Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luks
    03. Rujan 2018. 11:08

http://www.trudi.hr/naslovnica/
    evo malo o Trudi kozmetici, kupuje se samo u ljekarni, ili internetu. meni je savršena, i drago mi je što je s prirodnim sastojcima....  neka od cura je spominjala mustelinu torbu, meni je njihov paket super, cca 160 kn košta. par puta sam ga kupovala za na babine :)

Lovre

Ivylee
    03. Rujan 2018. 11:15

Ja sam s prvim samo vodu i bademovo ulje koristila, i mustelinu pjenu za tjemenicu... Sa nekih 4-5 mjeseci smo dodali a dermu za mazuckanje.
    Tako nekako mislim i sad pa ću u hodu vidjeti kako će reagirati, kakva će joj koža biti i sl...
    Ja danas prvi put odnijela doznake, malac u vrtiću, a ja se sad mislim što raditi...

Salatice, brzo kući paziti se 😘

Bruna92
    03. Rujan 2018. 11:23

Vidim da vas je vecina okupirana malcima koji krecu u vrtic i skolu, samo u Splitu to nista ne vidim hehe
    U SD zupaniji skola pocinje iduci ponedjeljak pa je jos sve relativno mirno 😊
    Ja sam nestrpljiva, u cetvrtak idemo na 4D i vec me pere nervoza 😁
    Jucer sam se kod svojih vagala i sokirala, sve do sada kao lagano kilice idu po 1kg mjesecno a evo sad bome u 3 tjedna jos +2 😱 😂

Majana
    03. Rujan 2018. 11:34

Ivylee

Ja sam s prvim samo vodu i bademovo ulje koristila, i mustelinu pjenu za tjemenicu… Sa nekih 4-5 mjeseci smo dodali a dermu za mazuckanje.
    Tako nekako mislim i sad pa ću u hodu vidjeti kako će reagirati, kakva će joj koža biti i sl…
    Ja danas prvi put odnijela doznake, malac u vrtiću, a ja se sad mislim što raditi…

Salatice, brzo kući paziti se 😘

Sta se tice kozmetike i mi smo sve isto koristili samo sam umjesto bademovog, maslinovo ulje jer imamo domace, kcer mi je imala bas dosta tjemenice i jedino nam je mustela pomogla

• Strudlica
    03. Rujan 2018. 11:37

Dobar dan svima 
    Bravo za sve preglede i sretno svima tko još danas ima.
    Ja jutros odnesla urinokulturu i sad čekat nalaz... Malo me vožnja do rijeke iritirala,kad sjedim koda me iza leđa pekla,ali uspjela sam odradit i sad mirovanje na dalje...

Pticaselicazgst
    03. Rujan 2018. 11:49

Javljam da sam prezivjela prvi trudnicki trening 💪 za cure iz St preporuka za klub trudnica, trening je lagan i bas fino istezanje. Trening krece aerobnim zagrijvanjem, onda vjezbe snage, zatim kegelove vjezbe i onda istezanje. Ko preporodena sam 😍 i za kraj predavanje kratko o porodu, koje ide nakon svakog treninga. Danas smo pricali kako inace moze krenut porod 😅
    Bruna ma ne brini za kile, otic ce to sve 😊 nadam se da ce malena suradivat na 4D 😍
    Mustela jedino za tjemenicu, ostalo sve voda i ulja. Osim one kreme za guzu, najbolje uzet onu iz ljekarne koju sami rade. 

Salatica9192
    03. Rujan 2018. 11:51

Da, samo danas i evo idem kuci, iskombinovali smo zadnji cas. Tezak dan uzasno, oblacan, a vrucee (sparan). Idem lezatiii 😋 

zadranka86
    03. Rujan 2018. 11:55

Evo da se javim....Dosla kuci nakon OGTT Znaci dosla izvadili krv popila 5min san imala foru..izasla posla u auto spustila sic otvorila prozor i surfala prvih 60min.Vracam se na dr.vadenje..sestra bocne kriva vena boli al ok trpim..nista dode tkz brat bocne izvadi kaze za sat vremena..ok..Ja opet u auto nastavim surfat pocelo mi se spavat nit gladna nit zedna nit slabo nistaaaa...proso 120min.vracam se..Udem sestra gleda kaze ja se ne usudim bockat ja te vene nigdi ne vidim ok..Dode brat trazi pipka otekle vene vec..al ok bocne krv ide pogodak..kad nesto ispalo pocne krv sikljat meni niz ruku sve kapa..ja problidila reko ja to ne mogu gledat sad ce mi doc lose..Obrisali mi ruku dali casu vode..ja izletila ko furija..sve je bilo superrr sve san podnila odlicno samo da nije bilo promasene vene i sikljanja krvi to mi je malo vec bilo preee vise...etooo..zovem popodne vidit i nadam se da ce bit ok...do sad u prijasnjim trudnocama bilo je uvik ok...i ovaj put san naj lakse podnila stvarno ono bez imalo problema..sad san se najela napila i tasluzeno se izvalila...pozzzz cureee..

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    03. Rujan 2018. 12:01

Klikerica

AllieH

I moja je spominjala da ako cu ici, da je najbolje ici oko 28. tt, da su tad najljepse slike.

Ja idem sutra,znam da je rano…ali jednostavno ni muž ni ja više ne možemo izdržati… ići ću još jednom ako bude trebalo,ako nam se svidi😁
    Danas sam imala goste cijeli dan. Sad smo ih odvezli na aerodromni krepana sam. Žuč me jakoooo bolila noćas,preznojavala sam se između 5 i 7 satinu zoru,mislila sam otići na hitnu. Sutra ću vaditi jetrene probe i internistu. Čovječe pa sutra sam cijeli dan po bolnicama…

Šta već si imala problema za žući? Gdje te inače boli kad te tako uhvati?

Bruna92
    03. Rujan 2018. 12:13

Ptico, pridruzit cu se i ja tim treninzima. Kada su treninzi, koliko se placa? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.