Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    03. Rujan 2018. 08:53

cestitam blaza!! 😊😊 
    allie i ja idem popodne otvoriti, potvrdu o bolovanju nosis na posao, a onda na kraju mjeseca nosis jednu doznaku u firmu, a drugu na hzzo! Trebat ce ti kopija osobne i tekuceg+potvrda o placi za zadnjih sest mjeseci! Uzivaj u slobodi 😊

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    03. Rujan 2018. 08:55

Maggie 😍😍
    Blaža ❤ najbitnije da je sve u redu, još malo pa će biti polkilasica 🤗

Salatice pa vraćaj se u ležeći položaj čim prije!

• Kani07
    03. Rujan 2018. 09:01

Blaza26

Evo nas,evo nas.
    Prijavljujem jednu lijepu curicu
    Sve je ok…. ginekoloski i ultrazvucno. Cerviks ne spominje,toga kod nas ocito nema hahaha. Al valjda je ok,posto je rekao da je gin.u redu.
    Teska je 347 grama.

Cestitam na curici nek je sve dobro to je bitno😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    03. Rujan 2018. 09:03

du1988

cestitam blaza!! 😊😊allie i ja idem popodne otvoriti, potvrdu o bolovanju nosis na posao, a onda na kraju mjeseca nosis jednu doznaku u firmu, a drugu na hzzo! Trebat ce ti kopija osobne i tekuceg+potvrda o placi za zadnjih sest mjeseci! Uzivaj u slobodi 😊

Sta smo se sve sastale danas za bolovanje ,ne nosim bolovanje al moram predat racune od vitamina i lijekova da mi vrati osiguranje pare ja sam na komplikacijam od 8 tjedna😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    03. Rujan 2018. 09:05

Kani07

du1988

cestitam blaza!! 😊😊allie i ja idem popodne otvoriti, potvrdu o bolovanju nosis na posao, a onda na kraju mjeseca nosis jednu doznaku u firmu, a drugu na hzzo! Trebat ce ti kopija osobne i tekuceg+potvrda o placi za zadnjih sest mjeseci! Uzivaj u slobodi 😊

Sta smo se sve sastale danas za bolovanje ,ne nosim bolovanje al moram predat racune od vitamina i lijekova da mi vrati osiguranje pare ja sam na komplikacijam od 8 tjedna😉

je li ti dosadno ili uzivas kuci?

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    03. Rujan 2018. 09:06

zvrkica

Maggie 😍😍Blaža ❤ najbitnije da je sve u redu, još malo pa će biti polkilasica 🤗

Salatice pa vraćaj se u ležeći položaj čim prije!

Salatice a evo i ja cu komentirat nije ti to najbolji izbor ,znam posao i sve to al bebica je najbitnija za skracen cerviks hm toliko sjedenja nije dobro.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    03. Rujan 2018. 09:11

du1988

Kani07

du1988

je li ti dosadno ili uzivas kuci?

Da smijem radit uzivala bi sad pravila zimnicu obozavam kuhat to mi dode ko terapija a ovako mi dosadi inace sam hiperaktivan tip al sta cu bebica mi je sad prioritet ,puknem ponekad 😅.I jos tu imamo krasan vrt svasta bi sad u njemu mogla ,na proljece s bebacom😁.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    03. Rujan 2018. 09:16

Jutro vridnice! Evo da je i pticica ustala jedno jutro prije 10 😁
    Blago se vama kojima je zahladilo, ja bi najradije na propuhu spavala 😴
    Blaza odlicne vijesti za pocetak dana! Cestitke na princezi! Vidi, presla si polovicu 🤗

• Kani07
    03. Rujan 2018. 09:17

Ptičica

Jutro vridnice! Evo da je i pticica ustala jedno jutro prije 10 😁
    Blago se vama kojima je zahladilo, ja bi najradije na propuhu spavala 😴
    Blaza odlicne vijesti za pocetak dana! Cestitke na princezi! Vidi, presla si polovicu 🤗

Samo ti spavaj ,ja i spavanje u ovoj trudnoco smo na Vi😂😂😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton

Majana
    03. Rujan 2018. 09:25

Jutro cure 
    Sretno svima sa skolom, vrticem i ostalim obavezama 😊
    Maggie bas te slatki
    Blaza super za pregled
    Nama skola pocinje tek za tj.dana a onda krece skolarac x2 hahaha mala mi krece u 1.razred mislim da sam ja nervoznija od nje 🤣 
    E da u nas od dvi osnovne skole ovu godinu je upisano 2 razreda prvasica manje, katastrofa..
    Salatice pusti posal, odmaraj kuci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.