Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    01. Rujan 2018. 21:44

barbiemama

truskawka

Barbie hvala 😘
    Posteljina je bas super sta ima veze kakvi su motivi..ja ti sasijem posteljinu samo javi dimenzije 😉😉

to bi bilo super 😍 platim ti naravno. javim ti se na fejs čim kupim poplun i izmjerim madrac 😘

Hehe moze moze..samo se ti javi slobodno..😉😉  
    I ostale curke koje zele da im nesto sasijem nek se jave. Sivam sve sto god pozelite..dobro..skoro sve 😁😁 nisam bas nesto vrsna, ali dam si truda da bude lijepo i uredno 😃😃

❤N i V💙

• Kani07
    01. Rujan 2018. 21:50

truskawka

barbiemama

truskawka

Barbie hvala 😘
    Posteljina je bas super sta ima veze kakvi su motivi..ja ti sasijem posteljinu samo javi dimenzije 😉😉

to bi bilo super 😍 platim ti naravno. javim ti se na fejs čim kupim poplun i izmjerim madrac 😘

Hehe moze moze..samo se ti javi slobodno..😉😉
    I ostale curke koje zele da im nesto sasijem nek se jave. Sivam sve sto god pozelite..dobro..skoro sve 😁😁 nisam bas nesto vrsna, ali dam si truda da bude lijepo i uredno 😃😃

Divni ste vas troje😍

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 21:50

Ja odspavala dvije kratke ture 😂 Mama, naravno, upada, pita nebuloze. Koliko puta zena udje u sobu dnevno... nemam zivaca haha, pobjecu ja odavde brzo.
    Za Barbie ko je pisao, 
    obozavam njen instagram 😂🤣. Ja onako nisam i necu izgledati nebitno za trudnocu (i ne patim xD) i jednostavno mi zanimljivo (stalker alert hahahahahaha 😋🤣🤣🤣)
    4Mommy,
    hahahahaha, i bice tako nesto jednom. Mene zezaju da se sliftam za apartman na moru hahahahaha. 
    I slazem se, ispraticemo sve 😊😊😊😊 Nace se vremena kad beba pajki 😍 I mozemo nastaviti dalje oko beba, tad ce jos vise biti i pitanja, strahova kontam 😶😊

• Kani07
    01. Rujan 2018. 21:51

barbiemama

gledam posteljine za kolijevku. ipak je manjih mjera od klasičnog 120x60 krevetića. nema baš nekog izbora i skupa je. ali dobro, koristit ću kolijevku ionako samo prvih 6-7 mj pa neću gomilati posteljinu.

mislila uzet ovu, ali dragi kaže da je previše curičast uzorak 😏 i odmah mi nekako pokvario kupnju 😏 kaj vi mislite?

Meni je bas lijep i nije curicast😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 21:51

Truskawka,
    hahahahahahhaha listam i izbaci sliku, bas me nasmijaaaa 😂😂😂😍😍😍😍 Viri glavica 😂 Pa bas te mocni vas troje 🤗❤️

Ana89
    01. Rujan 2018. 21:52

Truskawka lijepa trudnica i baš fora fotografija 😀😀.
    Evo ja se  čudim ,mislila sam da ću biti veća ove tjedne, Ugodno sam iznenađena s obzirom da sam i ja već ušla u 27. tt 😆😆 
    Kod nas nevrijeme, neka ga!!! Istra ti materina kako tu kažu,, rokaj kišice i grmljavino 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    01. Rujan 2018. 21:55

Truskawka 😍😍😍😍
    Barbie meni je posteljina skroz ok, nije curicasta, meni više neutralna

truskawka
    01. Rujan 2018. 21:56

nali

Hvala ti.
    Bas idem otorinologu mislim za 2 tjedna.. Trebala sam operirati nos ali sam odgodila zbog trudnoce pa sam poludila i narucila se na pregled, em mi stalno curi krv iz nosa i zacepljen je i luda sam vise jer smijem samo fiziolosku.. Makar mislim da mi ovo nece dat bas zbog krvarenja i zato sto je to kortikosteroid.. Al fakat bi bilo sto samo da pocnem disat na nos.

Meni je dao jer mi je sluznica jako naotecena i stvarno nisam mogla disati uopce. Pokusaj malo preuvelicati ako nista drugo, ali i meni je uzasno krvarilo iz nosa skoro svaki dan u trudnoci..tako da mozda i ti dobijes..probaj traziti ako ti ne da nista osim fizioloske..reci da ti to jos vise zastopa nos..tako sam ja rekla..reko meni nista ne pomaze osim operila, a fizioloska mi samo jos zastopa jace..i onda mi je otorinac dao taj sprej..sretno ti 😘

❤N i V💙

MaryAnn.07
    01. Rujan 2018. 21:58

Barbie, meni se isto bas sviđa posteljina. Da je slušat mog dragog mi bi se utopili u beskrajnom plavetnilu za našeg dečka, tako da zazirem od plave boje za sada :D
    Truskawka, super ste vas troje. Baš prije spavanja izmami osmijeh na lice.

Ana89
    01. Rujan 2018. 22:01
    Evo, za sve cure koje nisu vidjele sliku, bila je samo na fejsu 😀 Ajde prosječna trudnica u 27. tt ( tepam ja sama sebi 😂😂)
    Evo, za sve cure koje nisu vidjele sliku, bila je samo na fejsu 😀 Ajde prosječna trudnica u 27. tt ( tepam ja sama sebi 😂😂)

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.