Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marti8
    01. Rujan 2018. 18:55

Neda30

Nove cure dobro dosle☺
    Mene donji dio ledja zna tako presjeci, al tada smanjim aktivnosti i sve lagano…
    Neko je spominjao terapiju za gljivice sa LOM…..nesto, evo i meni vec se 3ci puta vracaju….pa bih zamolila da mi kazete sta koristite??
    Super za odlicne vijesti sa pregleda😘

Lomexin su cure pisale..ja sam si zapisala,za slucaj da se vrate😏

_svjesna
    01. Rujan 2018. 18:57

Cure evo jedno pitanje za sve vas, a nasa Miranda svakako moze dati i strucnije misljenje o tome. Sta mislite o pohrani maticnih celija, da li planirate to uraditi, da li zaista necemu mogu posluziti poslije, i koja je najbolja organizacija za to?
    Takodjer sam procitala savjete od drugih mama koje govore da je pozeljno na porodu zamoliti da ne sijeku odmah pupcanu vrpcu nego da jos neko vrijeme posteljica zavrsi sa otkucajima i izbacivanjem dodatne kolicine krvi bebi kao da u tome ima prednosti valjda sam dobro shvatila. 

• zvrkica
    01. Rujan 2018. 18:59

marti8

I ja si znam pastetu pojesti s vremena na vrijeme..a po tome nebi nista jela kad bi krenula istrazivati. Zelenu salatu obozavam ali nejedem nigdje,osim kad si ju ja sama dobro operem..sir od kumica s placa mi se tako jeo i jos uvijek kad ga se sjetim..ali ga nisam okusila,to ce mi biti prvo kad rodim🤣🤣 Tako da stop istrazivanju i googlanju..da mi ostane jos hrane koju smijem jesti🙈

Potpisujem 😀

• Kani07
    01. Rujan 2018. 19:16

Ja za zgaravicu renie tablete a kad ms zeludac uhvati peptoran sam nedavno pila par dana i nasa Miranda mi je potvrdila da je siguran😁.
    Ja izisla do Milanea s muzom za bolnicu stvari kupit.
    Pozalila sam tako mi je zlo doslo od tolike guzve pa ne bi da je dzaba sve.
    Uglavnom kupila sam spavacicu ,pidzamu vesa i novi ogrtac ,bebacu sam uzela ono medo odjelo u Hm.
    Salatice Primark me razocara ,one dekice su ti 8 eur ali meni se taj pamuk i materijal ne svidaju .
    C&A super stvari ima i odjecu i dekice ma sve pa cu spremit cure da kupe jer ja nisam mogla stajat vise vec sam se pocela trest bila ,toliko o mom izlasku 😖

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 19:21

Za hranu, ja sam za sve u granici normale neke. Pojedem i pastetu, sunku, smoki, slatkise (sa slatkisima malo opet pretjerujem), alii jedem i domaca jaja, povrce, junetinu, ribe... breskve i narandze svakodnevno. Mislim znam da ovo nije ni blizu te neke "savrsene" ishrane, ali ja bolje ne mogu, a i necu Boga mi haha. I jutros sam pojela tunjevinu prvi put u trudnoci, znam da je neko rekao da se moze slobodno ponekad. 
    Zgaravica popustila malo, necu piti sodu za svaki slucaj. Uzecu bademe ako bude potrebno dok ne uzmem tablete.
    Svjesna,  
    meni izbaci reklamu na fb nekad. Znam da treba dosta platiti, a ja sam golca za te fore 😌😂 A iako nisam dosta istrazivala, mislim pozitivno o tome. Bas me zanima misljenje ostalih cura, dobra tema. 

AllieH
    01. Rujan 2018. 19:25

Sto se prehrane tice, jedem sve normalno kako sam jela i prije, ne opterecujem se previse. Jedem i Argetu i Rio Mare pastetu od lososa i one mini Woody hrenovkice i Nutellu i burek itd. Jedem sve sto mi se jede, nista u pretjeranim kolicinama. Jedino se trudim unositi vise voca i povrca, jer sam to dosad stvarno slabo jela. Ali nisam nista od ranije izbacivala. 
    I pepe, ubit cu te radi ove slike, sad mi se toliko jede taj kebab iz Alija, nisam od 6. mjeseca i sad bi ubila za jedan!
    4Mommy, preslatki ste! 

