Pozdrav svim trenutnim i budućim mamicama!
Evo još jedne zimske bebice 😊 Trenutno smo 18+2 I termin mi je 31.1.
Neki dan smo saznali da je dječak 🎉
Ja sam sretnica koja nije imala tegoba u prvom tromjesečju ali zato sada u drugom čini mi se da mi se sve vraća haha
Kada ste vi osjetile svoju bebicu? Ja osjećam kao male leptiriće ali za sad nema nikakvog konkretnog udarca. Doktorica je rekla da je posteljica ispred pa da je možda i to razlog 🤷♀️ S kakvim se vi tegobama susrećete? Budući da sam ja mlada mama, i ovo mi je prva bebica, kad smatrate da je vrijeme za kupovanje , posuđivanje stvari za bebišu? 😄
Dobrodošla! Nas dvije smo skoro u istom tjednu,samo što je meni prvo tromjesjecje bilo katastrofa... pa mj je sada kao da sam se ponovo rodila. Isto se pitam kada je pravo vrijeme za shopping 😁
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerica,
hahahahah, ajde neka i ovdje neki turizam cvjeta 😂 Ne znam u koje dijelove BiH vi idete? Ali sve je manje vise isto i sve ti vece marke imaju po cijeloj BiH.
Pticice,
mislim da nemas brige. Jos je to mala trudnoca za redovno javljanje. Ja sam tek od skora pocela da osjecam kada hodam ili sjedim (a i to sig nije svaki udarac). Vjer i ti mali udarci sto postoje se potrefe kada si aktivna ili spavas. Tacnije treperenja. Mene ne doktor tek sa 25 nedelja pitao da li osjecam bebu redovno, prije nije postavljao to pitanje.
Brčko i Orašje najčešće... moji idu svaki vikend po shopping za kuću
I ja sam spomenula i na 17 nedelja i na 21 nedelji.
Za 17 mi je rekao: ne bih rekao bas, ali nije nemoguce.
Za 21 mi je rekao: da, da, sada mozete osjecati.
A tek za 25 me je prvi sam pitao i zapisao zvanicno u nalaz 😋
Ono nece da zabrinjavaju zene prije 20-te nedelje, jer svaka je razlicita. Meni se desavalo i sa 19,20 da ne osjetim po kooo zna koliko (dramila sam vam ovdje hahah).
Pticice, kad imas kontrolu? Da te dr i uz umiri fino i rastereti te :))
Ja sam prvi put osjetila u 16.tjednu navečer dok sam pokušavala zaspati 2 večeri zaredom. Ginić mi je rekao da je nemoguće,ali ja točno znam da je moguće jer je bila kao mala gusjenica. Kažu da to ovisi o vitkosti žene...a ja do tada još nisam dobila niti 10grama na težini,i stvarno od stomačića nije bilo ni traga. Sada već osjetim preko 10 puta dnevno...
Hvala svima redom. Ma nocas sam stvarno imala uzasne snove, jos sebi nisam dosla. Danas mi je dan kad imam osjecaj kao da mi je mrena na ocima. Zbunjena i izgubljena. I sama dva dana u kuci pa vremena za misli na pretek. Sreca kontrola je za 3 dana. Mislim da cu biti mirna tek nakon 4d uzv-a za mjesec dana. Mislila sam da sam odlucila da kombiniranom ne vjerujem, al evo, ocito mi cuci u podsvjesti. Dobro je zene, hvala vam na podrsci, unaprijed necemo donosit lose zakljucke. Al da nije lakse kad iskomuniciram s vama- jeste..
Ja razmisljam otvaranju teme "Ludi snovi u trudnoći" jer svaku noć imam noćne more koje imaju filmski scenarij🤔
Hvala svima redom. Ma nocas sam stvarno imala uzasne snove, jos sebi nisam dosla. Danas mi je dan kad imam osjecaj kao da mi je mrena na ocima. Zbunjena i izgubljena. I sama dva dana u kuci pa vremena za misli na pretek. Sreca kontrola je za 3 dana. Mislim da cu biti mirna tek nakon 4d uzv-a za mjesec dana. Mislila sam da sam odlucila da kombiniranom ne vjerujem, al evo, ocito mi cuci u podsvjesti. Dobro je zene, hvala vam na podrsci, unaprijed necemo donosit lose zakljucke. Al da nije lakse kad iskomuniciram s vama- jeste..
Ja razmisljam otvaranju teme "Ludi snovi u trudnoći" jer svaku noć imam noćne more koje imaju filmski scenarij🤔
Točno takav. Žanr horor. Sa svim onim slow motion i out of nowhere scenama.
Pozdrav svim trenutnim i budućim mamicama!
Evo još jedne zimske bebice 😊 Trenutno smo 18+2 I termin mi je 31.1.
Neki dan smo saznali da je dječak 🎉
Ja sam sretnica koja nije imala tegoba u prvom tromjesečju ali zato sada u drugom čini mi se da mi se sve vraća haha
Kada ste vi osjetile svoju bebicu? Ja osjećam kao male leptiriće ali za sad nema nikakvog konkretnog udarca. Doktorica je rekla da je posteljica ispred pa da je možda i to razlog 🤷♀️ S kakvim se vi tegobama susrećete? Budući da sam ja mlada mama, i ovo mi je prva bebica, kad smatrate da je vrijeme za kupovanje , posuđivanje stvari za bebišu? 😄
Dobrodošla! Nas dvije smo skoro u istom tjednu,samo što je meni prvo tromjesjecje bilo katastrofa… pa mj je sada kao da sam se ponovo rodila. Isto se pitam kada je pravo vrijeme za shopping 😁
Hvala Klikerica ! Skoro na pola puta do upoznavanja malih bebača 😍 Ne žalim se, dobro je kako može biti . Malo je i vrijeme glupo pa pored svega i to teško pada. Mene da se pita ja bih odma sve istog trenutka kupila , sve je tako slatko i šareno. Ali mislim da mi novčanik ne bi preživio tu krizu .😂 Mislim da ću ulaskom u 3. tromjesečje početi da ne bi bilo kao što kažu stari ljudi "na vrat na nos" ili ti na brzinu 😅
Nove cure dobrodosle. Sve nas je vise.
Sve sam pozaboravljala,a toliko sam pametnog htjela pitat.
Samo mi je u glavi ono gnijezdo.... Du jesi i njega u Bingu uzela? Ovdje kod nas ga nema..... divno je
Pticice nemoj se zamarat crnim mislima. Okruzi se pozitivom. Ja isto od sinoc nisam bebu osjetila,a jucer je skakala kao nikad. Naravno odmah kroz glavu prolaze misli,mozda nije dobro pa skace.... al sad sam odlucila mislit da beba pajki :)
Nove cure dobrodosle. Sve nas je vise.
Sve sam pozaboravljala,a toliko sam pametnog htjela pitat.
Samo mi je u glavi ono gnijezdo…. Du jesi i njega u Bingu uzela? Ovdje kod nas ga nema….. divno je
Pticice nemoj se zamarat crnim mislima. Okruzi se pozitivom. Ja isto od sinoc nisam bebu osjetila,a jucer je skakala kao nikad. Naravno odmah kroz glavu prolaze misli,mozda nije dobro pa skace…. al sad sam odlucila mislit da beba pajki :)
Da, da! Bingo u Bosanskom Samcu 😀 zezala sam prijateljicu da krene svercat za hrvatsko trziste 😂😂
url=https://lilypie.com]
Cure ova gnijezda kao kod Du imate svugdje na online prodajama na fb, ja licno nemam fb pa vam ne znam reci kako se zovu ali sestra kod mene gledala ima ih raznih stranica i za hrvatsko i za bh trziste, ima jako lijepih i povoljnih pa mozda da tako probate, cijene su kao kod Du otprilike. Fazon je samo naci pouzdanu stranicu i da salju na adresu ako nemaju mogucnost licnog preuzimanja. Ja sam u BiH i imamo zaista jako puno centara i izbora za bebe po niskim cijenama tako da se tu ne brinem, bitno mi je uloziti fine novce za kolica, krevetic, madrac i bebinu higijenu, autosjedalicu, a na ostalom cemo stedjeti jer svakako brzo prerastu.
Sortiraj odgovore
Najstariji