Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    02. Rujan 2018. 09:53

Dalal

Cure moje…od juce popodne sam u strahu …Isla s mužem u Ikeu i primjetim da mi se stomak stvrdnuo. .Hajd nisam panicila jer znam dešava se…Ali nikako da popusti ..Dodjemo kući i ja odmah u krevet. .kao malo je bolje ali stomak opet tvrdji nego inače. ..A bebica ne smiruje. .Tuče li tuče. ..Zaspim nekako i uspijem odmoriti ali čim na noge ustanem stomak opet tvrd..Da naglasim da je bez bolova..maaloo samo po dnu rasteže. .Od sinoć čitam za lažne kontrakcije ali ne mogu sad da skontam jel to i ķod mene obzirom da traje bas dugo. .i jutros imam malo jaci iscjedak..zućkast…24 tt sam ..Molim vas podijelite sa mnom iskustva oko kontrakcija ako imate. .Baš sam ubrinuta 😣😣

Bh kontrakcije....ako imas normabel popij..i ako pijes magnezij pojacaj dozu duplo par dana dok se smiri..to je moja terapija od strane ginica radi mojih bh kontrakcija..sad su ok..i pijem po potrebi al cim pocnu ludovat ja opet tako par dana i ok..sretno bezz panike

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    02. Rujan 2018. 10:02

Majana a otkud si? Sumnjam da si prespavala, ovo je toliko glasno grmilo da sam ja opet zaspala tek kad je sve stalo. A pocelo je oko 2:30 ujutro i trajalo nekih sat vremena.
    Ana uzela sam tu posteljinu i ja, samo je nisam jos vidjela. Mama ju je kupila jer smo mi bili na Visu tada tako da nemam pojma kak izgleda. Cula sam da je super 😊 al nece mi dimenzije ic na poplun od ikee 😏 

Majana
    02. Rujan 2018. 10:05

Pticaselicazgst

Majana a otkud si? Sumnjam da si prespavala, ovo je toliko glasno grmilo da sam ja opet zaspala tek kad je sve stalo. A pocelo je oko 2:30 ujutro i trajalo nekih sat vremena.
    Ana uzela sam tu posteljinu i ja, samo je nisam jos vidjela. Mama ju je kupila jer smo mi bili na Visu tada tako da nemam pojma kak izgleda. Cula sam da je super 😊 al nece mi dimenzije ic na poplun od ikee 😏

Trogir ☺️

barbiemama
    02. Rujan 2018. 10:08

u Sloveniji u Lidlu od ponedjeljka super stvari za bebe. baš sam gledala. ali neću do Slovenije samo zbog Lidla. ako je nekome jako blizu...

Pticaselicazgst
    02. Rujan 2018. 10:08

Majana

Pticaselicazgst

Trogir ☺️

Hahahaha onda si prespavala 😂😂 blago ti se 😁😁 

Ana89
    02. Rujan 2018. 10:09

Pticaselicazgst

Na gumicu je. Mogla bi čak i stati. Probaj.

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    02. Rujan 2018. 10:11

Ana89

Pticaselicazgst

Na gumicu je. Mogla bi čak i stati. Probaj.

Hocu, hvala ti. 🤗😘Nisam znala da je na gumicu..

du1988
    02. Rujan 2018. 10:12

Molim savjet, citala sam da djeci do 2 godine ne treba jastuk. Kako vam se cini ovaj? Porez na budale ili? Ja inace imam spljostenu glavu, ali ima i brat i tata i djed pa mislim da je genetika vise nego spavanje 😂

Jagodica86
    02. Rujan 2018. 10:14

Dobro jutro cure... Ja jutros od 7 gledam, ali odmaram. Sad si idem neku seriju pustiti i čaj i muffin. 

Barbie super izgledaš, mala bušica, kako smo sve različite to je čudo. Ja sam takav imala sa 12 tjedana već, od početka mi je trbuh svaki tjedan baš vidljivo veći, sad sam na 22 tjedna a ogroman je.

Ja u Ikei planiram uzeti zasad krevet i komode, a posteljinu ću kasnije vidjeti još, jer sam čitala da ne treba za male bebe ni slučajno jastuk, a da se pokrivaju sa dekicom dok su tako mali, ne poplunom pa ću uzeti 6 komada plahti da imam za mjenjanje i 3 dekice 

Pticaselicazgst
    02. Rujan 2018. 10:16

Cure da vas pitam sta mislite o ovakvom baldahinu?

Prvo bi ga koristila za krevetic a poslije bi napravila ovako kao kutak za igranje kao sto je na slici.. jos ne znam dal bi baldahin narucila ili dala sivat.. 😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.