Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    11. Rujan 2018. 14:32

Evo mog izvještaja s pregleda: cura 1430 g, taman po tjednima, i napoooookoooon se okrenula glavom dolje 👏👏👏 Ja zatvorena, posteljica nešto niže ali nije kod ušća.
    Kontrola za 4 tjedna 😲 treba to izdržati sad...
    U međuvremenu trebam ponoviti urinokulturu da vidim jesu li atb riješili onu beštiju i napraviti guk profil.
    Ajme ne mogu vam opisati koje olakšanje sad kad znam da se okrenula, baš sam se bojala tog zatka.

Ana89
    11. Rujan 2018. 14:38

Ivylee

Evo mog izvještaja s pregleda: cura 1430 g, taman po tjednima, i napoooookoooon se okrenula glavom dolje 👏👏👏 Ja zatvorena, posteljica nešto niže ali nije kod ušća.
    Kontrola za 4 tjedna 😲 treba to izdržati sad…
    U međuvremenu trebam ponoviti urinokulturu da vidim jesu li atb riješili onu beštiju i napraviti guk profil.
    Ajme ne mogu vam opisati koje olakšanje sad kad znam da se okrenula, baš sam se bojala tog zatka.

Odlične vijestiiii :)))

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    11. Rujan 2018. 14:47

Ivylee super za pregled i veliku curicu 😊😊 ja sam cula da se oni stalno okrecu i da maltene do poroda nisi siguran kako ce bit okrenuti. Nadamo se najboljem za nas 😍
    Ana zaboravila komentirat ime, jako lijepo i neobično 😍 
    Barbie uzela sam u babylandu..  ovaj mi je najvisi od svih koje sam gledala(ja sam visoka 180 i stvarno mi je bitno da se sto manje savijam pri saginjanju i stavljanju malene u krevetic), od punog je drva i lijepo mi bas izgleda 😍 nadam se da ce se dobro uklopit 😊 jesi ti odlucila za krevetic?

Blaza26
    11. Rujan 2018. 14:48

Ivylee

Kontrola za 4 tjedna 😲 treba to izdržati sad…

Supeeeer!!!!! Bravo za curku,odradila je super posao

zadranka86
    11. Rujan 2018. 14:50

Cure ja i moje kontrakcije..od jutros vec cetvrta...pratim tocno svako dvi ure idu...javila san se ginicu reka je da ujutro obavezno dodem i prvo da dam krv i urin i onda da dodem k njemu na pregled..Mislim da je ovo sad vec previse po desetak u danu do prije dva dana bilo je dvi tri...tako da s obzirom na konizaciju koju san imala na glicu i na nisku posteljicu..nije se salit..idem sutra pa cu vidit sto ce reci i jesu u meduvremenu napravile doli stetu...😥🤔😣

url=https://lilypie.com]

Bruna92
    11. Rujan 2018. 14:50

Blaza, drago mi je da su te nasmijale moje muke po mestruaciji i uloscima od pupka do s.pka 😂😂 sli tako je 😁
    Aha, dakle deff uzimam chicco uloske. A sta s tim gacama? Citam po forumima i neke cure su nosile obicne pamucne bapske a neke su uzimale te mrezaste... Sta je pametnije uzeti s obzirom da ce se ovi mekani vjerojatno brzo natopiti pa ce vjer i propustati ako ih ne mijenjamo svakih pola sata...? 🤔

Ivylee
    11. Rujan 2018. 15:01

Ma da, mogu se oni vrtiti, ali prvi mi je od 20 tt bio glavom, a ona nikako i kako smo se približavali 30 tt već me frka bila...
    E, cure, moje iskustvo je prva tri dana definitivno chicco jer ne morate spajati po dva-tri komada. I meni su te mrežaste bile ok za u bolnicu, dobro drže te uloške ma mjestu. Ja sam uzimala od lole, i bile su mi super! Imala sam i paket nekih jessa iz dm-a, one su mi bile preširoke i nisu dobro držale uložak. A čini mi se da sam medium veličinu kupovala i jednih i drugih...

• iamhappy
    11. Rujan 2018. 15:01

mmama2

Strudlica

I mame kojima je ovo druga trudnoća je vama puno teže pala nego prva Ja sam prvu bez problema, a sada sve nešto boli itd. Osjećam se već sad tromo i često prilegnem da se ne preforsiram, a mislila sam kako ću ja to odradit bez problema

Javi se kad bude treca, cetvrta itd 😬😬😬 naravno da je teza, nemrem hodat, spavat, lijena sam jako 😂😂 veselim se jedino kaj ce mi sa bebom biti lakse nego prvi put

e tako je i kod mene. treca trudnoca, uffff, sve mi je tesko i sve je puno teze nego prvi put. strasno. 
    ali da, biti ce nam puno lakse, samo sto je kod mene velika razlika, pa sam sve zaboravila :-)

Salatica9192
    11. Rujan 2018. 15:06

Ivylee, 
    cestitke na velikoj curii 😍😘 Ove nase bebe su sve naprednije nego kad gledas tablicu po netu. 😂
    Ana, 
    super imeee 😊 Slazu se, dobro ste uklopili drugo 😊
    Joj cure, meni i ova poteska haha, pogotovo mirovanje, a i isto me boli i zateze cijeluu trudnocu, znaci od dana izostanka bukvalno xD Evo i danas nesto sve stisce. Znaci nece mi pasti na pamet minimum 4 godine haha. Taman sa 30 god drugo 😊

_lily_0
    11. Rujan 2018. 15:20

Cestitke svima na super pregledima jako mi je drago zbog vas.
    Zadranka nadam se da ce bit sve u redu drzimo fige ali ako ti intuicija govori i ako te jako strah ja na tvom mjestu nebi cekala sutra, ovak sebe jos vise opterecujes i bebu...

A sad moje prepone i stidna kost moram vam se pojadat znam sve je normalno ali jucer me ubilo sjedenje u bolnici inace stalno lezim jer kao i vecina ovdje moram mirovat, 4 sata sjedenja i nakon toga me pocelo jos jace bolit prepona ljeva cak i desna i kost ono usrala sam se od straha da izvinite na izrazaju... danas ujutro ok bolucka puno manje ali naravno kad lezim ili polu lezim nema boli samo kod kretanja a za oblacenje da ne pricam jedva dignem nogu i skuzila sam da bi najrade hodala jako siroko ko patka jer me onda nis ne boli🙈🙈🙈 iskreno se nadam da ovo nece bit bol do poroda i da cim prije prode 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.