CureeePONOVO DA PITAMM…jer sve xan skontala osim za TERAPIJU..ja sutra idem radit ogtt..zanima me danas da li smim svoju terapiju uzimat..ZELA SAN DUFASTON NJEGA MORAM 3×1to san popila..ZANIMA ME MAGNEZIJ DIREKT jel to smim tu ima sladila ka trebala bi 2×1..malo mi objasnite taj dio pogotovo za MAGNEZIJ JER BOJIM SE PRESKOCITI GA A NEZZ DA LI SMIJEM..dajte molim VASS POMAGAJTE…
Terapiju moras nastaviti koristiti neovisno o pretragama. Jedino za mg nisam sigurna, ja sam ga skroz prestala piti nakon ogtt-a jer sam dobila zeljezo i imam od onda redovnu stolicu, a mg sam pila samo iskljucivo radi regulacije stolice.

❤N i V💙
I drago mi je da sam vas uspjela malo nasmijati sa svojom slikicom 😄😄

❤N i V💙
CureeePONOVO DA PITAMM…jer sve xan skontala osim za TERAPIJU..ja sutra idem radit ogtt..zanima me danas da li smim svoju terapiju uzimat..ZELA SAN DUFASTON NJEGA MORAM 3×1to san popila..ZANIMA ME MAGNEZIJ DIREKT jel to smim tu ima sladila ka trebala bi 2×1..malo mi objasnite taj dio pogotovo za MAGNEZIJ JER BOJIM SE PRESKOCITI GA A NEZZ DA LI SMIJEM..dajte molim VASS POMAGAJTE…
Terapiju moras nastaviti koristiti neovisno o pretragama. Jedino za mg nisam sigurna, ja sam ga skroz prestala piti nakon ogtt-a jer sam dobila zeljezo i imam od onda redovnu stolicu, a mg sam pila samo iskljucivo radi regulacije stolice.
A ja ga pijem radi kontrakcija...rado bih ga danas preskocila jer ipak je to nekakva vrst sladila..pa da se ne bi zeznula ako ga popijem bass za njega pitam jer nezz sta s njim..A nista ako mi krene nesto ja cu danas normabel umisto magnezij..normabel mi je po potrebi a magnezij bass kao moram puta DVA..AHHHH🤔🤔🤔

url=https://lilypie.com]
A ja ga pijem radi kontrakcija…rado bih ga danas preskocila jer ipak je to nekakva vrst sladila..pa da se ne bi zeznula ako ga popijem bass za njega pitam jer nezz sta s njim..A nista ako mi krene nesto ja cu danas normabel umisto magnezij..normabel mi je po potrebi a magnezij bass kao moram puta DVA..AHHHH🤔🤔🤔
Onda ga preskoci. Ma nece nista biti samo budi opustena i ne brini 😉😉

❤N i V💙
Fizijatri ce vam reci da jastuk nije potreban do skolske dobi. Mi smo B. kupili kad je presla u veliki krevet.
Za novorodencad je (meni) to cista papilova, cak me strah to staviti bebi u kinderbet, pogotovo u onom razdoblju kad uce okretanje trbuh-leda i obrnuto pa se znaju okrenuti jednom ali ne znaju se jos vratiti nazad. Ne znam, jastuk mi se cini samo smetnja i bilo bi me strah gdje ce zavrsiti beba a gdje jastuk po noci.
Zalezane glavice nemaju veze sa spavanjem (osim manjka kose eventualno ali i to je privremeno 😁).
U zadnje vrijeme mi je muka od jutarnje kave 🤢 Mislila sam prvo da ju pijem prebrzo ali nije, lose mi sjeda kako god da ju popijem.
Ja isto svojim curama nisam stavljala jastuk dok nisu presle u veliki krevet.Na strani i na ledima su spavale kad su se pocele okretat potrbuske su same isle spavat.Mene je isto strah tih jastuka i pretjerane natrpanosti krevetica .Ja cu minimalno staviti onu zastitu .

💜Karla💜Nicol💙Anton
Sve normalno jedi,pij ,terapija ujutro samo nataste😊

💜Karla💜Nicol💙Anton
Sve normalno jedi,pij ,terapija ujutro samo nataste😊
Zadranka kako sam ti već napisala dan prije radiš sve kao i do sada,samo iza 9 nemoj jesti više.Ako izbaciše tako neke stvari nalaz nije realan. Ja sam dan prije popila magnezij na 7 večer i jela slatko taj dan iza ručka Nalaz je uredan... Tako da bolje da jedeš i piješ kako i inače da dobiješ realan rezultat

Miranda ja kavu od pocetka ne mogu ,mucninu mi napravi ,neki dan bas zamirisala jos imam i onaj ness expreso aparat i popila 2 gutljaja i muka poslije.
Ma kontam bolje za bebaca sto je ne podnosim

💜Karla💜Nicol💙Anton
Miranda hvala na odgovoru, nastojim što više puti i stalno mokriti i tegobe su manje.samo u noći kad zaspem pa se mjehur napuni imam jaku bol. Nadam se da ću uskoro to izbaciti.što misliš o maslinovom ulju natašte po narodnoj medicini?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji