dobila sam od mamine sestre na dar baby gym. ako nekome treba, samo je 97-98 kn u Kauflandu. skuplji su rabljeni. a sladak je.
jutro, evo i nas na puni tjedan. sorry zbog nereda, preslagujem ormar i perem veš. nema 10 cm prostora na kojem nije neki veš. tko će to sve složiti 😪
😍😍top ko i obicno,i kod mene vesa od peglanja do susenja ,izgleda cure ce dobar dzeparac imat ovaj mjesec😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Barbie busica napokon 😍😍
I ja jedva docekala da se vidi pravilna busica, cak me jucer jedan stricek htio pustit preko reda na blagajni, al nisma htjela posto je on imao 2stvari a ja cijelu kosaru 🤣🤣 lijepo da jos uvijek ima kavalira..
Baby gym ❤️ i meni je u planu nabavit ga 😊
Jutro cure,
U Splitu napokon pala kisa sinoc, bilo je bome pravo nevrijeme, grmilo i sijevalo 😁
U planu za danas samo imam odmaranje, jucer smo se bome nahodali i naplesali 😍
Barbie trbuscic je 😍 samo neka rastete 🤗
Strudlice bas mi je zao da te ovako jako boli, sigurno nije ugodno 😪 nadam se da ces nac nacina da si olaksas 🤗
Sto se posteljine iz Ikee tice meni je ona super, mekana i kvalitetna i imam samo nju, medutim mislim da sam se zeznula sto se malene tice. Vec smo uzeli poplun i sve i jedan par posteljine, drugi su mi bili bzvz i sad mogu samo taj jedan koristit.. a trebali bi imat barem dva para posteljine 🙄nasla sam na jednoj stranici prekrasne posteljine, skuplje jesu ali mi je prekrasna.. nadam se da ce ikea uskoro dobit novih stvari 💪ili cu uzet novi poplun koji ce mi pasat i sa drugim proizvodacima.
Cure moje…od juce popodne sam u strahu …Isla s mužem u Ikeu i primjetim da mi se stomak stvrdnuo. .Hajd nisam panicila jer znam dešava se…Ali nikako da popusti ..Dodjemo kući i ja odmah u krevet. .kao malo je bolje ali stomak opet tvrdji nego inače. ..A bebica ne smiruje. .Tuče li tuče. ..Zaspim nekako i uspijem odmoriti ali čim na noge ustanem stomak opet tvrd..Da naglasim da je bez bolova..maaloo samo po dnu rasteže. .Od sinoć čitam za lažne kontrakcije ali ne mogu sad da skontam jel to i ķod mene obzirom da traje bas dugo. .i jutros imam malo jaci iscjedak..zućkast…24 tt sam ..Molim vas podijelite sa mnom iskustva oko kontrakcija ako imate. .Baš sam ubrinuta 😣😣
Mislim da su to bh kontrakcije popij duplu dozu magnezija jedino te na wc moze potjerat
💜Karla💜Nicol💙Anton
dobila sam od mamine sestre na dar baby gym. ako nekome treba, samo je 97-98 kn u Kauflandu. skuplji su rabljeni. a sladak je.
Izgleda zabavno za bebu. I zbilja je cute :)
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro!
Bome je lijepo zahladilo 😍
Strudlice bas te muci 😔 Tesko mi je napamet sigurno iskljuciti leda ali takva bol prema preponi meni vise vuce na kamenac ili nekakav pijesak. Pogotovo zbog toga kad ti se pojavljuje a i da je takva probadajuca bol zbog leda imala bi sigurno i limitiran opseg pokreta. Koliko znam, kamenci mogu biti organski i anorganski a samo se anorganski direktno vide na uzv. Organski su iste strukture kao i okolno tkivo pa se njih otkriva neposredno. Vidi sto ce urinokultura reci, taj malo poviseni crp uz ostale simptome moze biti karakteristican za kamenac. Mozda je krenuo van, to zna jako boliti 😔 Kad vise ne mozes trpiti popij spasmex, on je kategorija c jer nema kontroliranih studija s ljudima ali se stalno koristi za probavne i urinarne bolove jer je spazmolitik bas za glatke misice. I u rodilistima ga znaju davati na porodu, da olaksa bolove. Pricekaj do iduceg tjedna pa ponovi nalaze, nadam se da nece dugo boljeti 😘
Sve ste divne i okrugli trbusi 😍 Truskawka super je slika 😂😂
Mi danas odmaramo, popodne mozda odemo u shopping.
Jutro cure,
U Splitu napokon pala kisa sinoc, bilo je bome pravo nevrijeme, grmilo i sijevalo 😁
U planu za danas samo imam odmaranje, jucer smo se bome nahodali i naplesali 😍
Barbie trbuscic je 😍 samo neka rastete 🤗
Strudlice bas mi je zao da te ovako jako boli, sigurno nije ugodno 😪 nadam se da ces nac nacina da si olaksas 🤗
Sto se posteljine iz Ikee tice meni je ona super, mekana i kvalitetna i imam samo nju, medutim mislim da sam se zeznula sto se malene tice. Vec smo uzeli poplun i sve i jedan par posteljine, drugi su mi bili bzvz i sad mogu samo taj jedan koristit.. a trebali bi imat barem dva para posteljine 🙄nasla sam na jednoj stranici prekrasne posteljine, skuplje jesu ali mi je prekrasna.. nadam se da ce ikea uskoro dobit novih stvari 💪ili cu uzet novi poplun koji ce mi pasat i sa drugim proizvodacima.
Imala si nedavno je lidlu .Ja sam uzela bež set posteljine i još dobila onaj plavi. Fine su, mekane, pamučne bile. I samo 80 kn. Bit će opet I guess 😉😉
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji