Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    02. Rujan 2018. 10:41

Jagodica86

Da, ja se smrznem kad vidim da prodaju još one hodalice na kotače, kad beba još ne hoda. Znam da je to užas za kukove, a još uvijek se legalno prodaje. I nikome ništa. Kao i svakakve nosiljke.

U tome je hodala moja sestra .I ja sam imala neku verziju toga prije 29 godina. Možda ne ostavlja posljedice izravno onda, već neposredno nakon 20-ak godina u obliku fantomskih bolova u kostima( a čovjek mlad).  Ne kažem da je to nužno tako, ali tek kad neke stvari povežeš, a da poznaješ razvojne faze bebača bude ti jasnije.
    Isto kao i za pušenje. Smatram da djeca koja su mu bila izložena intrauterino kasnije imaju veće šanse za alergije i slabosti dišnih puteva. A da ne pričam drugo.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_lily_0
    02. Rujan 2018. 10:43

Jutro cure, eto ja bas fino odspavala je da sam se dizala po noci na wc ali bas se super osjecam...
    Stvarno ste napisale stranica ali bilo je zanimljivo sad citat i bas sam se nasmijala obozavam kad mi ovako dan pocne hvala vam na tome...

Truskawka odlicna fotka  i bas si me uspjela nasmijat
    Barbi sta rec prekrasna kao i uvjek
    Ana prekrasna i majca je bas cool
    Salatica ne sjecam se da sam jela tu ribu i iskreno ne privlaci me 😂🙈🤷🏻‍♀️
    Ako sam nekog zaboravila oprostite ali sva sam se pogubila i da slozila bi se s Maggie bilo bi jako ljepo kada bi ostale sve tu dok zadnja ne rodi ima nas dosta s terminom u prvom i drugom mj a nama ce super doc da upijamo svaku vasu koje prije rodite a opet islusnije ste od nas da nam pomognete u nadolazecim tjednima i eventualnim tegobama... Tako da ja navijam zajedno do kraja 😍😍🤗
    Cure ugodan ostatak dana ja cu danas ic radit punjene paprike jer ste neki dan pisale o tome i sline mi cure 😂😂puse svima i cuvaj te se 😘😘❤️

barbiemama
    02. Rujan 2018. 10:48

i ovako nešto mi je fora za igru. možda baldahin nema stabilnu konstrukciju jer je kao zavjesa pa leti na sve strane. ovo mi je nekako stabilnije za igru. iako ne razmišljam još o takvom kutku. ima vremena. 

Blaza26
    02. Rujan 2018. 11:06

Evo i ja sam odradila jutarnje citanje lektire..... Pepe onaj kebab mi ne izlazi iz glave.. tako izgleda socan.
    Truskawka slika je 🔝🔝🔝🔝
    Barbie i Ana divne ste obadvije.
    Du cestitam na veeeelikoj polovini. Kad se samo sjetim nasih problema,a vidi nas vec na pola hvala Bogu.
    Cure slazem se,nemojte nas ostavit. Kad sve rodimo ako ovdje bude previse poruka(a bit ce) napravit cemo Zimske bebe 2018/2019-nastavak i to je to.
    Vasa iskustva ce nam svakako dobro doc

Pticaselicazgst
    02. Rujan 2018. 11:09

Barbie preslatki su mi ti satori, samo su mi oni vise za deckice 😊 a baldahini su mi njezni i bas za curke 🙂

truskawka
    02. Rujan 2018. 11:18

du1988

ptico ovaj kutak za igru je prekrasan 😍 mozda truskawka zna procijeniti sta je pametnije-kupiti gotovo ili siti?! Ja nemam pojma…vidim da si gledala na aliexpress, a to mi je prvo palo na pamet da skicnes cijene

Pa gle zapravo je u danasnje vrijeme najbolje kupiti gotov proizvod ako je nesto redovne velicine, oblika itd jer se nadje dosta jeftino kad se radi o velikim kolicinskim proizvodnjama ..ali ako je nesto drugacije od uobicajenog onda naravno da ces dati sivati. Ja se vise baziram na ove bebi stvarcice..jastucici, igrackice, posteljina itd..ono sto netko zeli da bude univerzalno jer to je isplativo kad ne treba previse platna, samo je npr dosta zezancije oko samog sivanja..ali ja imam strpljenja pa sivam pomalo..evo ovo mi je prvi rad bio..radila sam frendici jastuk i jastucnicu za rodjendan..napominjem da mi je to bilo prvo pa nije bas simetricno 🤣🤣 al cisto da vidite primjer..

❤N i V💙

zadranka86
    02. Rujan 2018. 11:23

CureeePONOVO DA PITAMM...jer sve xan skontala osim za TERAPIJU..ja sutra idem radit ogtt..zanima me danas da li smim svoju terapiju uzimat..ZELA SAN DUFASTON NJEGA MORAM 3×1to san popila..ZANIMA ME MAGNEZIJ DIREKT jel to smim tu ima sladila ka trebala bi 2×1..malo mi objasnite taj dio pogotovo za MAGNEZIJ JER BOJIM SE PRESKOCITI GA A NEZZ DA LI SMIJEM..dajte molim VASS POMAGAJTE...

url=https://lilypie.com]

Mina93
    02. Rujan 2018. 11:25

Nisam uspjela popratiti koja je stavljala slike baldahina i satora za igru, meni je to isto prekrasno za kasnije, da imaju svoj neki mali kutak za igru 😍😍

Mina93
    02. Rujan 2018. 11:26

truskawka

du1988

ptico ovaj kutak za igru je prekrasan 😍 mozda truskawka zna procijeniti sta je pametnije-kupiti gotovo ili siti?! Ja nemam pojma…vidim da si gledala na aliexpress, a to mi je prvo palo na pamet da skicnes cijene

Pa gle zapravo je u danasnje vrijeme najbolje kupiti gotov proizvod ako je nesto redovne velicine, oblika itd jer se nadje dosta jeftino kad se radi o velikim kolicinskim proizvodnjama..ali ako je nesto drugacije od uobicajenog onda naravno da ces dati sivati. Ja se vise baziram na ove bebi stvarcice..jastucici, igrackice, posteljina itd..ono sto netko zeli da bude univerzalno jer to je isplativo kad ne treba previse platna, samo je npr dosta zezancije oko samog sivanja..ali ja imam strpljenja pa sivam pomalo..evo ovo mi je prvi rad bio..radila sam frendici jastuk i jastucnicu za rodjendan..napominjem da mi je to bilo prvo pa nije bas simetricno 🤣🤣 al cisto da vidite primjer..

znaci ideja je bila napraviti jastucnicu i jastuk posebno da se jastucnica moze oprati sama za sebe..

Preslatko ❤️

truskawka
    02. Rujan 2018. 11:26

Nisam nista komentirala na temu otvaranja nove grupe i napustanja ove..iskreno, ako otvaramo novu grupu gdje cemo ici sve mi nakon sto rodimo onda cemu uopce otvsrati novu grupu? Mozemo vrlo jednostavno ostati u ovoj i to je to..znam da je ovo pod tema trudnoce, ali nema veze nakon trudnoce dolazi porod i bebe i tak da zapravo ne vidim svrhu seljenja u neku novu grupu osim sto cemo biti u ispravnoj temi..ali ja cu itako najvjerojatnije nestati u jednom trenu pa se moj glas ne mora ni racunati 😋😋  a nestat cu iskljucivo jer cu imat sigurno puno posla u vezi bebica 😎

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI