Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    02. Rujan 2018. 08:24

uzela sam sebi jastuk iz ikee i ne paše mu nijedna druga jastučnica. ne bih opet uzimala posteljinu ili jastuk/poplun uz ikee. 

Mina93
    02. Rujan 2018. 08:28

Ivylee

Mina93

I sta se tice posteljine, gledam sad ikeu i cudi me kako je tamo ful jeftinije, treba poc i vidit, opipat taj materijal iako naravno sve pise pamuk..
    https://m.ikea.com/hr/hr/catalog/functional/18681/18690/

Mina, kod Ikeine posteljine su jedini problem dimenzije… Ako kupiš njihov poplun odgovaraju samo i isključivo njemu…i onda si ovisan o kupnji posteljina samo kod njih (ta sam 😕)

Aha tu je caka dakle 🤣 al dobro iskreno ako mi se poplun svidi ne vidim problem da kupim njihovu posteljinu, ionako ima izbora, a nije mi od životne vaznosti kakva ce bit posteljina,  ionako i za nas krevet imam ajmo reci 5vrsti koje rotiram

Mina93
    02. Rujan 2018. 08:32

barbiemama

uzela sam sebi jastuk iz ikee i ne paše mu nijedna druga jastučnica. ne bih opet uzimala posteljinu ili jastuk/poplun uz ikee.

Ja sam isto mislila za nas uzet dva jastuka, al sam si zapisala mjere koje sad imamo pa ako nadjem cu uzet ako ne onda budem dormeo

Mina93
    02. Rujan 2018. 08:34

Mina93

barbiemama

Ja sam isto mislila za nas uzet dva jastuka, al sam si zapisala mjere koje sad imamo pa ako nadjem cu uzet ako ne onda budem dormeo

Nista od tih jastuka vidim da je sve 50x60 🤣

• zvrkica
    02. Rujan 2018. 08:39

Jutro 😀
    Barbie vidi se pupo 😍😍 ali mačka si i dalje 😍😍
    Mene čeka veš idući tjedan.

Salatice ja sam jela štuku i ne, nije fina nikako. Bar većini ljudi se ne sviđa. Zaobiđi ako možeš 😀
    I prestani razmišljati o glupostima pa nećeš imati takve snove. Pusti si prije spavanja od Ane Bučević meditaciju za trudnice.

Ja baku zvala jučer i ona meni kao da sanja svašta i ja na brzinu progovorila par riječi i aj bok. Ne smarajte me ljudi, mislim si 😂😂

barbiemama
    02. Rujan 2018. 08:41

meni je taj Ikea jastuk fakat udoban i ful sam se navikla na njega. no, to sa special dimenzijama je uvijek tlaka. 

• Dalal
    02. Rujan 2018. 08:42

Cure moje...od juce popodne sam u strahu ...Isla s mužem u Ikeu i primjetim da mi se stomak stvrdnuo. .Hajd nisam panicila jer znam dešava se...Ali nikako da popusti ..Dodjemo kući i ja odmah u krevet. .kao malo je bolje ali stomak opet tvrdji nego inače. ..A bebica ne smiruje. .Tuče li tuče. ..Zaspim nekako i uspijem odmoriti ali čim na noge ustanem stomak opet tvrd..Da naglasim da je bez bolova..maaloo samo po dnu rasteže. .Od sinoć čitam za lažne kontrakcije ali ne mogu sad da skontam jel to  i ķod mene obzirom da traje bas dugo. .i jutros imam malo jaci iscjedak..zućkast...24 tt sam ..Molim vas podijelite sa mnom iskustva oko kontrakcija ako imate. .Baš sam ubrinuta 😣😣

barbiemama
    02. Rujan 2018. 08:45

meni se čini da imaš te BH kontrakcije. popij svakako magnezij, trebalo bi te opustiti. ako se baš nastaviti cijeli dan, bez popuštanja, odi za svaki slučaj na hitnu. 

AllieH
    02. Rujan 2018. 08:56

Ajme truskawka sto ste slatki! 😍😍😍
    barbie, vidiiii seee!! Divna si! 🤗
    Ja osobno sam nekako jedva docekala da se vidi i da mogu ponosno prosetati stomacic. 🤰🏽
    Sto se zavjesa tice, meni su ok te deblje zavjese za zamracivanje iz Ikee. Mi smo sili po mjeri ove sto idu ispod, a te tamne sto idu sa strane kao dekoracija/za zamracivanje sam uzela u Ikei. Par je 200kn, materijal mi se cini skroz ok, vidjet cemo kad ih napokon ovaj tjedan objesim. 😊
    Kod mene jutros ovako: 

Luka ❤

barbiemama
    02. Rujan 2018. 09:00

ja bih da mi je trbuh baš pravi veliki trudnički. ovako si još na mahove izgledam samo debelo 😐

Allie, divna šalica 😍 uživaj u jutru. ja sam si zadala posla pa čistim 😐 sutra posao. čak se veselim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI