Ja za zgaravicu renie tablete a kad ms zeludac uhvati peptoran sam nedavno pila par dana i nasa Miranda mi je potvrdila da je siguran😁.
Ja izisla do Milanea s muzom za bolnicu stvari kupit.
Pozalila sam tako mi je zlo doslo od tolike guzve pa ne bi da je dzaba sve.
Uglavnom kupila sam spavacicu ,pidzamu vesa i novi ogrtac ,bebacu sam uzela ono medo odjelo u Hm.
Salatice Primark me razocara ,one dekice su ti 8 eur ali meni se taj pamuk i materijal ne svidaju .
C&A super stvari ima i odjecu i dekice ma sve pa cu spremit cure da kupe jer ja nisam mogla stajat vise vec sam se pocela trest bila ,toliko o mom izlasku 😖
Meni je fin materijal, mekan, klizav. Ali vise ce mi sluziti kao podloga kad je stavljam na krevete, presvlacim. Mislim da joj je cak to i namjena. Znaci da se baziram na C&A i H&M kad se zaova javi da kupuje. E a vidis u Austriji u Primarku jos jeftinije, obicno Njemacka jeftinija.
Slikaj nam medo odijelo 😍
Hocu kasnije ako htjedne ucitat,meni tu taj Primark nije stvarno nesto a bome nije ni jeftin ,HM ima stvarno izbor i fina je roba danas je jos bilo 20%na djecijem pokupila to odijelo i carapice ,odijelo rukice i nogice se mogu otvorit i zatvorit a ima opcija sa zatvorenim nogicama i otvorenim rukicama.C&A isto roba kvalitetna i cjene su ok ,cure ce otic o to sto sam zapikirala.A od muza sestra ona zivi u Londonu pa kaze da je s djecom isla novoj bebi kupovat stvari pa cu vidit sta su kupili😊.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Miranda zanima me tvoje mišljenje.Dakle CRP 8.7 i jedino što imam pločastih stanica u urinu, a sve drugo savršeno. Dakle bubreg nije,za kamenac ne znaju da li je jer ga ne mogu vidjet gdje me sad boli (dio nizvodno prema preponama), a misle da nije od leđa. I kao sad da to tako bude i da napravim urinokulturu. Rekao mi doktor da za jake bolove uzmem spasmex-a piše u uputama da ga se izbjegava u trudnoći.Što da onda popijem i do kad da ja tu bol trpim ako se nastavi?
Malo sam ležala i nekako mi se čini da se beba namjestiti prema tom djelu kad me zaboli,ma nisam pametna više .oprosti na dužem postu
Malo sam se glupo izrazila dakle misle ili kamenac ili od leđa. I da kad boli boli za poludit,bude na mahove,najčešće kad se pomokrim pa ustanem sa školjke...a kad legnem se umiri
Cute u pon mi za OGTT..SAD SAN SE NAJELA GRADELAAAAA..dva dana prije oce smetat za pretragu??negdi citam par dana prije pripazit negdi samo dan...sad nemam pojma a u pon san narucena znaci bass moram taj dan
url=https://lilypie.com]
Strudlice,
oko CRP-a imam samo komentar. Primjetila si mozda da ga ja cesto spominjem. Treci mjesec imam od 10 do 15. Ne raste preko tog, ali ni ne opada. I na kraju je zakljuceno da je od trudnoce. Tvoje pogotovo, ispod 10 se bas ono tolerise. Mislim da to nista zabrinjavajuce nije, njegova vrijednost, alii kako imas te bolove, nije lose provjeriti ga kroz par dana, da li skace, opada ili kao kod mene stoji. Znaci CRP 8,7 nista alarmantan nije, ali znammm kako izjeda. Za kamenac i to se ne razumijem nesto, nemam iskustvo. Praticu sta ti Miranda pise. 😊
I ja si znam pastetu pojesti s vremena na vrijeme..a po tome nebi nista jela kad bi krenula istrazivati. Zelenu salatu obozavam ali nejedem nigdje,osim kad si ju ja sama dobro operem..sir od kumica s placa mi se tako jeo i jos uvijek kad ga se sjetim..ali ga nisam okusila,to ce mi biti prvo kad rodim🤣🤣 Tako da stop istrazivanju i googlanju..da mi ostane jos hrane koju smijem jesti🙈
Ja sada recimo svaki dan jedem brusnice i bademe, avokado i pijem aroniju. To nikada inače nisam jela, ali sada sam svjesna da moram i to.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja za zgaravicu renie tablete a kad ms zeludac uhvati peptoran sam nedavno pila par dana i nasa Miranda mi je potvrdila da je siguran😁.
Ja izisla do Milanea s muzom za bolnicu stvari kupit.
Pozalila sam tako mi je zlo doslo od tolike guzve pa ne bi da je dzaba sve.
Uglavnom kupila sam spavacicu ,pidzamu vesa i novi ogrtac ,bebacu sam uzela ono medo odjelo u Hm.
Salatice Primark me razocara ,one dekice su ti 8 eur ali meni se taj pamuk i materijal ne svidaju .
C&A super stvari ima i odjecu i dekice ma sve pa cu spremit cure da kupe jer ja nisam mogla stajat vise vec sam se pocela trest bila ,toliko o mom izlasku 😖
Meni je fin materijal, mekan, klizav. Ali vise ce mi sluziti kao podloga kad je stavljam na krevete, presvlacim. Mislim da joj je cak to i namjena. Znaci da se baziram na C&A i H&M kad se zaova javi da kupuje. E a vidis u Austriji u Primarku jos jeftinije, obicno Njemacka jeftinija.
Slikaj nam medo odijelo 😍
Hocu kasnije ako htjedne ucitat,meni tu taj Primark nije stvarno nesto a bome nije ni jeftin ,HM ima stvarno izbor i fina je roba danas je jos bilo 20%na djecijem pokupila to odijelo i carapice ,odijelo rukice i nogice se mogu otvorit i zatvorit a ima opcija sa zatvorenim nogicama i otvorenim rukicama.C&A isto roba kvalitetna i cjene su ok ,cure ce otic o to sto sam zapikirala.A od muza sestra ona zivi u Londonu pa kaze da je s djecom isla novoj bebi kupovat stvari pa cu vidit sta su kupili😊.
I ja cekam iz Njemacke, zato skupljam info o gdje sta ima i cijene. Ali ne znam kada misli slati , spominjala je da ce svasta kupiti, a meni bezveze se javiti i pitati, e a kad ti to mislis xD Mozes li do kraja oktobra obaviti haha 😂 Ono da znam sta ja da kupujem, na to idem :P
Kani,
super je odijelooo 😍 Kolika je cijena, ako nije tajna? Da skrinsotujem haha, ako me bude pitala. A na carape sam se istopila, pa majko moja kolike su. Bijele one pogotovo 😂
Eeej curke, da vam se javim malo. Vidim da ste svasta nesto pisale, od pastete do sode bikarbone 😊
I ja se drzim toga da sve treba jest umjereno, ja sam pojacala jedino unos povrca i ribice 😊 za sodu sam i ja cula da se ne smije bas i to su mi potvrdili iz par izvora, meni Rennie za sad pomogne bas. Zgaravicu imam skoro svaku vecer, neovisno sto jedem 😪
Danas mi je stvarno bio krasan dan, Allie isli smo u Galinac ako si mislila na taj, bas je wooow. 😍😍 papala sam gofa steak i domacu blitvicu, jako fino.
Hihi Bruna da, danas je dosao red na mene 😊 muzevi ce nas razmazit ❤
A sad se spremamo i idemo na Prljavce, jedva cekam 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji