Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    03. Rujan 2018. 12:33

Cure, objavljen je termin tečaja u Merkuru: http://www.kb-merkur.hr/merkur-dogadanja-detaljno/tecaj-za-trudnice-veljaca-2018
    Održati će se od 19.02.2018. do 26.02.2018. u predavaonici bolnice u navedenim terminima od 18 sati.
    Teme i sadržaj predavanja:
    Fizologija trudnoće  19.02.
    Psihofizička priprema trudnice, porođajna doba, porođajne operacije i babinje    20.02.
    Primalja - tijekom trudnoće i dojenja   21.02.
    Zdravo novorođenče i njega   22.02.
    Tehnika dojenja i dojenje na zahtjev   23.02.
    Bezbolni porođaj 26.02.
    Narudžbe se primaju na telefon 2431-390/417.
    Tečaj je besplatan
    Ja se sad dvoumim ići u Merkur (besplatan je) ili u Petrovu (plaća se 400 kn, ali tamo planiram roditi...).

Maggie85
    03. Rujan 2018. 12:34

Evo i rasporeda predavanja u Petrovoj:
    Utorak, 11.9.2018., 17,30 sati
    [ul]
    [li]INTRAUTERINI RAZVOJ PLODA – predavač: Velena Radošević, dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije[/li]
    [li]ANTENATALNA SKRB – predavač: Petrana Beljan, dr. med., specijalizant ginekologije i opstetricije[/li]
    [/ul]
    Srijeda, 12.9.2018., 17,30 sati
    [ul]
    [li]POROĐAJNE OPERACIJE – predavač: Karlo Tomičić, dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije[/li]
    [li]POČETAK POROĐAJA, POROD I POROĐAJNA DOBA – predavač: dr. sc. Josip Juras, dr. med., specijalist ginekologije i opsteticije[/li]
    [/ul]
    Ponedjeljak, 17.9.2018., 17,30 sati
    [ul]
    [li]VAŽNOST DISANJA I RELAKSACIJE U POROĐAJU – predavač: Jasenka Vuraić, bacc. physioth.[/li]
    [li]BABINJE – predavač: Iva Miškulin, dr.med., specijalizant ginekologije i opstetricije[/li]
    [/ul]
    Utorak, 18.9.2018.,17,30 sati
    [ul]
    [li]PSIHOLOŠKI ODNOS MAJKA-DIJETE – predavač: prim. dr. Branka Begovac, specijalist psihijatar[/li]
    [li]BANKA KRVI IZ PUPKOVINE – predavač: Mirjana Biškup, prof. soc. pedagog[/li]
    [/ul]
    Srijeda, 19.9.2018., 17,30 sati
    [ul]
    [li]ŠTO NAS OČEKUJE PRI DOLASKU U RAĐAONICU – predavač: Doroteja Čičak, bacc. med. techn.[/li]
    [li]BEZBOLNI POROĐAJ – predavač: Krešimir Reiner, dr. med., specijalizant anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja[/li]
    [/ul]
    Ponedjeljak, 24.9.2018., 17,30 sati
    [ul]
    [li]VJEŽBE ZA TRUDNICE – predavač: Jasenka Vuraić, bacc. physioth.[/li]
    [/ul]
    Utorak, 25.9.2018., 17,30 sati
    [ul]
    [li]ZDRAVO NOVOROĐENČE – predavač: Marcela Ilijić Krpan, dr. med., specijalist pedijatrije, neonatolog[/li]
    [/ul]
    Srijeda, 26.9.2018., 17,30 sati   
    [ul]
    [li]NJEGA NOVOROĐENČETA I DOJENJE – predavač: Marija Mamić, bacc. med. techn.[/li]
    [/ul]

Što se vama čini bolje?

Pticaselicazgst
    03. Rujan 2018. 12:34

Bruna meni je trening u 9, a imaju jos u 10 i popodne.. samo se najavi ranije jer imaju veliku guzvu. Ide do 12 trudnica po grupi.. upisnina je 50 kn, a trening 3×tjedno je 250 kn. S tim da imaju svako malo super predavanja o porodu, disanju, dojenju i njegi bebe tako da mi je ovo cijeli paket. A i fora je bilo danas, nas 10 trudnica na jednom mjestu 😊
    Nadam se da i ja mi doktor sljedeci tjedan nece rec da prekinem s time, dobro se osjecam.. 🙂

• zvrkica
    03. Rujan 2018. 12:44

Kod mene se organizira tečaj za trudnice u rujnu na koji ne mogu. I onda opet u listopadu i nadam se da ću dobiti dozvolu da idem.

Voljel bih bar disati znati pravilno.
    Ne znam kako će mi biti na porodu ako ne odem na tečaj jer onda ni muž ne može sa mnom

Salatica9192
    03. Rujan 2018. 12:50

zvrkica

Kod mene se organizira tečaj za trudnice u rujnu na koji ne mogu. I onda opet u listopadu i nadam se da ću dobiti dozvolu da idem.

Voljel bih bar disati znati pravilno.
    Ne znam kako će mi biti na porodu ako ne odem na tečaj jer onda ni muž ne može sa mnom

Ista situacija. Vidjecemo poslije kontrolaa. Kada je tebi? Meni 21. septembra 😋

Bruna92
    03. Rujan 2018. 13:03

Pticaselicazgst

Bruna meni je trening u 9, a imaju jos u 10 i popodne.. samo se najavi ranije jer imaju veliku guzvu. Ide do 12 trudnica po grupi.. upisnina je 50 kn, a trening 3×tjedno je 250 kn. S tim da imaju svako malo super predavanja o porodu, disanju, dojenju i njegi bebe tako da mi je ovo cijeli paket. A i fora je bilo danas, nas 10 trudnica na jednom mjestu 😊
    Nadam se da i ja mi doktor sljedeci tjedan nece rec da prekinem s time, dobro se osjecam.. 🙂

Da, meni bi isto odgovaralo to u 9.. potrazit cu sada broj pa da dogovorim to, hvala ti 😊
    Splitske mame, kad ste mislile ici na tecaj? Negdje sam naletjela da u Splitu bude jednom mjesecno, najcesce pocne prvi ponedjeljak u mjesecu i u 13h da pocinje... Dal je to istina, pojma nemam 😐

• zvrkica
    03. Rujan 2018. 13:04

Zbog cerviksa mi je rekla da dođem 11. umjesto 25.9.
    Sad brojim dane 😂

• zvrkica
    03. Rujan 2018. 13:08

Jel vi kupujete bočice i dude? 

Pticaselicazgst
    03. Rujan 2018. 13:22

Bruna onda se vidimo 😊 nema na cemu, nadam se da ce te odmah ubacit 💪
    Za tecaj se jos nisam raspitivala, pitat cu doktora sljedeci tjedan kako to funkcionira u Splitu 🙂
    Zvrkica nisam kupila, ne znam sta da uzmem, koje, gledala sam ima toliko toga. Ja bi uzela bocicu, za svaki slucaj da imam ako cu se izdajat. Imas ti kakve info koje su dobre?

AllieH
    03. Rujan 2018. 13:23

Nije da je meni bitna info, ali Maggie, ovi datumi za Merkur su veljaca. 🤔
    Mi u srijedu krecemo kod nas na tecaj, nadam se da ce biti neke koristi od toga, muz nije bas preodusevljen sto se ce morati sjediti tamo par dana po 3h u komadu. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI