I ja bi nešto trenirala da smijem, blago vama cure 😀.
Ja marendam sad. Našla sam neku šniticu mortadele. Maznula sam ju. Neće naštetiti dijeti da je nekad prekršim. 😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Zadranka 😓😲😲 ja ležim pa sam skoro pala u nesvijest dok sam čitala za vađenje krvi. Ja sam užasno slaba na krv i kad Vadim netko mora biti sa mnom jer roknem u nesvijest.
Cure koje idete na vježbe bravo, meni je tako žao što ja ne mogu.
Zadranka,
nadam se dobrom nalazu, da to zavrsis. A ja se ne gadim krvi, cak uvijek gledam kad bode i kad frca ono hahahaha, zanimljivo (kao psiho neki zvucim haha), alii da ne jedem toliko i to nesto pijem, kontam smucilo bi se i meni, daj vode ono.
Pticaa,
super za trening 😊 I ja sam htjela od septembra, ali nista od tog. Idem na to da dobijem dozvolu za teorijsku nastavu i ucenje disanja pravilnog u oktobru, ako me skine sa strogog mirovanja. Od vjezbica nista 😊 A eto, upoznavacete se ti i Bruna, super 😊😊😊😊
Zadranka 😓😲😲 ja ležim pa sam skoro pala u nesvijest dok sam čitala za vađenje krvi. Ja sam užasno slaba na krv i kad Vadim netko mora biti sa mnom jer roknem u nesvijest.
Cure koje idete na vježbe bravo, meni je tako žao što ja ne mogu.
Eee znas da nije ni meni bilo sve jedno..sama pretraga mi je bila ok sve san podnila bez imalo problema..ali to kad me ubola krivo uzasnooo me zabolilo onda on kad me bocnu u pravu venu nesto bice ispalo i pocelo sikljat okolo po meni po podu..ja san na sek pogledala i ono...wtf ..reko do sad san sve podnila super ovaj ce me zadnji udarac ono izvrnut..al ok...okrenila san glavu nisan gledala oni su mi obrisaki cilu ruku..i izletila san kazem ti ko furija..s tim da san popila ounu casu vode unutra jer su valjda vidli da ono stvarno su me bez potribe osakatili dva put..ubodi su me pekli na obe ruke jedno sat vrimena posli bass me peklo..gledam sad malo mi je plavo nadam se da nece dalje toga mako jer cu izgledat ko da se nafiksavam...al ok..samo da nalazi budu ok...ovu smo bitno uspjesno prosli..😉😉😥😥😚😚
Zadranka,
nadam se dobrom nalazu, da to zavrsis. A ja se ne gadim krvi, cak uvijek gledam kad bode i kad frca ono hahahaha, zanimljivo (kao psiho neki zvucim haha), alii da ne jedem toliko i to nesto pijem, kontam smucilo bi se i meni, daj vode ono.
Pticaa,
super za trening 😊 I ja sam htjela od septembra, ali nista od tog. Idem na to da dobijem dozvolu za teorijsku nastavu i ucenje disanja pravilnog u oktobru, ako me skine sa strogog mirovanja. Od vjezbica nista 😊 A eto, upoznavacete se ti i Bruna, super 😊😊😊😊
E to je to na taste nista ija nista pija sem one bljuzgotine od sladezi..al dobro je ..hahaa ...u komadu smo..
Cure, objavljen je termin tečaja u Merkuru: http://www.kb-merkur.hr/merkur-dogadanja-detaljno/tecaj-za-trudnice-veljaca-2018
Održati će se od 19.02.2018. do 26.02.2018. u predavaonici bolnice u navedenim terminima od 18 sati.
Teme i sadržaj predavanja:
Fizologija trudnoće 19.02.
Psihofizička priprema trudnice, porođajna doba, porođajne operacije i babinje 20.02.
Primalja - tijekom trudnoće i dojenja 21.02.
Zdravo novorođenče i njega 22.02.