Luka ❤

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 19:25

Kani07

Ja za zgaravicu renie tablete a kad ms zeludac uhvati peptoran sam nedavno pila par dana i nasa Miranda mi je potvrdila da je siguran😁.
    Ja izisla do Milanea s muzom za bolnicu stvari kupit.
    Pozalila sam tako mi je zlo doslo od tolike guzve pa ne bi da je dzaba sve.
    Uglavnom kupila sam spavacicu ,pidzamu vesa i novi ogrtac ,bebacu sam uzela ono medo odjelo u Hm.
    Salatice Primark me razocara ,one dekice su ti 8 eur ali meni se taj pamuk i materijal ne svidaju .
    C&A super stvari ima i odjecu i dekice ma sve pa cu spremit cure da kupe jer ja nisam mogla stajat vise vec sam se pocela trest bila ,toliko o mom izlasku 😖

Meni je fin materijal, mekan, klizav. Ali vise ce mi sluziti kao podloga kad je stavljam na krevete, presvlacim. Mislim da joj je cak to i namjena. Znaci da se baziram na C&A i H&M kad se zaova javi da kupuje. E a vidis u Austriji u Primarku jos jeftinije, obicno Njemacka jeftinija.
    Slikaj nam medo odijelo 😍

• Strudlica
    01. Rujan 2018. 19:36

Ja ću sutra otpakirat svu ribicu od prvog i vidjet što mi treba novo,a što ne  Imala sam želju kupit u Veroni u Disney trgovini par stvarčica,ali nekako sam odustala da mi je to rano,a sad mi malo žao... Nisam vidjela bolju dječju trgovinu od te za igračke,dakle svi likovi iz crtića i ja sam postala dijete dok sam unutra bila hahaha a maleni nije znao što bi uzeo od sreće haha

• Strudlica
    01. Rujan 2018. 19:40

Miranda zanima me tvoje mišljenje.Dakle CRP 8.7 i jedino što imam pločastih stanica u urinu, a sve drugo savršeno. Dakle bubreg nije,za kamenac ne znaju da li je jer ga ne mogu vidjet gdje me sad boli (dio nizvodno prema preponama), a misle da nije od leđa. I kao sad da to tako bude i da napravim urinokulturu. Rekao mi doktor da za jake bolove uzmem spasmex-a piše u uputama da ga se izbjegava u trudnoći.Što da onda popijem i do kad da ja tu bol trpim ako se nastavi?
    Malo sam ležala i nekako mi se čini da se beba namjestiti prema tom djelu kad me zaboli,ma nisam pametna više .oprosti na dužem postu

Klikerica
    01. Rujan 2018. 19:42

Jagodica86

Klikerica

Jel neka od vas pije Magnezij? Meni je ginic rekao da ga pijem uz Elle baby vitamine. Jedini problem je sto sam ja uzela šumece tablete od kojih dobijem proljev iste sekunde. Zanima me ima li magnezija u još kojem obliku?

Što se paštete tiče… kada sam izašla iz faze povraćanja,ona je bila jedina hrana koja mi se nije gadila,i jela sam ju cijeli taj tjedan. Šta je tu je… gladna sam bila 2 mjeseca,pa kontam kao da je to zdravo.

Ja pijem iz Dma magnezij citrat, 20 doza u vrećicama s okusom naranče, 30 kn. Inače ako budeš kupovala, samo je bitno da je u obliku citrata jer se on najbolje iskoristi od svih oblika magnezija

Da, da, imam isti taj... ali i prije trudnoće sam bila osjetljiva na sve vrste tih šumećih tableta, pa mi to nije čudno ni sada. Probam sutra sa pola šumeće tablete.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.