Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    01. Rujan 2018. 12:49

Strudlica

Evo obavila sam,a koda i nisam… Test na glukozu sve super i uopće to nije nikakav problem.
    Što se tiče bolova urolog mi napravio ultrazvuk i kao sve ok,malo se vidi kako se maternica širi da natiskalo ali sve ok.Ovaj dio di me sad boli ne može vidjet jel kamenac od maternice,jedina opcija je zračenje što nema šanse. CRP je 8 i kao kaže ginekolog kaže da se vidi naznaka da se nešto dešava. Pa sad kao ili je kamenac ili od kičme i za sada bez daljnje terapije osim urinokulture.

Bit će sve ok. Samo se sad opusti 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 12:51

Pticice, 
    sve znam, tesko mozemo zavarati nase mozgove. Ja kao pomirila se da nije strasno nista, nisam se rasplakala nikako vise i SALJEM ANONIMNO PITANJE NA FB GRUPI hahahah o iskustvima drugih trudnica 😂 A znam znaci, da je svaka zena posebna, da zene i prenose sa ovim nalazom i prodjaju se u drugom tromjesecju (ako se nastave otvarati), ali ne da mi mira, hocu pozitivna iskustva (to sam i napisala na kraju xD).
    Bruna, 
    :( toliko je jaka. Da li te cesto boli? Mene je vise boljela van trudnoce, jos nesto sto sam zaobisla.
    Truskawka, 
    hahahaha, mislim da se sve pogubimo. Ali bas nas dosta ima aktivnih i neka, pohvatamo se nekako 😂

pepe1907
    01. Rujan 2018. 12:55

Kani07

pepe1907

Jutro mame, ne znam kak vi ali ja ko da imam jegulju i trbuhu, taj mali se non stop bacaka, lupa,mrda…nema mira..isto ko i tata, stalno neke loptice suta pa stanu..ja njemu kazem prestani vidis da te mali kopira 😂 cini mi se da par dana lezi vodoravno jer kad lupka i s lijeve i s desne lupi odjednom 😊 i vise me lupka kad sam gladna i kad lezim na boku hehe..jesu i vasi ovak zivahni…dobrodosle nove mame 👶

Aj Pepe drago mi da cujem vec sam se pitala je li dobro da je ovako aktivan da mu nesto ne smeta pa zato toliko lupa,sretna sam ja kad ga osjetim ,ko bi nama ugodio ne valja kad je premalo ne valja kad je stalno😉

šta ne? hihihi sve nas brine

pepe1907
    01. Rujan 2018. 13:00

Evo kaže mi muž danas da me vodi na ručak na kebab 😍👌 ne znaš ko od nas troje sretniji..hihi...baš se vagala danas i od zadnjeg pregleda 8.8 sam dobila 3kg..nije mi tak strašno a pregled tek 12.9 pa moramo malo usporit..ali nakon kebaba 😂

Ana89
    01. Rujan 2018. 13:07

Sad sam malo sređivala neku policu i...koliko okvira za slike možeš dobiti od ljudi? 😂.  Pa materijala za likovni i lutkarstvo za faks, papirušine na sve strane . Budem se ja pol toga riješila- papirušina mislim. Knjige- već sam jednu, dvije ture odnijela u knjižnicu prije, donirala jel. Mogla bi još.
    Zaključila sam da će jedna ladica biti za torbice. I torbe općenito. Pola ih mora aus iz kuće. Smijala sam se nekim torbama od prije 5 godina 😂😂.
    Ma, ja što se tiče zdravlja , naučila sam ne čitati ni svakakve forume ni tuđa iskustva - iznimka klokanica. Svi imaju svoju teoriju, svoje iskustvo, ja imam svoje. I znam da će biti sve ok. It's a feeling 😀😀 

Bruna92
    01. Rujan 2018. 13:08

Hvala ti Ana ❤️ ma meni isto odgovara kisa i obozavam kad pada, al u Splitu ne pada jos nego je samo jaka juzina i nabilo je veliku sparinu... Jedva cekam da pocne padati 
    Salatice, ja sam inace sklona bas migrenama pa mi nije novost nikakva ali evo vec me dugo nije bolilo tako... Jos ova sparina i tlak, jedva cekam da padne kisa a bas je pocela grmljavina 😍

Mina93
    01. Rujan 2018. 13:14

Ana89

Sad sam malo sređivala neku policu i…koliko okvira za slike možeš dobiti od ljudi? 😂. Pa materijala za likovni i lutkarstvo za faks, papirušine na sve strane . Budem se ja pol toga riješila- papirušina mislim. Knjige- već sam jednu, dvije ture odnijela u knjižnicu prije, donirala jel. Mogla bi još.
    Zaključila sam da će jedna ladica biti za torbice. I torbe općenito. Pola ih mora aus iz kuće. Smijala sam se nekim torbama od prije 5 godina 😂😂.
    Ma, ja što se tiče zdravlja , naučila sam ne čitati ni svakakve forume ni tuđa iskustva - iznimka klokanica. Svi imaju svoju teoriju, svoje iskustvo, ja imam svoje. I znam da će biti sve ok. It's a feeling 😀😀

Zato je super imat mladju sestru, sve sta mi se vise ne svidja ili ne nosim samo proslijedim 🤣

Ana89
    01. Rujan 2018. 13:23

Mina93

Ana89

Sad sam malo sređivala neku policu i…koliko okvira za slike možeš dobiti od ljudi? 😂. Pa materijala za likovni i lutkarstvo za faks, papirušine na sve strane . Budem se ja pol toga riješila- papirušina mislim. Knjige- već sam jednu, dvije ture odnijela u knjižnicu prije, donirala jel. Mogla bi još.

Zato je super imat mladju sestru, sve sta mi se vise ne svidja ili ne nosim samo proslijedim 🤣

Ja imam dvije mlađe. Ali one su još jači minimalisti od mene 😂😂

truskawka
    01. Rujan 2018. 13:26

Bruna i ostale cure koje pate od migrena toplo vam preporucam otici na 10tretmana akupunkture. Ja bila i od onda nemam nikakvih glavobolja..a do tad sam imala svaki tjedan po 4 dana ultra jakih migrena. Tako da ni iz kreveta nisam mogla. I od onda kao da su rukom odnesene. Sad mi bude samo lagani pritisak ovisno o vremenu vani i mojim famoznim sinusima..kad smo kod sinusa moram vam se pohvaliti od kad trosim sprej koji mi je preporucio otorinac da sam prodisala..zene moje ja napokon DISEM🤗🤗🤗🤗🤗

❤N i V💙

• Kani07
    01. Rujan 2018. 13:35

Meni sad doso paket od Hippa i Dm,u Hippovom igracka i neke dvije kremice,u Dm ona knjigica dnevnik trudnoce i sal za dojenje poslikam kasnije.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.