Tehnika dojenja i dojenje na zahtjev 23.02.
Bezbolni porođaj 26.02.
Narudžbe se primaju na telefon 2431-390/417.
Tečaj je besplatan
Ja se sad dvoumim ići u Merkur (besplatan je) ili u Petrovu (plaća se 400 kn, ali tamo planiram roditi...).
Evo i rasporeda predavanja u Petrovoj:
Utorak, 11.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]INTRAUTERINI RAZVOJ PLODA – predavač: Velena Radošević, dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije[/li]
[li]ANTENATALNA SKRB – predavač: Petrana Beljan, dr. med., specijalizant ginekologije i opstetricije[/li]
[/ul]
Srijeda, 12.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]POROĐAJNE OPERACIJE – predavač: Karlo Tomičić, dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije[/li]
[li]POČETAK POROĐAJA, POROD I POROĐAJNA DOBA – predavač: dr. sc. Josip Juras, dr. med., specijalist ginekologije i opsteticije[/li]
[/ul]
Ponedjeljak, 17.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]VAŽNOST DISANJA I RELAKSACIJE U POROĐAJU – predavač: Jasenka Vuraić, bacc. physioth.[/li]
[li]BABINJE – predavač: Iva Miškulin, dr.med., specijalizant ginekologije i opstetricije[/li]
[/ul]
Utorak, 18.9.2018.,17,30 sati
[ul]
[li]PSIHOLOŠKI ODNOS MAJKA-DIJETE – predavač: prim. dr. Branka Begovac, specijalist psihijatar[/li]
[li]BANKA KRVI IZ PUPKOVINE – predavač: Mirjana Biškup, prof. soc. pedagog[/li]
[/ul]
Srijeda, 19.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]ŠTO NAS OČEKUJE PRI DOLASKU U RAĐAONICU – predavač: Doroteja Čičak, bacc. med. techn.[/li]
[li]BEZBOLNI POROĐAJ – predavač: Krešimir Reiner, dr. med., specijalizant anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja[/li]
[/ul]
Ponedjeljak, 24.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]VJEŽBE ZA TRUDNICE – predavač: Jasenka Vuraić, bacc. physioth.[/li]
[/ul]
Utorak, 25.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]ZDRAVO NOVOROĐENČE – predavač: Marcela Ilijić Krpan, dr. med., specijalist pedijatrije, neonatolog[/li]
[/ul]
Srijeda, 26.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]NJEGA NOVOROĐENČETA I DOJENJE – predavač: Marija Mamić, bacc. med. techn.[/li]
[/ul]
Što se vama čini bolje?
Bruna meni je trening u 9, a imaju jos u 10 i popodne.. samo se najavi ranije jer imaju veliku guzvu. Ide do 12 trudnica po grupi.. upisnina je 50 kn, a trening 3×tjedno je 250 kn. S tim da imaju svako malo super predavanja o porodu, disanju, dojenju i njegi bebe tako da mi je ovo cijeli paket. A i fora je bilo danas, nas 10 trudnica na jednom mjestu 😊
Nadam se da i ja mi doktor sljedeci tjedan nece rec da prekinem s time, dobro se osjecam.. 🙂
Kod mene se organizira tečaj za trudnice u rujnu na koji ne mogu. I onda opet u listopadu i nadam se da ću dobiti dozvolu da idem.
Voljel bih bar disati znati pravilno.
Ne znam kako će mi biti na porodu ako ne odem na tečaj jer onda ni muž ne može sa mnom
Kod mene se organizira tečaj za trudnice u rujnu na koji ne mogu. I onda opet u listopadu i nadam se da ću dobiti dozvolu da idem.
Voljel bih bar disati znati pravilno.
Ne znam kako će mi biti na porodu ako ne odem na tečaj jer onda ni muž ne može sa mnom
Ista situacija. Vidjecemo poslije kontrolaa. Kada je tebi? Meni 21. septembra 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji