Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    03. Rujan 2018. 09:31

Blažo čestitke na curici! Ovo su super vijesti s pregleda!

Sve cure koje su na komplikacijama, pridruzujem se. Ja sam od 6 TT jer radim u bolnici na neurologiji i nisam htjela riskirati da pokupim nesto, a i radno mjesto je dosta tesko ( med. sestra ) i uz dijagnozu hematoma te prijeteceg gubitka bebe jednostavno sam odustala od svojih zamisli da bi radila do kraja.

• zvrkica
    03. Rujan 2018. 09:36

Emily1801

Blažo čestitke na curici! Ovo su super vijesti s pregleda!

Sve cure koje su na komplikacijama, pridruzujem se. Ja sam od 6 TT jer radim u bolnici na neurologiji i nisam htjela riskirati da pokupim nesto, a i radno mjesto je dosta tesko ( med. sestra ) i uz dijagnozu hematoma te prijeteceg gubitka bebe jednostavno sam odustala od svojih zamisli da bi radila do kraja.

Izdržati ćemo 💪💪💪💪

pepe1907
    03. Rujan 2018. 09:45

Jutro svima, cestitke na curici 👸
    ja opet spavala sa otvorenim prozorom i bilo mi vruće, vjerovatno zbog duge kose koju opet nisam svezala..a i nekako mi ovaj nadmadrac ne paše više..sva potonem u njega pa me leđa bole, počet ću opet malo bez njega spavati..i tako...muž i ja se pokušali sinoć malo "družiti" ja se nikako namjestit, em mi trbuh, pa mi se diže kiselina pa ovo pa ono..prvo smo se smijali nekih pol sata pokušajima ali dobro...svjesni smo da je postalo sve teže i kompliciranije pa sam ja malo razočarana ali okej 🙈😊 

Majana
    03. Rujan 2018. 09:56

Blaza tek sad vidim da si saznala da je cura 😍 cestitam ❤️

Salatica9192
    03. Rujan 2018. 10:07

Blaza, 
    cestitammm 😊 Pojacanje cura 😍😋😊
    Maggie,
    ista majica kao kod Anee 😊 Super ste😋
    A cure, necu ja raditi (to je palo u vodu kad sam dosla sa zadnje kontrole, naravno) , ovo je samo za produzetak ugovora, sto mi moraju sjeckati. Bas sam sada razgovarala sa direktorom i rekla situaciju, on me htio odmah slati kuci, ali nema me ko zamijeniti dva casa ta i ono prvi radni dan. Sad odmaram, lezim u autu, imam slobodan cas i onda jos dva i kuca. Nadam se da mi ovaj izlet jedan nije nastetio :O s obzirom da kuci toliko lezim, da nemam cirkulacije vise 😂
    Ana,
    i ovdje je isto. Skole se zatvaraju i evo dva djaka otisla (Italija i Nemacka). U prvi upisano njih 4 samo sada :/ Samo u vecim gradovima je popunjeno. 

• Neda30
    03. Rujan 2018. 10:08

Jutro i od mene😘
    Blaža čestitam na super vijestima i bravo za curetak😉
    Ja sam na komplikacihama isto od 6TT ....i vec sam se navikla.
    Redovno vas citam i uživam, divne ste sve😗
    Hvala za Lomixen, neko mi je odgovorio, al sad sam zaboravila😅

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Ana89
    03. Rujan 2018. 10:33

Neda30

Jutro i od mene😘
    Blaža čestitam na super vijestima i bravo za curetak😉
    Ja sam na komplikacihama isto od 6TT ….i vec sam se navikla.
    Redovno vas citam i uživam, divne ste sve😗
    Hvala za Lomixen, neko mi je odgovorio, al sad sam zaboravila😅

Ja sam na komplikacijama od 7+3, navikneš se nekako. Čak i ja koja radim 5 poslova odjednom i uvijek svugdje trčim😆😆. 
    Sad se moram natjerati naučiti za zadnji ispit na godini u dva dana. Veselje. Srećom, skripta ima 6 strana 😂😂.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    03. Rujan 2018. 10:35

Hvala cureee
    Salatice cuvaj se sto vise. Ugl.koliko sam shvatila samo ces danas radit. Dobro se pazi danas,i nema vise ovakvih izleta. Krevet

mmama2
    03. Rujan 2018. 10:56

Nama je danas ppceo vrtic, odose moji decki nakon 3 mj doma.. super su sve podnjeli makar su im grupe izmjesane sada i nova djeca su.. ja cubim na mobu, razmisljam kaj jest i malo sam tuzna 😬 hahhha, a kada su doma 5000x mi dignu tlak, eto, mame nikako im udovoljiti

url=https://lilypie.com]

luks
    03. Rujan 2018. 10:59

jutro svima, nama je prvi dan vrtića nakon godišnjeg cijeli 8.mj., i ide u grupu starije djece. jedva je jutros dočekao, jer kaže jedva čeka sa prijateljima igrat nogomet jer mu tata i ja ne damo po stanu :) :)
    nekako prvi radni dan 9.mj i sve nešto puno planova kod sviju, samo polako... salatice, ti odvaži koliko ti je bitno to sa poslom sada, i bježi kući leć... na pregledima sretno, vi koje ste na mirovanju, sad kad malo zahladi i vama će bit lipše :)
    što se tiče kozmetike, ja sam koristila niveu jer mi je tako lipo mirisala, ali doslovno kap. a sad mislim uzet sve od Trudi kozmetike :)

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.