Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    01. Rujan 2018. 17:53

nali

Salatica9192

nali

Nove cure, dobrodosleSalaticevidim da si pisala da koristis sodu bikarbonu. Ja ti imam svasta sve sa zelucem i naravno skinuli me s lijekova kad sam ostala trudna. E sad, pila sam sodu bikarbonu i kazem to doktorici i na to ona meni kaze da je bolje uzeti peptoran ili slicno, da je manje stetno. I onda mi je blazeni google fakat izbacio da je soda bikarbona u c grupi a peptoran u b.. Od tad sam na peptoranu. Cisto ono, mozda bolje da ne pretjerujes sa sodom? Il sam ja prevelik panicar.

:O upravo mi muz donosi iz apoteke sodu. Nisam za to cula. Mislim vjer ako je pijes u vecim kolicinama, moze stetno biti, ali ja uzmem pola male kasikice i zalijem vodom, kad me uhvati. Nije to puno. Samo je pocelo ucestalije biti :/ A rekla sam muzu da uzme nesto sto mogu trudnice ili soda (pisala je Miranda jedne tablete), ali one mu odgovorile da se posavjetujem sa doktorom, da ne bi da one preporucuju i daju. A ja doktoru 21 septembra 😂 I to kad mi pogleda grlic, zgaravica ni na kraj pameti da pitam haha 🤣

Pitaj opce prakse najbolje. Mozda ce nam Miranda znati reci vise o sodi bikarboni. Koliko sam shvatila i aluminij u sodi smeta. Ne kuzim se ni puno u te grupe,podjele, b,c..ali ispada da je lijek koji sam ja do sada pila za zeludac,koji su mi zabranili (inhibirori protonske pumpe) manje stetan nego soda bikarbina po tom nekom istrazivanju, pa sam se usrala.

Pijem je cijelu trudnocu kad me uhvati :O I ja sam sad Boga mi. Zvacu u ponedeljak sestru da pita doktoricu ili cu se skinuti sa svega i trpiti, ali rasturi me kad uhvati. Izgorice mi zdrijelo 😂 Svekrva odmah upada, bice cupavo dijete hahahahaha. Ona nema drugog izbora, i ja i muz rodjeni sa vecom crnom kosom 😍 Cupesa moja 😍

pepe1907
    01. Rujan 2018. 17:56

dužna sam vam sliku ručka 😁

već sam zagrizla pa ono...😊
    već sam zagrizla pa ono...😊

01. Rujan 2018. 17:59

Rennie su vam dozvoljene u trudnoći, i to više njih dnevno. Mislim da će i Miranda potvrditi.Evo jedna sličica na puna 22 tjedna, ne mogu zamisliti koliki ćemo biti pred porod.🤗

url=https://lilypie.com]

• nali
    01. Rujan 2018. 18:03

Salatice- ma mislim da nisi ni prva ni zadnja koja se lijeci sa sodom, tak da.. Mislim da nemas panike (osim kaj sam ti ju ja sad napravila,sorry)
    Pepe joj njammmm..Od ali mi je daleko najbolji kebab.. Bas taj u tortilji.. 

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 18:04

pepe1907

Aaaaa 🌯🌮🥙🍔 hocu i jaaa  😂😍
    Meni svekrva poslala palacinke punjene eurokremom i preko slatka pavlaka i plazma. Njami. Divno na ovu moju zgaravicu 😂
    4Mommy,
    Pravi, slatki stomo 😍
    znam za Rennie, ali eto muz kad je otisao i pitao da mi daju (ja sam racunala predlozice to), nisu mu kao smjele dati i cak su mu rekle za sodu da pitam takodje :O aaaaa, nisam sad nastetila bebi valjda nesto. Ne smijem guglati 😩😬

MaryAnn.07
    01. Rujan 2018. 18:06

pepe1907

Nadam se da je dobro sjelo, čovjek ogladni kad ovo vidi, al dobro da je taman vrijeme večere.

Cure znam da ste pisale nešto za paštetu, jel ju vi same pravite ili kupite neku? Imam bas želju u zadnje vrijeme, a izbjegavala sam je do sada.

du1988
    01. Rujan 2018. 18:10

MaryAnn.07

pepe1907

Nadam se da je dobro sjelo, čovjek ogladni kad ovo vidi, al dobro da je taman vrijeme večere.

Cure znam da ste pisale nešto za paštetu, jel ju vi same pravite ili kupite neku? Imam bas želju u zadnje vrijeme, a izbjegavala sam je do sada.

Ja sam pojela 2-3 kokosje argetine...znam da ih treba izbjegavati, ali umirala sam za njima na pocetku ljeta. I svjeza paprika mmmm...znaci sad sam jela, a mogla bi opet. Blazeni apetit i moje gurmanstvo 😂

Jagodica86
    01. Rujan 2018. 18:14

dreamcatcherrr

Cure, je l' koju od vas ponekad boli donji dio leđa?Mene evo ubija dok sjedim i ležim. Imate li neki savjet 😣

Mene boli od tamo prije 12. tjedna, širenje i ligamenti, baš me znalo presjeći i skužila sam da je najgore od sjedenja. 

Ja vježbam yogu za trudnice, ima i pilates, i tko god može vježbati preporučila bi jer to jedino pomaže. a i pomaže da budemo u boljoj formi za porod i kasnije. Inače vježbam yogu ali sad me spašava jako u trudnoći tako sam sam praktički bez bolova, tu i tamo štrecne. A baš me znalo boliti dosta. Ja si svako jutro 20 min do pola sata odvježbam i odmah mi je dan bolji i lakši

Klikerica
    01. Rujan 2018. 18:18

Jel neka od vas pije Magnezij? Meni je ginic rekao da ga pijem uz Elle baby vitamine. Jedini problem je sto sam ja uzela šumece tablete od kojih dobijem proljev iste sekunde. Zanima me ima li magnezija u još kojem obliku?

Što se paštete tiče... kada sam izašla iz faze povraćanja,ona je bila jedina hrana koja mi se nije gadila,i jela sam ju cijeli taj tjedan. Šta je tu je... gladna sam bila 2 mjeseca,pa kontam kao da je to zdravo.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Jagodica86
    01. Rujan 2018. 18:19

MaryAnn.07

pepe1907

Ja sam vegetarijanka, i dečko i ja klopamo samo vege paštete baš zbog toga što sve stavljaju u njih, makar on jede meso, paštete neće. Pa možeš probati, ima jako finih, ne znam odakle si, ali ima u Konzumu jedna koja je jako vjerna mesnoj, i ima u Dmu finih. :) sastav je puno bolji i zdraviji nego u mesnih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.