nego teta šivalica, jel bi mi se više isplatilo sivati zavjese ili da kupim?trebam 4x debelih za zamračivanje a svugdje su dosta skupe, ne znam dal se kužiš u to?
Sve ti to ovisi o cijeni materijala od kojeg se siva. Npr 1x1.5m najobicnijeg pamuk platna ti se cijena krece od 35-70-80kn, a za takvo debelo nisam nikad gledala. Sigurno je puno skuplje. Ako imas negdje u blizini ducan s materijalima odi si pogledati kolika je cijena, reci prodavacici nek ti izracuna koliko bi te dosao samo materijal kakav zelis za velicine koje trebas i onda jos dok dodas ruke u to vidis dal ti se isplati. S tim da treba naravno jos racunati i na to kako ce se vjesati.
❤N i V💙
Ko je spominjao horor snove. 😶😮 Sta sam sanjala sve, u vezi bebe, jooj. Takve snove sam imala samo poslije spontanih… Ne pisem sta sam sanjala i nadam se da ne sanjam vise tako nesto.
Pepe,
zavjese, i ja uzimam foru kao paravan, zato sto nemam roletne jos uvijek, pa da mi zamraci (i radi privatnosti) i znam da zna biti poskupoo. Ali ja nadjem "prodaju materijala na metrazu" (ne saloni neki ili slicno, tu je najskuplje) i za cijelu kucuu: 3 dupla prozora i jedan - sto nije dupli haha, platim 70KM ili 35 eura ahahahahahaha.
Evo ih, znaci ovakva tri prozora i jedan manji. Tetka mi krojacica i sasije mi. Tako da eto, 35 eura hahaha. A po salonima nisam prolazila ispod 150 eura. Tolika razlika.
Eto pepe ako se nadje jeftiniji materijal, a moze se naci onda ti se mozda vise isplati sivati.
❤N i V💙
I sta se tice posteljine, gledam sad ikeu i cudi me kako je tamo ful jeftinije, treba poc i vidit, opipat taj materijal iako naravno sve pise pamuk..
https://m.ikea.com/hr/hr/catalog/functional/18681/18690/
Mina, kod Ikeine posteljine su jedini problem dimenzije... Ako kupiš njihov poplun odgovaraju samo i isključivo njemu...i onda si ovisan o kupnji posteljina samo kod njih (ta sam 😕)
jutro, evo i nas na puni tjedan. sorry zbog nereda, preslagujem ormar i perem veš. nema 10 cm prostora na kojem nije neki veš. tko će to sve složiti 😪
uzela sam sebi jastuk iz ikee i ne paše mu nijedna druga jastučnica. ne bih opet uzimala posteljinu ili jastuk/poplun uz ikee.
I sta se tice posteljine, gledam sad ikeu i cudi me kako je tamo ful jeftinije, treba poc i vidit, opipat taj materijal iako naravno sve pise pamuk..
https://m.ikea.com/hr/hr/catalog/functional/18681/18690/
Mina, kod Ikeine posteljine su jedini problem dimenzije… Ako kupiš njihov poplun odgovaraju samo i isključivo njemu…i onda si ovisan o kupnji posteljina samo kod njih (ta sam 😕)
Aha tu je caka dakle 🤣 al dobro iskreno ako mi se poplun svidi ne vidim problem da kupim njihovu posteljinu, ionako ima izbora, a nije mi od životne vaznosti kakva ce bit posteljina, ionako i za nas krevet imam ajmo reci 5vrsti koje rotiram
uzela sam sebi jastuk iz ikee i ne paše mu nijedna druga jastučnica. ne bih opet uzimala posteljinu ili jastuk/poplun uz ikee.
Ja sam isto mislila za nas uzet dva jastuka, al sam si zapisala mjere koje sad imamo pa ako nadjem cu uzet ako ne onda budem dormeo
Ja sam isto mislila za nas uzet dva jastuka, al sam si zapisala mjere koje sad imamo pa ako nadjem cu uzet ako ne onda budem dormeo
Nista od tih jastuka vidim da je sve 50x60 🤣
Jutro 😀
Barbie vidi se pupo 😍😍 ali mačka si i dalje 😍😍
Mene čeka veš idući tjedan.
Salatice ja sam jela štuku i ne, nije fina nikako. Bar većini ljudi se ne sviđa. Zaobiđi ako možeš 😀
I prestani razmišljati o glupostima pa nećeš imati takve snove. Pusti si prije spavanja od Ane Bučević meditaciju za trudnice.
Ja baku zvala jučer i ona meni kao da sanja svašta i ja na brzinu progovorila par riječi i aj bok. Ne smarajte me ljudi, mislim si 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji