Ana preslatka majca
Truskawa slikica predobra,baš ste
Ja evo opet bolujem noć,dakle ustajanje na WC je proteklo boli da ti oči iziđu, a krevet sam se vratila pod 90 stupnjeva kolko me spiga od boli. Sad me sve strah da se taj kamenčić nije zaglavio u traktu
Ko je spominjao horor snove. 😶😮 Sta sam sanjala sve, u vezi bebe, jooj. Takve snove sam imala samo poslije spontanih... Ne pisem sta sam sanjala i nadam se da ne sanjam vise tako nesto.
Pepe,
zavjese, i ja uzimam foru kao paravan, zato sto nemam roletne jos uvijek, pa da mi zamraci (i radi privatnosti) i znam da zna biti poskupoo. Ali ja nadjem "prodaju materijala na metrazu" (ne saloni neki ili slicno, tu je najskuplje) i za cijelu kucuu: 3 dupla prozora i jedan - sto nije dupli haha, platim 70KM ili 35 eura ahahahahahaha.
I da, jedete li štuku? Od muza drug ribolovac, ulovio i dao mu. I sad muz hoce da pece danas nama, a ja se bojim jesti hahaha. Nisam nikad jela tu ribu u zivotu, ne volim eksperimentisati u trudnoci, a zao mi ga, sve je on to organizovao, ocistio, trazi recepte.
Na netu negdje pise da se izbegava zbog žive, a negdje da je super u ishrani trudnice. Sta vi mislite? Jeste jele to nekada?
mina ja sam razmisljala o yogi za trudnice, u Zd krece 1.10. al vidis ni pilates ne zvuci lose 😂 ja sam razmisljala uzeti sportske topice umjesto grudnjaka, da me ne stezu. To cu jos vidjet sta i kako. U hm-u si nikad nisam uspjela naci grudnjak, zadnje uzimala u woman's secret kad je bio popust od 70% 😂
Koliko znam jedno i dr je super al ja nisam pobornik joge 😁 al za tijelo i misice odlicno 👌
Pa to ti je to, na isto mislimo, samo se kao zovu sp grudnjaci, nema zice ni nista izgleda kao top, samo mi je bitno da je dobra postava, inace uzimam adidasov, sad kupila u oitletu under armour 😊 ja se preporodim u njima jer uopce ne osjetis da ih nosis, sad sam morala L velicinu uzet 🤣 iako se uspijem jos nekako jedva nagurat i u M 🤣
barbiemamapa i tebi sutra puni tjedan! Ulazis u 27., a izgledas kao zmaj 😊 salatica spominje tvoj instagram profil, necu ga ni otvarati da si ne stvaram komplekse 😂 inace, moj muz nikad sretniji sto sam "nabujala" kako on kaze, sebi sam neobicna jer sam uvijek bila mrsavica. Ali jedna stvar je sigurna…moram u kupovinu grudnjaka 🙄
daaa. sutra ulazim u 27.tt. proletilo mi nekako. slikat ću se baš 😊
ja na kraju uopće nisam kupila nove grudnjake. izvukla 2 stara koji su mi bili preveliki. i navučem tu i tamo neki koji mi je pomalo tijesan. i tak vrijeme prolazi. ne da mi se jer ionako znam da su kratkog vijeka i da bih ih poslije gledala s čežnjom 😂
S ceznjom 🤣🤣
Ma zato se ni ne isplati trositi nešto puno za to, ja sam uzela pakiranje u hmu 2 za 130kn crni i bijeli cipkasti obicni, ne zelim puno trosit sad na garderobu kao vece brojeve da imam motivaciju za smrsavit kasnije 🤣
gledam posteljine za kolijevku. ipak je manjih mjera od klasičnog 120x60 krevetića. nema baš nekog izbora i skupa je. ali dobro, koristit ću kolijevku ionako samo prvih 6-7 mj pa neću gomilati posteljinu.
mislila uzet ovu, ali dragi kaže da je previše curičast uzorak 😏 i odmah mi nekako pokvario kupnju 😏 kaj vi mislite?
Super je posteljina, meni je preslatka 😍
Truskawka ful si me nasmijala sa slikom 🤣🤣
4mommy muz ima dobre ideje za party 😂😁🎉
I super je ova posteljina sa fejsa, jel neko to vec uzimao?
I sta se tice posteljine, gledam sad ikeu i cudi me kako je tamo ful jeftinije, treba poc i vidit, opipat taj materijal iako naravno sve pise pamuk..
https://m.ikea.com/hr/hr/catalog/functional/18681/18690/
Nisam nikad jela štuku Salatice, a riječnu ribu općenito sam jela jednom i to ljutu i zgadilo mi ju je.
Više sam fan morske ribice i glavonožaca i slabije posoljenosti i začinjenosti - jer na tom je ova "mala" Splićanka odrasla. Nije više mala haha.
Sad jedem jogurt za doručak. Neki slovenski nemasni Balans imlek.😅😅😅
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Nisam nikad jela štuku Salatice, a riječnu ribu općenito sam jela jednom i to ljutu i zgadilo mi ju je.
Više sam fan morske ribice i glavonožaca i slabije posoljenosti i začinjenosti - jer na tom je ova "mala" Splićanka odrasla. Nije više mala haha.
Sad jedem jogurt za doručak. Neki slovenski nemasni Balans imlek.😅😅😅
Da, pretpostavila sam da nece biti puno iskustva :/ kad nemam ni ja bez mora haha :P A i ovdje je plavi oslic najpopularniji, najvise se sprema, mislim obican rucak kad je u pitanju. Ali ja ga ne volim nesto. Ja samo pastrmku tucem, eventualno i soma volim. Joj sta cu sa stukom hahahhaha. Kud bas to da pravi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji