Cherry Du,u kom si tjednu? Sve do pred kraj sedmog nisam ni ja imala nikakve posebne simptome,a onda je preko noci sve pocelo.Ne brini,sigurno je sve ok
To get the code: Tap and
ja sam se u petak narucila kod privatnog doktora, uhvatila me panika… pa cemo vidjeti..jer ja stvarno nemam simptoma, malcice me grudi bole, pa ne bole, i malo cesce mokrim i to je to za sad.
Ni ja nemam nikakvih simptoma, grudi prestale boljeti, i opet sve ok, ne paničari. Neka si se naručila privatno, bićeš mirnija što je najvažnije.
Ma da, bit ce to ok, al luda glava....Timea dobro dosla, zelim ti da sve bude ok, a sto se tice tvog poslodavca nisam bas sigurna da si mu teret s obzirom da tvoje bolovanje nakon 42 dana ide na teret drzave, a ako si na komplikacijama onda od prvog dana on nema obveza prema tebi. Nazalost, ima jako puno poslodavaca koji si utule u glavu da su im radnici ubiti robovi, a inace su veliki pobornici pronataliteta i veliki domoljubi pa mi je to uvijek bilo onako 'don obraz' sto bi se reklo. Zelim ti svu srecu i da izbjegnes sve moguce stresove.
Allieh super da nema mucnica, sve dok su drugi simptomi prisutni 😊 ja sam obukla danas te trudnicke hlace i preporodila se, ne steze nista, ne boli. Haljinice cu i ja kasnije da, a jesen i zimu tunike. Sve sto je sire i udobnije. Sva sreca pa se nosi sve nesto leprsavo i ima dosta izbora 🖒
Iamhappy sretno na pregledu i svakako nam javi kak je bilo 🤗
Cherry nemoj se brinuti, meni su ti isto tak znali jedan dan bit drugi ne bit. Nije to nista alarmantno, super da ides na pregled pa cea bit mirnija 😊🤗 a koliko si dugo trudna?
Enna totalno te kuzim. Olaksanje samo takvo, ja danas u hlacama doslovno doplesala do posla 😂😂 bas se osjecam lagano i bez opterecenja ☺
Timea cestitke 😊😊 uff situacija ba poslu ti nije bas bajna 😢 kod mene su sva sreca normalni. Radim uredski posao i ne pilaju me puno, sef me pazi maksimalno ☺ zao mi je da ti je takva situacija. Ja se ne bi vracala na posao na tvom mjestu. Nije vrijedno, ako znas da ce te maltretirat samo moze nastetit bebici.
Trudilice i ja bih se pridružila mi smo jučer bili na pregledu, na 6+3 i čula sam srce
osjećaj je neopisiv
nadala sam se da će se vidjeti barem plod, jer sam prije tjedan dana bila u bolnici da mi potvrde trudnoću jer nisam mogla svom giniću i tamo mi je rečeno da je trudnoća užasno nisko i da su prognoze nikakve, da se jedva nazire nešto nepravilno što bi moglo biti GV ali sve u svemu ništa dobro. Oplakala sam i naručila se kod privatnika u nadi da će se pojaviti plod barem,a ono imamo i otkucaje <3 i uopće nije trudnoća nisko, kaže Dr.da zaista ne zna u što je ta ginićka gledala. Noćas sam prvi puta mirno spavala nakon 10 dana
Cherry Du,u kom si tjednu? Sve do pred kraj sedmog nisam ni ja imala nikakve posebne simptome,a onda je preko noci sve pocelo.Ne brini,sigurno je sve ok
A po prvom danu zadnje menstruacije trebala bi biti 7+3, ako sam dobro racunala, ali s obzirom da znam kad sam imala odnos i ciklusi mi nisu ok stvarno stanje bi danas bilo 6 tjedana. Ma nemam pojma, moj doktor je stvarno ok, al dosta sutljiv, i na prvom pregledu samo je rekao da trudni ste, vidimo se za dva tjedna, trudnicku otvaramo u 10tom. I onda kako sam citala da su neke od vas vec tada cule srce i svasta ja sam totalno se izgubila.
Cherry ne brini se. Bit ce sve u redu, sigurna sam. Svaka trudnoca je za sebe i specificna. Samo budi pozitivna i sve ce bit u redu
Mozda je doktoru bilo prerano za rec bilo sta drugo, treba vremena sad u ovim prvim mjesecima da se sve iskristalizira kak treba. Samo hrabro naprijed 🤗
Cherry, nitko ti ne računa od samog odnosa i otkad si zapravo ostala trudna, jer nitko ne može sa sigurnošću znati kad je bila sama implementacija, jer ni to ne bude istog trena kad ste imali sam odnos.
Pretpostavljam da će ti privatnik u petak izmjeriti plod i po tome reći u kojem si točno tjednu. I neka si se naručila, čisto radi svog mira. Ja isto imam pregled u petak i samo se molim da je i dalje sve u redu.
Nove cure, dobrodošle!
Timea, od kud si? Cherry ti je dobro rekla ovo za bolovanje, ali vidim da pišeš ekavicom, pa ne znam jesu li isti zakoni kod vas i kod nas (pd pretpostavkom da nisi u Hrvatskoj).
Luka ❤
Evo i mene nakon par dana.
Odlucila sam da vise necu raditi jer se koma osjecam kasnije. Bole me leda,pocinje malo i trbuh,umorna sam,ne mogu spavati i samo si stres nabijam. Pa sam svakih pola sata gladna,a ne mogu tamo stalno jesti.Najgore da mi bude uzasno mucno drugo jutro,a navecer glavobolje rasturaju.
Spavam od cca 1 do 8 ujutro i zaboravi vise. Koliko god se trudila ponovno nema sanse.
Cure, jel ima koja savjet? Danas sam se probudila s knedlom u grlu, kao da sam netom prije pojela jabuku, a večerala sam oko 20h tučeno slatko vrhnje i borovnice. Takav osjećaj još nisam imala i odmah mi bilo čudno. Onda sam odmah po ustajanju osjetila stezanje u donjem dijelu trbuha, ali ne povremeno, već konstantno. Kao da moram mokriti, ali nemam što. Sad sam se dovezla doma s posla i boljelo me više na lijevoj strani, i to svaki put kad bih podigla nogu da pritisnem kvačilo. Ne boli jako, ali je konstantno, kao neki pritisak, ne krvarim ništa. Sad sam doma u krevetu, pokušat ću malo odspavati. Nisam ništa neuobičajeno jučer radila pa se sigurno nisam preforsirala. Ima tko kakvu ideju?
Maggie nemam pojma, malo je to cudno. Probaj odmorit i lezat i ako se ne smiri nazovi svog doktora i ispricaj mu. Sigurno nije nista opasno ali za svaki slucaj da budes mirna.
Sortiraj odgovore
Najstariji