Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    01. Rujan 2018. 16:42

Ma znam ja da je to sve malo, al ovo je bas ekstra malo 😅 Jer u Bubamari imaju za tipa 500kn a unutarnja dimenzija 73. Sto je ipak ajd donekle vece. Ovih 57 je bas ono mini mini ak racunas da se neka djeca rode s 53, 54... Do prve kontrole s mjesec dana to prerastu 😁 

• Marti8
    01. Rujan 2018. 16:45

Du onda to i nije neka razlika 😅 Bas,ako se moze razvezati dode na isto.

dreamcatcherrr
    01. Rujan 2018. 17:06

Cure, je l' koju od vas ponekad boli donji dio leđa?Mene evo ubija dok sjedim i ležim. Imate li neki savjet 😣

_lily_0
    01. Rujan 2018. 17:26

dreamcatcherrr

Cure, je l' koju od vas ponekad boli donji dio leđa?Mene evo ubija dok sjedim i ležim. Imate li neki savjet 😣

Ufff mene sve boli i leda dole i kukovi i muku mucim sa svim, ima dana kad boli vise pa manje 

Sad trenutno mi pase neki polulezeci polozaj na ledima... 

• nali
    01. Rujan 2018. 17:27

Nove cure, dobrodosle 
    Salatice vidim da si pisala da koristis sodu bikarbonu. Ja ti imam svasta sve sa zelucem i naravno skinuli me s lijekova kad sam ostala trudna. E sad, pila sam sodu bikarbonu i kazem to doktorici i na to ona meni kaze da je bolje uzeti peptoran ili slicno, da je manje stetno. I onda mi je blazeni google fakat izbacio da je soda bikarbona u c grupi a peptoran u b.. Od tad sam na peptoranu. Cisto ono, mozda bolje da ne pretjerujes sa sodom? Il sam ja prevelik panicar. 

MaryAnn.07
    01. Rujan 2018. 17:31

dreamcatcherrr

Jojjj znam...ponekad kao da mi neko igle zabija. Pomogne mi kad budem na sve 4, ona doggy poza...malo na dlanove pa se progibam, a onda se na laktove spustim, ali ništa nije dugotrajno. 

• nali
    01. Rujan 2018. 17:32

Truskawka koji sprej ti je preporucio otorinac? Zelim i ja prodisati!!  Koristila sam neke na bazi efedrina, sad ih nesmijem, ne disem na nos odkad sam trudna.

• Neda30
    01. Rujan 2018. 17:32

Nove cure dobro dosle☺
    Mene donji dio ledja zna tako presjeci, al tada smanjim aktivnosti i sve lagano...
    Neko je spominjao terapiju za gljivice sa LOM.....nesto, evo i meni vec se 3ci puta vracaju....pa bih zamolila da mi kazete sta koristite??
    Super za odlicne vijesti sa pregleda😘

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 17:35

nali

Nove cure, dobrodosleSalaticevidim da si pisala da koristis sodu bikarbonu. Ja ti imam svasta sve sa zelucem i naravno skinuli me s lijekova kad sam ostala trudna. E sad, pila sam sodu bikarbonu i kazem to doktorici i na to ona meni kaze da je bolje uzeti peptoran ili slicno, da je manje stetno. I onda mi je blazeni google fakat izbacio da je soda bikarbona u c grupi a peptoran u b.. Od tad sam na peptoranu. Cisto ono, mozda bolje da ne pretjerujes sa sodom? Il sam ja prevelik panicar.

:O upravo mi muz donosi iz apoteke sodu. Nisam za to cula. Mislim vjer ako je pijes u vecim kolicinama, moze stetno biti, ali ja uzmem pola male kasikice i zalijem vodom, kad me uhvati. Nije to puno. Samo je pocelo ucestalije biti :/ A rekla sam muzu da uzme nesto sto mogu trudnice ili soda (pisala je Miranda jedne tablete), ali one mu odgovorile da se posavjetujem sa doktorom, da ne bi da one preporucuju i daju. A ja doktoru 21 septembra 😂 I to kad mi pogleda grlic, zgaravica ni na kraj pameti da pitam haha 🤣

• nali
    01. Rujan 2018. 17:49

Salatica9192

nali

Nove cure, dobrodosleSalaticevidim da si pisala da koristis sodu bikarbonu. Ja ti imam svasta sve sa zelucem i naravno skinuli me s lijekova kad sam ostala trudna. E sad, pila sam sodu bikarbonu i kazem to doktorici i na to ona meni kaze da je bolje uzeti peptoran ili slicno, da je manje stetno. I onda mi je blazeni google fakat izbacio da je soda bikarbona u c grupi a peptoran u b.. Od tad sam na peptoranu. Cisto ono, mozda bolje da ne pretjerujes sa sodom? Il sam ja prevelik panicar.

:O upravo mi muz donosi iz apoteke sodu. Nisam za to cula. Mislim vjer ako je pijes u vecim kolicinama, moze stetno biti, ali ja uzmem pola male kasikice i zalijem vodom, kad me uhvati. Nije to puno. Samo je pocelo ucestalije biti :/ A rekla sam muzu da uzme nesto sto mogu trudnice ili soda (pisala je Miranda jedne tablete), ali one mu odgovorile da se posavjetujem sa doktorom, da ne bi da one preporucuju i daju. A ja doktoru 21 septembra 😂 I to kad mi pogleda grlic, zgaravica ni na kraj pameti da pitam haha 🤣

Pitaj opce prakse najbolje. Mozda ce nam Miranda znati reci vise o sodi bikarboni. Koliko sam shvatila i aluminij u sodi smeta. Ne kuzim se ni puno u te grupe,podjele, b,c..ali ispada da je lijek koji sam ja do sada pila za zeludac,koji su mi zabranili (inhibirori protonske pumpe) manje stetan nego soda bikarbina po tom nekom istrazivanju, pa sam se usrala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.