Hvala vam puno na brzom odgovoru trebala sam dobiti u četvrtak. Stvarno želimo i nisam još dobila i svaki put umislim da sam trudna da ne znam više Šta bih toliko sam pod stresom da malo mislim da ću dobiti malo da sam trudna i sve tako ova neizvjesnost ubija uraditi ću test opet za dva dana ako ne dobijem. Hvala puno još jednom.
Ovo gnijezdo iz Lesnine sam i ja gledala, jer bi jedino toliko novaca dala za tak nesto kaj ce brzo izac iz upotrebe, al onda sam skuzila da je unutarnja dimenzija 57 sto je bas ono stvaaarno maleno i odmah ce prerast... ima isto takvo u Bubamari, tamo je 300kn, i tamo sam i vidjela tocne dimenzije.

Ovo gnijezdo iz Lesnine sam i ja gledala, jer bi jedino toliko novaca dala za tak nesto kaj ce brzo izac iz upotrebe, al onda sam skuzila da je unutarnja dimenzija 57 sto je bas ono stvaaarno maleno i odmah ce prerast… ima isto takvo u Bubamari, tamo je 300kn, i tamo sam i vidjela tocne dimenzije.
A ja ga nisam vidjela u zivo..pa ni neznam kakvo je..slazem se,bolje onda dodati jos 100kn pa koristiti duze😊

Cao ja sam ovdje nova muž i ja već dugo pokušavamo dobiti bebu nekoliko mjeseci svaki put mi test pokazuje jednu crticu. Zadnji put sam ciklus imala 04.08. I bili smo aktivni sve plodne dane. Mene su grudi počele da bole ali bole me obično pred ciklus. Ciklusi mi traju 23-25 dana. Danas sam radila test posto mi kasnii više ne znam Šta da mislim. Ja ne znam da li sam umislila ili se vide dvije crte ako neko može da mi pomogne. Možda sam od silne želje umislila a sad nemam Šta gledati u njega prošlo je nekoliko sati onako je izgledao kroz par minuta. Jesam li ga uradila prerano izvinite na dugom postu hvala. I zao mi je sto sam ubacila u temu ali očajna sam
Ja bih opet napravila test kroz par dana. Nisam pametna što bih drugo rekla.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
mateja mislim da ni jedno nije puno duze...evo bas sam ja sad svoje mjerila, unutra je 60 cm s tim da se moze razvezati pa moze i za duze, ali tada vec vjerojatno necu koristiti nego prodati ili proslijediti nekome.

url=https://lilypie.com]
Ma znam ja da je to sve malo, al ovo je bas ekstra malo 😅 Jer u Bubamari imaju za tipa 500kn a unutarnja dimenzija 73. Sto je ipak ajd donekle vece. Ovih 57 je bas ono mini mini ak racunas da se neka djeca rode s 53, 54... Do prve kontrole s mjesec dana to prerastu 😁

Du onda to i nije neka razlika 😅 Bas,ako se moze razvezati dode na isto.

Cure, je l' koju od vas ponekad boli donji dio leđa?Mene evo ubija dok sjedim i ležim. Imate li neki savjet 😣

Cure, je l' koju od vas ponekad boli donji dio leđa?Mene evo ubija dok sjedim i ležim. Imate li neki savjet 😣
Ufff mene sve boli i leda dole i kukovi i muku mucim sa svim, ima dana kad boli vise pa manje
Sad trenutno mi pase neki polulezeci polozaj na ledima...
Nove cure, dobrodosle
Salatice vidim da si pisala da koristis sodu bikarbonu. Ja ti imam svasta sve sa zelucem i naravno skinuli me s lijekova kad sam ostala trudna. E sad, pila sam sodu bikarbonu i kazem to doktorici i na to ona meni kaze da je bolje uzeti peptoran ili slicno, da je manje stetno. I onda mi je blazeni google fakat izbacio da je soda bikarbona u c grupi a peptoran u b.. Od tad sam na peptoranu. Cisto ono, mozda bolje da ne pretjerujes sa sodom? Il sam ja prevelik panicar.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji