Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    02. Rujan 2018. 13:22

zvrkica

AllieH

Ja kontam da smo u 6.mj sa 23+0. 🤔

Ne znam što je točno, ja ću mantrat da sam ušla u 6 mj 😂😂😂

Kad napunis 22 ulazis u 6mj..tj sa punih 22tj si napunila 5mj i usla u 6mj..pa tako kad napunis 27tj punis 6mj i ulazis u 7mj..pa sam eto ja jos tri dana i ulazim u zadnje tromjesjecje 😂😂 tocno na moj rodj 🤗🤗

❤N i V💙

truskawka
    02. Rujan 2018. 13:23

Pardon..23tj ne 22

❤N i V💙

Salatica9192
    02. Rujan 2018. 13:25

Ja sam razumjela da sa punih 28 ulazimo u trece tromjesecje i u sedmi mjesec? Ili kad napunimo punih 27 xD Opet zbunjivanje hahaha 😂

Salatica9192
    02. Rujan 2018. 13:37

Ana, 
    meni jos nije presla pupak, udara nisko. Zato ne razumijem doktora sto kaze da ne nosim nisko, kad je sva beba od skoro 1kg u donjem dijelu stomaka. Jedino dobro sto jos disem normalno, ne udara ni blizu da mi smeta plucima, želucu. 😋

Majana
    02. Rujan 2018. 13:42

Najjace mi je kad neko pita koliko si trudna? Hahaha pa pocne zbrajanje oduzimanje vise niko nista ne razumi, najlakse rec kad je termin pa nek sami zakljuce. Neki dan me otac od dragog pita koliko san ja ono trudna jel 2 mj a ja usla u 5 mj, covik osta u soku 😂😂😂

Pticaselicazgst
    02. Rujan 2018. 13:44

Ajme cure vrijeme nam brzo prolazi 😊😊 necemo se ni okrenut i bebice ce bit s nama 😍 
    Hahah to racunjanje je problem da, a i objasnit drugima, ja sam pocela govorit termin mi je tad i tad pa nek sami racunaju 😅

zadranka86
    02. Rujan 2018. 13:45

zvrkica

Po ovome sam ušla u 6 mj 😀
    Sad odbrojavamo do početka trećeg tromjesečja 😀

Ovo drugo tromjesečje baš trajeeee 😀

Sa 23 ulazis u 6mj.Ja sutra ulazim s puna 23tjedna

url=https://lilypie.com]

Ana89
    02. Rujan 2018. 14:10

Salatica9192

Ana,
    meni jos nije presla pupak, udara nisko. Zato ne razumijem doktora sto kaze da ne nosim nisko, kad je sva beba od skoro 1kg u donjem dijelu stomaka. Jedino dobro sto jos disem normalno, ne udara ni blizu da mi smeta plucima, želucu. 😋

Meni je mali najčešće oko pupka , s desne strane više za gore. Samo kad se lijepo protegne eto ti njega i do gore. Onako, još mogu disati i sve normalno 😆😆😆. Dok ležim ko mala jeguljica bude svugdje- dijagonalno, kad poluležim valjda zbog mog položaja bude blizu dijafragme.
    Meni isto piše u fundusu ( to ti je koliko sam ja skužila dosta od ušća i NORMALNO 😊😊😊), ali na stražnjoj stjenki...Možda je samo u tome razlika.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

MaryAnn.07
    02. Rujan 2018. 14:13

Truskawka jastučić je presladak. Baš to što nije 100% simetrican je poseban. 
    Zadranka86 sretno sutra, javi kako je prošao ogtt, mene isto čeka za koji tjedan.
    Što se tiče jastuka za bebe, nisam ni ja za to. Isto sam čula da se stavi ispod madraca nešto da se malo podigne uzglavlje ili ispod nogica od kreveta.
    Meni je dan krenuo naopako, trebao meni i dragom doći kum na ručak i ja od 10h kuham i spremam, a na kraju se nije niti javio da neće nego tek kad smo ga nazvali jel u blizini, a on kaže da ipak ne može...strašno...

• Strudlica
    02. Rujan 2018. 14:14

A što se tiče položaja posteljice moj ginekolog kaže da je to bitno uz razloga ako se radi carski rez pa se ti mora znati i da li je nisko zbog preeklampsije i to je sve. Da to osjećanje udaraca baš nije da je povezano posteljica naprijed ili iza...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.