Salatice to su te tablete 😊
Slazem se za ubacivanje imena u tickere, super ideja!
Dominik mi je predivno ime, bilo bi opcija ali iz nekog razloga mi ne pase s B. 🤔 I nama je tesko uskladiti sva 3 imena medusobno i s prezimenom.
Kako vam se zovu starija djeca?
Sto se tice straha od poroda- mene je uzasno strah da ne bi forsirali prirodan porod, a da ja trebam na carski. Par puta sam to sanjala koliko me to muci. Radila sam u jednoj ustanovi s djecicom s problemima u razvoju pa sam svasta sve cula i procitala. No, necu o tome, da vas ne splasim.Ali pokusavam ne mislit na to ili eventualno potplatit nekog doktora da bude bolji (frendica kad je radala u petrovoj je rekla da je zena koja je platila imala 100 puta bolji tretman od nje) ili ici privatno roditi. Znam da zvucim razmazeno, ali meni je ogroman strah i pokusavam naci najbolju opciju za bebicu i sebe.
Jupii za tabletee. Proslo me odmah 😍 Kao i Rupurut, sto je dobar, samo jos ukusnije (i jeftinije cak). Nadam se da ce sto manje, ne bih preko dvije na dan i naravno, ne svaki dan.
Evo ja sam ubacila imeee 😍 I ono, nmg vise zamisliti da se ona drugacije zove, nema sanse, i muz je prihvatio. Inace deseta najveca rijeka na svijetu je Lena i nalazi se u Rusiji 😊
A sve se slazem sa izborom imena. Niko se ne smije mijesati i ono, ne postoji ruzno ime, kao sto neko napisa da ne odredjuje ime karakter (u tom nekom smislu), jedino ono, nemoj sad Jambolija nazvati hahaha xD A meni se niko nije umijesao, osim mame koja lupa da je to Maša, ne slusam je. I zaova je rekla samo da joj je fino Sara. A ja u kontu, da kazu najljepse na svijetu haha, ne bih pristala. To je odluka mame i tate i oni daju. 😋
Klikerice moja sucut.
Sva imena su vam prekrasna,bitno da se sviđa nama koji biramo..drugi su imali i birali ili ce tek imati djecu pa nek si biraju..🤗
Jesenske citam,vidjela sam jucer da je pisala da je prokrvarila kod pregleda i nastavila dalje krvariti..mozda je i taj pregled nesto potaknu?!hmm..
Cure sretno danas na pregledu❤
mene je recimo strah kod Podobnika priče da on svejedno šalje trudnicu u bolnicu ako izbiju nekakve veće komplikacije. ne znam jel istinita, ali tako sam čula. to mi je onda nekako prenesigurno.
i meni se čini da previše forsiraju prirodan porod i da ponekad predugo čekaju. ali ne bojim se toga sad nešto posebno, nije mi neko opterećenje u mislima. a ovako što se tiče ostalog tretmana, to mi uopće nije od važnosti. ni prostor u kojem ću boraviti ta tri dana, ni ljubaznost osoblja. to mi kao nešto što ću obaviti, izać i zaboraviti na to. kao, bilo bi mi draže da sam u lijepom prostoru i sve to, ali ne toliko da potrošim 20 000 kn :D
Pozdrav svima!
Sretno na pregledima tko ide danas.
Salatica Lena je meni bas lijepo! Ja sam htjela Elena ili Lena pa decko nije pristao. 🙁
Onda smo mislili Anđela, ali smo odustali jer bi je svi zvali Anđa.
Cini se da ce biti Mirna, ako se ne predomislimo jos koji put. 😂 O muko moja. 🙈
netko je napisao Rita - divno ime <3 jedno od mojih favorita za curku. ali slažem se, ne ide mi nekako uz Mirna. iako recimo ja blizance ne preferiram ni preslična imena ... tipa Tea i Lea.
sad ću i ja ubaciti u ticker Neo.
Kad budemo išle u Merkur, molim tabla oko vrata ili natpis na čelo: Klokanica - zimske bebe 2018!
Slazem se 😅😅 ili neku narukvicu da stavimo kao znak raspoznavanja 😋😋 evo ja se dobrovoljno javljam da napravim neke narukvice da ih na ulazu podjelim 😄😄
❤N i V💙
Pozdrav cure. Evo da vam se i ja pridruzim.
Mozda sam po terminu bliza onoj drugoj temi, ali vas vec neko vrijeme pratim.
Danas sam napunila 17 tjedana, a spol jos ne znam.
mene je recimo strah kod Podobnika priče da on svejedno šalje trudnicu u bolnicu ako izbiju nekakve veće komplikacije. ne znam jel istinita, ali tako sam čula. to mi je onda nekako prenesigurno.
i meni se čini da previše forsiraju prirodan porod i da ponekad predugo čekaju. ali ne bojim se toga sad nešto posebno, nije mi neko opterećenje u mislima. a ovako što se tiče ostalog tretmana, to mi uopće nije od važnosti. ni prostor u kojem ću boraviti ta tri dana, ni ljubaznost osoblja. to mi kao nešto što ću obaviti, izać i zaboraviti na to. kao, bilo bi mi draže da sam u lijepom prostoru i sve to, ali ne toliko da potrošim 20 000 kn :D
Da,to sam i ja cula.. Podobnik salje sve u bolnicu kad ima komplikacije..i ti mi je grozno..a kad nastane problem bitna je svaka sekunda a ne da te jos voze do bolnice i gube vrijeme na tome.
Sortiraj odgovore
Najstariji