Fizijatri ce vam reci da jastuk nije potreban do skolske dobi. Mi smo B. kupili kad je presla u veliki krevet.
Za novorodencad je (meni) to cista papilova, cak me strah to staviti bebi u kinderbet, pogotovo u onom razdoblju kad uce okretanje trbuh-leda i obrnuto pa se znaju okrenuti jednom ali ne znaju se jos vratiti nazad. Ne znam, jastuk mi se cini samo smetnja i bilo bi me strah gdje ce zavrsiti beba a gdje jastuk po noci.
Zalezane glavice nemaju veze sa spavanjem (osim manjka kose eventualno ali i to je privremeno 😁).
U zadnje vrijeme mi je muka od jutarnje kave 🤢 Mislila sam prvo da ju pijem prebrzo ali nije, lose mi sjeda kako god da ju popijem.
Ja isto svojim curama nisam stavljala jastuk dok nisu presle u veliki krevet.Na strani i na ledima su spavale kad su se pocele okretat potrbuske su same isle spavat.Mene je isto strah tih jastuka i pretjerane natrpanosti krevetica .Ja cu minimalno staviti onu zastitu .
💜Karla💜Nicol💙Anton
CureeePONOVO DA PITAMM…jer sve xan skontala osim za TERAPIJU..ja sutra idem radit ogtt..zanima me danas da li smim svoju terapiju uzimat..ZELA SAN DUFASTON NJEGA MORAM 3×1to san popila..ZANIMA ME MAGNEZIJ DIREKT jel to smim tu ima sladila ka trebala bi 2×1..malo mi objasnite taj dio pogotovo za MAGNEZIJ JER BOJIM SE PRESKOCITI GA A NEZZ DA LI SMIJEM..dajte molim VASS POMAGAJTE…
Sve normalno jedi,pij ,terapija ujutro samo nataste😊
💜Karla💜Nicol💙Anton
CureeePONOVO DA PITAMM…jer sve xan skontala osim za TERAPIJU..ja sutra idem radit ogtt..zanima me danas da li smim svoju terapiju uzimat..ZELA SAN DUFASTON NJEGA MORAM 3×1to san popila..ZANIMA ME MAGNEZIJ DIREKT jel to smim tu ima sladila ka trebala bi 2×1..malo mi objasnite taj dio pogotovo za MAGNEZIJ JER BOJIM SE PRESKOCITI GA A NEZZ DA LI SMIJEM..dajte molim VASS POMAGAJTE…
Sve normalno jedi,pij ,terapija ujutro samo nataste😊
Zadranka kako sam ti već napisala dan prije radiš sve kao i do sada,samo iza 9 nemoj jesti više.Ako izbaciše tako neke stvari nalaz nije realan. Ja sam dan prije popila magnezij na 7 večer i jela slatko taj dan iza ručka Nalaz je uredan... Tako da bolje da jedeš i piješ kako i inače da dobiješ realan rezultat
Miranda ja kavu od pocetka ne mogu ,mucninu mi napravi ,neki dan bas zamirisala jos imam i onaj ness expreso aparat i popila 2 gutljaja i muka poslije.
Ma kontam bolje za bebaca sto je ne podnosim
💜Karla💜Nicol💙Anton
Miranda hvala na odgovoru, nastojim što više puti i stalno mokriti i tegobe su manje.samo u noći kad zaspem pa se mjehur napuni imam jaku bol. Nadam se da ću uskoro to izbaciti.što misliš o maslinovom ulju natašte po narodnoj medicini?
Sve normalno jedi,pij ,terapija ujutro samo nataste😊Zadranka kako sam ti već napisala dan prije radiš sve kao i do sada,samo iza 9 nemoj jesti više.Ako izbaciše tako neke stvari nalaz nije realan. Ja sam dan prije popila magnezij na 7 večer i jela slatko taj dan iza ručka Nalaz je uredan… Tako da bolje da jedeš i piješ kako i inače da dobiješ realan rezultat
Tako sam i ja i sve ok bilo.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Truskawka pa vi ste predivni!
Barbie jos uvijek mozes na pistu 😎 iako, vidi se da si trudnica 😊
Zadranka za ogtt sve normalno. Cilj je da pretraga pokaze realno stanje. Ako svaki dan uzimas mg, trebala bi ga uzeti i danas. Jedes veceras normalno do cca 8, i ujutro si na taste. Eventualno ne moras pojest tri komada torte od cokolade 😅
Salatice ako je neko kukao a neznas ko, mora da sam ja 🤣🤣
Jastuci za bebe. Veliko ne. Samo se ispod madraca stavi jedan smotani rucnik da se malo madrac odigne. Tak je bar nama receno.
Ana majica je divna, a ti si prezgodna 😍 divno. Cuj, ti si na carski sa opcom anestezijom kao i ja? Pretpostavljam da muz onda ne moze biti prisutan da primi bebu? 😐
I dobro jutro 😂
Raspisale stee see 😊 E jos jedan razlog zasto volim ovu grupu, ja npr nemam pojma oko jastucica i tih fora kako beba spava. Znaci kako sam shvatila, kod bebe u krevetcu nista, da se ne bi okrenula i da ne kazem sta. Ali kad je tek rodjeno? Tad se stavlja na stranu, podupre se sa dekom/pelenom? Radi bljuckanja, da nije na ledjima?
Meni se inace gosti smjenjuju. Bila mi drugarica, sada cekam tetku, a nesto sam klonula, spavala bih xD Ali citam vasss :)
Barbie,
vidii, vidi see stomooo 😍 I nisi da licis da si se udebljala, vec na malu trudnicu. Zato kad im kazes da si jos malo u sedmom mjesecu, da se zblanu haha 😎😊 Meni bas porastao stomo. Obozavam gaaa 😍
Znaci MAGNEZIJ SMIM...OK.CURE ONDA CU VAS POSLUSATI...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji