije nego kad gledas tablicu po netu. 😂
Ana,
super imeee 😊 Slazu se, dobro ste uklopili drugo 😊
Joj cure, meni i ova poteska haha, pogotovo mirovanje, a i isto me boli i zateze cijeluu trudnocu, znaci od dana izostanka bukvalno xD Evo i danas nesto sve stisce. Znaci nece mi pasti na pamet minimum 4 godine haha. Taman sa 30 god drugo 😊
Cestitke svima na super pregledima jako mi je drago zbog vas.
Zadranka nadam se da ce bit sve u redu drzimo fige ali ako ti intuicija govori i ako te jako strah ja na tvom mjestu nebi cekala sutra, ovak sebe jos vise opterecujes i bebu...
A sad moje prepone i stidna kost moram vam se pojadat znam sve je normalno ali jucer me ubilo sjedenje u bolnici inace stalno lezim jer kao i vecina ovdje moram mirovat, 4 sata sjedenja i nakon toga me pocelo jos jace bolit prepona ljeva cak i desna i kost ono usrala sam se od straha da izvinite na izrazaju... danas ujutro ok bolucka puno manje ali naravno kad lezim ili polu lezim nema boli samo kod kretanja a za oblacenje da ne pricam jedva dignem nogu i skuzila sam da bi najrade hodala jako siroko ko patka jer me onda nis ne boli🙈🙈🙈 iskreno se nadam da ovo nece bit bol do poroda i da cim prije prode
Sortiraj odgovore
Najstariji