I ja si znam pastetu pojesti s vremena na vrijeme..a po tome nebi nista jela kad bi krenula istrazivati. Zelenu salatu obozavam ali nejedem nigdje,osim kad si ju ja sama dobro operem..sir od kumica s placa mi se tako jeo i jos uvijek kad ga se sjetim..ali ga nisam okusila,to ce mi biti prvo kad rodim🤣🤣 Tako da stop istrazivanju i googlanju..da mi ostane jos hrane koju smijem jesti🙈
Ja sada recimo svaki dan jedem brusnice i bademe, avokado i pijem aroniju. To nikada inače nisam jela, ali sada sam svjesna da moram i to.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja za zgaravicu renie tablete a kad ms zeludac uhvati peptoran sam nedavno pila par dana i nasa Miranda mi je potvrdila da je siguran😁.
Ja izisla do Milanea s muzom za bolnicu stvari kupit.
Pozalila sam tako mi je zlo doslo od tolike guzve pa ne bi da je dzaba sve.
Uglavnom kupila sam spavacicu ,pidzamu vesa i novi ogrtac ,bebacu sam uzela ono medo odjelo u Hm.
Salatice Primark me razocara ,one dekice su ti 8 eur ali meni se taj pamuk i materijal ne svidaju .
C&amp;amp;A super stvari ima i odjecu i dekice ma sve pa cu spremit cure da kupe jer ja nisam mogla stajat vise vec sam se pocela trest bila ,toliko o mom izlasku 😖
Meni je fin materijal, mekan, klizav. Ali vise ce mi sluziti kao podloga kad je stavljam na krevete, presvlacim. Mislim da joj je cak to i namjena. Znaci da se baziram na C&amp;A i H&amp;M kad se zaova javi da kupuje. E a vidis u Austriji u Primarku jos jeftinije, obicno Njemacka jeftinija.
Slikaj nam medo odijelo 😍
Hocu kasnije ako htjedne ucitat,meni tu taj Primark nije stvarno nesto a bome nije ni jeftin ,HM ima stvarno izbor i fina je roba danas je jos bilo 20%na djecijem pokupila to odijelo i carapice ,odijelo rukice i nogice se mogu otvorit i zatvorit a ima opcija sa zatvorenim nogicama i otvorenim rukicama.C&A isto roba kvalitetna i cjene su ok ,cure ce otic o to sto sam zapikirala.A od muza sestra ona zivi u Londonu pa kaze da je s djecom isla novoj bebi kupovat stvari pa cu vidit sta su kupili😊.
I ja cekam iz Njemacke, zato skupljam info o gdje sta ima i cijene. Ali ne znam kada misli slati , spominjala je da ce svasta kupiti, a meni bezveze se javiti i pitati, e a kad ti to mislis xD Mozes li do kraja oktobra obaviti haha 😂 Ono da znam sta ja da kupujem, na to idem :P

Kani,
super je odijelooo 😍 Kolika je cijena, ako nije tajna? Da skrinsotujem haha, ako me bude pitala. A na carape sam se istopila, pa majko moja kolike su. Bijele one pogotovo 😂

Eeej curke, da vam se javim malo. Vidim da ste svasta nesto pisale, od pastete do sode bikarbone 😊
I ja se drzim toga da sve treba jest umjereno, ja sam pojacala jedino unos povrca i ribice 😊 za sodu sam i ja cula da se ne smije bas i to su mi potvrdili iz par izvora, meni Rennie za sad pomogne bas. Zgaravicu imam skoro svaku vecer, neovisno sto jedem 😪
Danas mi je stvarno bio krasan dan, Allie isli smo u Galinac ako si mislila na taj, bas je wooow. 😍😍 papala sam gofa steak i domacu blitvicu, jako fino.
Hihi Bruna da, danas je dosao red na mene 😊 muzevi ce nas razmazit ❤
A sad se spremamo i idemo na Prljavce, jedva cekam 😍😍

Meni nitko nije vadio CRP, to valjda moraš posebno pitati.
4mommy, lijepa 😍😍😍
Mene boli još ova mini oteklina od vađenja zuba. Zatvorila se skroz rana, ali boli. Onako tupo, dosadno. Sad, u uputama sam dobila ako boli više od 3 dana( danas je 4. dan) da treba antibiotik .Ali to su upute općenito za kirurške zahvate na zubima i čeljusti, ne piše ako je bila u pitanju produktivna jaka upala živca.
A ne smijem penicilinski lijekove, Sumamed sve uništava..i sve mi se čini da ću si morati prirodno pomoći.
Nadam se da samo paničarim bezveze.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Je, na Galinac sam mislila, bas mi je drago da ste uzivali!
Kani, preslatko je ovo medo odijelo!!
Sto se tice aronije, mislim da se i za nju spominjalo da se pripazi koliko se koristi u trudnoci. Nisam sigurna.

Luka ❤
Sto se prehrane tice, jedem sve normalno kako sam jela i prije, ne opterecujem se previse. Jedem i Argetu i Rio Mare pastetu od lososa i one mini Woody hrenovkice i Nutellu i burek itd. Jedem sve sto mi se jede, nista u pretjeranim kolicinama. Jedino se trudim unositi vise voca i povrca, jer sam to dosad stvarno slabo jela. Ali nisam nista od ranije izbacivala.
I pepe, ubit cu te radi ove slike, sad mi se toliko jede taj kebab iz Alija, nisam od 6. mjeseca i sad bi ubila za jedan!
4Mommy, preslatki ste!
😊👌 baš je bio light i uspjela sam cijelog pojesti 😆

Za matične stanice ne znam, ali znam da ću darovat krv iz pupčane vrpce ako je bude dovoljno

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji