Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Neda30
    03. Rujan 2018. 10:08

Jutro i od mene😘
    Blaža čestitam na super vijestima i bravo za curetak😉
    Ja sam na komplikacihama isto od 6TT ....i vec sam se navikla.
    Redovno vas citam i uživam, divne ste sve😗
    Hvala za Lomixen, neko mi je odgovorio, al sad sam zaboravila😅

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Ana89
    03. Rujan 2018. 10:33

Neda30

Jutro i od mene😘
    Blaža čestitam na super vijestima i bravo za curetak😉
    Ja sam na komplikacihama isto od 6TT ….i vec sam se navikla.
    Redovno vas citam i uživam, divne ste sve😗
    Hvala za Lomixen, neko mi je odgovorio, al sad sam zaboravila😅

Ja sam na komplikacijama od 7+3, navikneš se nekako. Čak i ja koja radim 5 poslova odjednom i uvijek svugdje trčim😆😆. 
    Sad se moram natjerati naučiti za zadnji ispit na godini u dva dana. Veselje. Srećom, skripta ima 6 strana 😂😂.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    03. Rujan 2018. 10:35

Hvala cureee
    Salatice cuvaj se sto vise. Ugl.koliko sam shvatila samo ces danas radit. Dobro se pazi danas,i nema vise ovakvih izleta. Krevet

mmama2
    03. Rujan 2018. 10:56

Nama je danas ppceo vrtic, odose moji decki nakon 3 mj doma.. super su sve podnjeli makar su im grupe izmjesane sada i nova djeca su.. ja cubim na mobu, razmisljam kaj jest i malo sam tuzna 😬 hahhha, a kada su doma 5000x mi dignu tlak, eto, mame nikako im udovoljiti

url=https://lilypie.com]

luks
    03. Rujan 2018. 10:59

jutro svima, nama je prvi dan vrtića nakon godišnjeg cijeli 8.mj., i ide u grupu starije djece. jedva je jutros dočekao, jer kaže jedva čeka sa prijateljima igrat nogomet jer mu tata i ja ne damo po stanu :) :)
    nekako prvi radni dan 9.mj i sve nešto puno planova kod sviju, samo polako... salatice, ti odvaži koliko ti je bitno to sa poslom sada, i bježi kući leć... na pregledima sretno, vi koje ste na mirovanju, sad kad malo zahladi i vama će bit lipše :)
    što se tiče kozmetike, ja sam koristila niveu jer mi je tako lipo mirisala, ali doslovno kap. a sad mislim uzet sve od Trudi kozmetike :)

Lovre

luks
    03. Rujan 2018. 11:08

http://www.trudi.hr/naslovnica/
    evo malo o Trudi kozmetici, kupuje se samo u ljekarni, ili internetu. meni je savršena, i drago mi je što je s prirodnim sastojcima....  neka od cura je spominjala mustelinu torbu, meni je njihov paket super, cca 160 kn košta. par puta sam ga kupovala za na babine :)

Lovre

Ivylee
    03. Rujan 2018. 11:15

Ja sam s prvim samo vodu i bademovo ulje koristila, i mustelinu pjenu za tjemenicu... Sa nekih 4-5 mjeseci smo dodali a dermu za mazuckanje.
    Tako nekako mislim i sad pa ću u hodu vidjeti kako će reagirati, kakva će joj koža biti i sl...
    Ja danas prvi put odnijela doznake, malac u vrtiću, a ja se sad mislim što raditi...

Salatice, brzo kući paziti se 😘

Bruna92
    03. Rujan 2018. 11:23

Vidim da vas je vecina okupirana malcima koji krecu u vrtic i skolu, samo u Splitu to nista ne vidim hehe
    U SD zupaniji skola pocinje iduci ponedjeljak pa je jos sve relativno mirno 😊
    Ja sam nestrpljiva, u cetvrtak idemo na 4D i vec me pere nervoza 😁
    Jucer sam se kod svojih vagala i sokirala, sve do sada kao lagano kilice idu po 1kg mjesecno a evo sad bome u 3 tjedna jos +2 😱 😂

Majana
    03. Rujan 2018. 11:34

Ivylee

Ja sam s prvim samo vodu i bademovo ulje koristila, i mustelinu pjenu za tjemenicu… Sa nekih 4-5 mjeseci smo dodali a dermu za mazuckanje.
    Tako nekako mislim i sad pa ću u hodu vidjeti kako će reagirati, kakva će joj koža biti i sl…
    Ja danas prvi put odnijela doznake, malac u vrtiću, a ja se sad mislim što raditi…

Salatice, brzo kući paziti se 😘

Sta se tice kozmetike i mi smo sve isto koristili samo sam umjesto bademovog, maslinovo ulje jer imamo domace, kcer mi je imala bas dosta tjemenice i jedino nam je mustela pomogla

• Strudlica
    03. Rujan 2018. 11:37

Dobar dan svima 
    Bravo za sve preglede i sretno svima tko još danas ima.
    Ja jutros odnesla urinokulturu i sad čekat nalaz... Malo me vožnja do rijeke iritirala,kad sjedim koda me iza leđa pekla,ali uspjela sam odradit i sad mirovanje na dalje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI