ptico ovaj kutak za igru je prekrasan 😍 mozda truskawka zna procijeniti sta je pametnije-kupiti gotovo ili siti?! Ja nemam pojma…vidim da si gledala na aliexpress, a to mi je prvo palo na pamet da skicnes cijene
Pa gle zapravo je u danasnje vrijeme najbolje kupiti gotov proizvod ako je nesto redovne velicine, oblika itd jer se nadje dosta jeftino kad se radi o velikim kolicinskim proizvodnjama ..ali ako je nesto drugacije od uobicajenog onda naravno da ces dati sivati. Ja se vise baziram na ove bebi stvarcice..jastucici, igrackice, posteljina itd..ono sto netko zeli da bude univerzalno jer to je isplativo kad ne treba previse platna, samo je npr dosta zezancije oko samog sivanja..ali ja imam strpljenja pa sivam pomalo..evo ovo mi je prvi rad bio..radila sam frendici jastuk i jastucnicu za rodjendan..napominjem da mi je to bilo prvo pa nije bas simetricno 🤣🤣 al cisto da vidite primjer..
❤N i V💙
CureeePONOVO DA PITAMM...jer sve xan skontala osim za TERAPIJU..ja sutra idem radit ogtt..zanima me danas da li smim svoju terapiju uzimat..ZELA SAN DUFASTON NJEGA MORAM 3×1to san popila..ZANIMA ME MAGNEZIJ DIREKT jel to smim tu ima sladila ka trebala bi 2×1..malo mi objasnite taj dio pogotovo za MAGNEZIJ JER BOJIM SE PRESKOCITI GA A NEZZ DA LI SMIJEM..dajte molim VASS POMAGAJTE...
url=https://lilypie.com]
Nisam uspjela popratiti koja je stavljala slike baldahina i satora za igru, meni je to isto prekrasno za kasnije, da imaju svoj neki mali kutak za igru 😍😍
ptico ovaj kutak za igru je prekrasan 😍 mozda truskawka zna procijeniti sta je pametnije-kupiti gotovo ili siti?! Ja nemam pojma…vidim da si gledala na aliexpress, a to mi je prvo palo na pamet da skicnes cijene
Pa gle zapravo je u danasnje vrijeme najbolje kupiti gotov proizvod ako je nesto redovne velicine, oblika itd jer se nadje dosta jeftino kad se radi o velikim kolicinskim proizvodnjama..ali ako je nesto drugacije od uobicajenog onda naravno da ces dati sivati. Ja se vise baziram na ove bebi stvarcice..jastucici, igrackice, posteljina itd..ono sto netko zeli da bude univerzalno jer to je isplativo kad ne treba previse platna, samo je npr dosta zezancije oko samog sivanja..ali ja imam strpljenja pa sivam pomalo..evo ovo mi je prvi rad bio..radila sam frendici jastuk i jastucnicu za rodjendan..napominjem da mi je to bilo prvo pa nije bas simetricno 🤣🤣 al cisto da vidite primjer..
znaci ideja je bila napraviti jastucnicu i jastuk posebno da se jastucnica moze oprati sama za sebe..
Preslatko ❤️
Nisam nista komentirala na temu otvaranja nove grupe i napustanja ove..iskreno, ako otvaramo novu grupu gdje cemo ici sve mi nakon sto rodimo onda cemu uopce otvsrati novu grupu? Mozemo vrlo jednostavno ostati u ovoj i to je to..znam da je ovo pod tema trudnoce, ali nema veze nakon trudnoce dolazi porod i bebe i tak da zapravo ne vidim svrhu seljenja u neku novu grupu osim sto cemo biti u ispravnoj temi..ali ja cu itako najvjerojatnije nestati u jednom trenu pa se moj glas ne mora ni racunati 😋😋 a nestat cu iskljucivo jer cu imat sigurno puno posla u vezi bebica 😎
❤N i V💙
CureeePONOVO DA PITAMM…jer sve xan skontala osim za TERAPIJU..ja sutra idem radit ogtt..zanima me danas da li smim svoju terapiju uzimat..ZELA SAN DUFASTON NJEGA MORAM 3×1to san popila..ZANIMA ME MAGNEZIJ DIREKT jel to smim tu ima sladila ka trebala bi 2×1..malo mi objasnite taj dio pogotovo za MAGNEZIJ JER BOJIM SE PRESKOCITI GA A NEZZ DA LI SMIJEM..dajte molim VASS POMAGAJTE…
Terapiju moras nastaviti koristiti neovisno o pretragama. Jedino za mg nisam sigurna, ja sam ga skroz prestala piti nakon ogtt-a jer sam dobila zeljezo i imam od onda redovnu stolicu, a mg sam pila samo iskljucivo radi regulacije stolice.
❤N i V💙
I drago mi je da sam vas uspjela malo nasmijati sa svojom slikicom 😄😄
❤N i V💙
CureeePONOVO DA PITAMM…jer sve xan skontala osim za TERAPIJU..ja sutra idem radit ogtt..zanima me danas da li smim svoju terapiju uzimat..ZELA SAN DUFASTON NJEGA MORAM 3×1to san popila..ZANIMA ME MAGNEZIJ DIREKT jel to smim tu ima sladila ka trebala bi 2×1..malo mi objasnite taj dio pogotovo za MAGNEZIJ JER BOJIM SE PRESKOCITI GA A NEZZ DA LI SMIJEM..dajte molim VASS POMAGAJTE…
Terapiju moras nastaviti koristiti neovisno o pretragama. Jedino za mg nisam sigurna, ja sam ga skroz prestala piti nakon ogtt-a jer sam dobila zeljezo i imam od onda redovnu stolicu, a mg sam pila samo iskljucivo radi regulacije stolice.
A ja ga pijem radi kontrakcija...rado bih ga danas preskocila jer ipak je to nekakva vrst sladila..pa da se ne bi zeznula ako ga popijem bass za njega pitam jer nezz sta s njim..A nista ako mi krene nesto ja cu danas normabel umisto magnezij..normabel mi je po potrebi a magnezij bass kao moram puta DVA..AHHHH🤔🤔🤔
url=https://lilypie.com]
A ja ga pijem radi kontrakcija…rado bih ga danas preskocila jer ipak je to nekakva vrst sladila..pa da se ne bi zeznula ako ga popijem bass za njega pitam jer nezz sta s njim..A nista ako mi krene nesto ja cu danas normabel umisto magnezij..normabel mi je po potrebi a magnezij bass kao moram puta DVA..AHHHH🤔🤔🤔
Onda ga preskoci. Ma nece nista biti samo budi opustena i ne brini 😉😉
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji