Bruna meni je trening u 9, a imaju jos u 10 i popodne.. samo se najavi ranije jer imaju veliku guzvu. Ide do 12 trudnica po grupi.. upisnina je 50 kn, a trening 3×tjedno je 250 kn. S tim da imaju svako malo super predavanja o porodu, disanju, dojenju i njegi bebe tako da mi je ovo cijeli paket. A i fora je bilo danas, nas 10 trudnica na jednom mjestu 😊
Nadam se da i ja mi doktor sljedeci tjedan nece rec da prekinem s time, dobro se osjecam.. 🙂
Da, meni bi isto odgovaralo to u 9.. potrazit cu sada broj pa da dogovorim to, hvala ti 😊
Splitske mame, kad ste mislile ici na tecaj? Negdje sam naletjela da u Splitu bude jednom mjesecno, najcesce pocne prvi ponedjeljak u mjesecu i u 13h da pocinje... Dal je to istina, pojma nemam 😐
Bruna onda se vidimo 😊 nema na cemu, nadam se da ce te odmah ubacit 💪
Za tecaj se jos nisam raspitivala, pitat cu doktora sljedeci tjedan kako to funkcionira u Splitu 🙂
Zvrkica nisam kupila, ne znam sta da uzmem, koje, gledala sam ima toliko toga. Ja bi uzela bocicu, za svaki slucaj da imam ako cu se izdajat. Imas ti kakve info koje su dobre?
Nije da je meni bitna info, ali Maggie, ovi datumi za Merkur su veljaca. 🤔
Mi u srijedu krecemo kod nas na tecaj, nadam se da ce biti neke koristi od toga, muz nije bas preodusevljen sto se ce morati sjediti tamo par dana po 3h u komadu.
Luka ❤
Evo i mene s pregleda.Onaj moj tvrdi stomak nije bas popustao pa odem jutros bez termina..Pregleda me i hvala Bogu sve je u redu..biće da je to sve od grla i od prehlade. .Tako me jako stislo jedva sam par riječi izustila...sad i blaga temperatura ali niko ne da bolovanje.. .i smrsala 2 kg. (To me bas brine..ali niko nista)..Samo dobila recept za paracetamol. Odem na posao, Šta ću...Radila 2 sata i pozlilo mi. ..nesvjetica i crnilo pred očima...hajd nazad kući. Evo ležim u zamracenoj sobi i čekam muža sa lijekovima.
Kani07 znaš li možda može li mi Hausarzt dati bolovanje ili mora ginekolog ..od skora sam ovdje pa ne znam baš kako to ide.
Ja sam od bebi kozmetike mislila samo Pavloviceva mast. .čula sam da je baš dobra za bebe. .Ali ću izbjegavati cesto korištenje.
Cure, objavljen je termin tečaja u Merkuru:http://www.kb-merkur.hr/merkur-dogadanja-detaljno/tecaj-za-trudnice-veljaca-2018
Održati će se od19.02.2018.do26.02.2018.u predavaonici bolnice u navedenim terminima od18 sati.
Teme i sadržaj predavanja:
Fizologija trudnoće 19.02.
Psihofizička priprema trudnice, porođajna doba, porođajne operacije i babinje 20.02.
Primalja - tijekom trudnoće i dojenja 21.02.
Zdravo novorođenče i njega 22.02.
Tehnika dojenja i dojenje na zahtjev 23.02.
Bezbolni porođaj 26.02.
Narudžbe se primaju na telefon 2431-390/417.
Tečaj je besplatan
Ja se sad dvoumim ići u Merkur (besplatan je) ili u Petrovu (plaća se 400 kn, ali tamo planiram roditi…).
a merkur za do 12 mj? ništa?
I moja je spominjala da ako cu ici, da je najbolje ici oko 28. tt, da su tad najljepse slike.
Ja idem sutra,znam da je rano…ali jednostavno ni muž ni ja više ne možemo izdržati… ići ću još jednom ako bude trebalo,ako nam se svidi😁
Danas sam imala goste cijeli dan. Sad smo ih odvezli na aerodromni krepana sam. Žuč me jakoooo bolila noćas,preznojavala sam se između 5 i 7 satinu zoru,mislila sam otići na hitnu. Sutra ću vaditi jetrene probe i internistu. Čovječe pa sutra sam cijeli dan po bolnicama…
Šta već si imala problema za žući? Gdje te inače boli kad te tako uhvati?
Ma našli su mi nešto na sistematskom još 2015. godine, ali znaš kak to ide, kažu ti kontrolirajte to... a nikad me ništa nije boljelo. Sada mi se čini da je podivljalo, jer sam i jutros budna od 4 sata. Doslovno boli i peče od jedne čaše vode ispod desnog rebra u visini želudca. Sutra ćemo vidjeti što će internist reći na sve to, ne mogu dočekati da ovi današnji nalazi stignu. Vrlo malo sam guglala, i koliko sam letimično pročitala, najčešći uzrok problema sa žuči kod žena i najčešći okidač je trudnoća. Ta sam!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cure, objavljen je termin tečaja u Merkuru:http://www.kb-merkur.hr/merkur-dogadanja-detaljno/tecaj-za-trudnice-veljaca-2018
Održati će se od19.02.2018.do26.02.2018.u predavaonici bolnice u navedenim terminima od18 sati.
Teme i sadržaj predavanja:
Fizologija trudnoće 19.02.
Psihofizička priprema trudnice, porođajna doba, porođajne operacije i babinje 20.02.
Primalja - tijekom trudnoće i dojenja 21.02.
Zdravo novorođenče i njega 22.02.
Tehnika dojenja i dojenje na zahtjev 23.02.
Bezbolni porođaj 26.02.
Narudžbe se primaju na telefon 2431-390/417.
Tečaj je besplatan
Ja se sad dvoumim ići u Merkur (besplatan je) ili u Petrovu (plaća se 400 kn, ali tamo planiram roditi…).
Draga jesi ti skuzila da su datumi s pocetka ove godine? Tj to je bilo prije dobrih 7mj 😃
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji