Zvrkica, možeš muža/partnera poslati samog na tečaj, ako ti moraš mirovati. Neće biti ni prvi ni zadnji.
Dude i bočice ne planiram kupovati unaprijed. Dude bih u svakom slučaju izbjegla, a što se izdajanja tiče, savjetuje se ne davati bebi mlijeko na bočicu (ako i dalje namjeravate dojiti) jer na bočicu ide puno lakše nego kad beba mora sama vući, pa je bebu teže vratiti na dojku. Preporučuje se davanje izdojenog mlijeka na špricu, žlicom ili iz čaše. Evo i članka na tu temu:http://www.roda.hr/portal/dojenje/problemi-i-poteskoce-u-dojenju/alternativne-metode-hranjenja.html
Hvala 😀
O pa super, nisam znala da on može sam ići

Evo i mene s pregleda.Onaj moj tvrdi stomak nije bas popustao pa odem jutros bez termina..Pregleda me i hvala Bogu sve je u redu..biće da je to sve od grla i od prehlade. .Tako me jako stislo jedva sam par riječi izustila…sad i blaga temperatura ali niko ne da bolovanje.. .i smrsala 2 kg. (To me bas brine..ali niko nista)..Samo dobila recept za paracetamol. Odem na posao, Šta ću…Radila 2 sata i pozlilo mi. ..nesvjetica i crnilo pred očima…hajd nazad kući. Evo ležim u zamracenoj sobi i čekam muža sa lijekovima.
Kani07 znašli možda može li mi Hausarzt dati bolovanje ili mora ginekolog ..od skora sam ovdje pa ne znam baš kako to ide.
Ja sam od bebi kozmetike mislila samo Pavloviceva mast. .čula sam da je baš dobra za bebe. .Ali ću izbjegavati cesto korištenje.
Meni je ginekolog sve dvao ,mora ti dat bolovanje ako si bolesna ,ako si bila na hitnoj oni ti nece dat nista nego moras svom dr, reci da ti nije dobro i ne mozes radit nemoj se mucit

💜Karla💜Nicol💙Anton
evo mene s posla. moram reć da mi dan puno brže prolazi i ok mi je malo za promjenu pričati s kolegama i o poslu :D
što se tiče tih tečaja, ja se baš ne kužim ... to je obvezno ili bi bilo dobro ić?

evo mene s posla. moram reć da mi dan puno brže prolazi i ok mi je malo za promjenu pričati s kolegama i o poslu :D
što se tiče tih tečaja, ja se baš ne kužim … to je obvezno ili bi bilo dobro ić?
pa i jedno i drugo 😁 neke bolnice bas zahtjevaju da bude polozen tecaj da moze muz ili netko drugi s tobom u rađaonu...mi želimo a i u merkuru je besplatan

što se tiče tih tečaja, ja se baš ne kužim … to je obvezno ili bi bilo dobro ić?
Neke bolnice zahtijevaju potvrdu za partnera pa ako on planira ići s tobom, i ovisno gdje planiraš roditi, bilo bi dobro da partner ima tu potvrdu. Tebi naravno ne treba potvrda (i bez nje će te pustit roditi ), ali možeš čuti na tečaju korisne savjete o porodu, njezi bebe i sl.
Pričam ko da sam već bila na tečaju...

Ja cu deff muza povuci na tecaj da se malo pripremi na dolazak bebica, ali i sama mislim da ce mi dobro doci da cujem neke stvari koje mozda ne znam ili znam povrsno..prije par mj sam gledala kad ima u kc al sam zaboravila, moram sad opet jer se blizi muzev povratak pa da si znamo uskladiti to sve, ako smo zakasnili na ovaj sad onda cemo morati u zg pa cu zvati u merkur 😃 bit ce skupstina u merkuru kak mi se cini 🤣🤣

❤N i V💙
Ja planiram rezervirat termin u nekom domu zdravlja, vi sve planirate rodit u merkuru pa tamo idete?

Ja planiram roditi u Petrovoj i jedino bih zato mooožda išla na njihov tečaj, ali nije ni 400 kn malo za uštedjeti, pa zato razmišljam o ovom u Merkuru. Mina93, u Dom Zdravlja Siget sam prvotno planirala ići, ali čine mi se obuhvatnije ove teme po bolnicama, samo zato sam odustala od DZ.

Omg nosni aspiratori. Jel ima jedna od vas to koristila? Onaj obični sam dobila u setu iz DM- a, sad gledam električni 1100 kn 🙄🙄🙄

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji