Meni su se bile bas smanjile par dana ali evo juce i danas opet pogotovo u vecernjim satima
Mene su tješili dr. da je mučnina znak zdrave trudnoće 😅😅Tako da, nije sve tako loše u time, osim što ti bude loše.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
meni zadnja 3 dana je kao okej..ali ne mogu jesti..sad me opet boli grlo...samo da se ozbiljnije ne prehladim..jedino me muci ta slina i kiseli okus u ustima nakon svega..zato mi se i nista ne jede 😐
Ana tak sam se i ja tjesila, dok mi je muka sve je dobro 😁
Pepe mozes uzimat pastile pa probaj s tim da ti brze prode grlo. 🖒
Btw isla sam jucee u hm tu u split. Izbora za trudnice ima onako 😓 ima hlaca,majci, kosulja nekih itd.. moram priznat da mi vecina stvari izgleda ko za babe 😥
Ja sam sebi uzela jednu majcu obicnu, kosulju i trapke boje lososa. Te su mi fakat super. 😍 hlace su im 200 kn, majce od 100 pa na dalje.. deff cu jos pogledat sta ima u zg i narucivat sa asosa kasnije..
Jutro cure! Nije me bilo par dana, vidim da su pregledi odlično prošli, Bogu hvala! Nek se nastavi u revijalnom tonu do kraja
Kod mene nikakvih mučnina, grudi bole za poluditi, naročito navečer, ali ne bunim se.
Što se trudničke odjeće tiče, ja si ne planiram ništa posebno kupovati osim eventualno jednog ili dva para traperica. Mislim nositi suknje i haljine, šire bluze i košulje i sad već imam. Inače nisam neka od utezanja niti nosim uske stvari tako da ću većinu svoje odjeće moći nositi i u trudnoći. Na jesen/zimu kad već budemo poveće će se moći nositi puloveri/tunike, a to mi je isto sve loose, tako da zaista nema potrebe za nekim posebnim shoppingom.
Što se badića tiče, nosit ću normalan bikini kao i dosad, ne vidim zašto bi netko čudno gledao trudnicu na plaži. Pogotovo što neću još imati ne znam koliko izražen stomak.
Luka ❤
Jutro cure, danas popodne idem na pregled,prvi i baš me malo trta :-)
javim vam se nakon pregleda. Po meni je sad 6tj i nadam se da se danas i čuje srčeko.
muka mi je po cijele dane, ali ne povračam. Za sad nemam nikakvih problema s hranom, ne jede mi se ništa posebno i nema da nešto mi ne odgovara.
šaljem vam kiss i javim :-)
ja sam se u petak narucila kod privatnog doktora, uhvatila me panika ... pa cemo vidjeti..jer ja stvarno nemam simptoma, malcice me grudi bole, pa ne bole, i malo cesce mokrim i to je to za sad.
Ja sam si kupila trudnicke hlace i super su mi iskreno prodisala sam 🤗 i neke sire kosulje sam uzela i puno mi je udobnije na poslu sjediti
Pozdrav trudnice,pa da i ja podelim sa vama lepu vest napokon sam trudna imamo jednog divnog sina koji vec ima 7 godinica nakon njega sam imala pobacaja pa eto sve do sad nam nije islo...sad ulazim u 12 nedelju ispisali su me na bolovanje odma uz lekove da ne bi doslo opet do pobacaja stavljam uvece utrogestan i do sad sam primala progesteron inekcije svaki treci dan.slabo se osecam,umorno :-) i cesto me neka glavobolja uhvati...sobzirom da me na pocetku boleo podosta stomak tako sam i skontala da sam trudna dok sam na poslu dizala gajbe i vode pozlilo mi je,sada se hvala bogu dobro osecam ali se bojim da me komisija ne posalje nazad na posao jer me gazda ocima nemoze videti odkad sam mu rekla za drugo stanje i dao mi je do znanja da sam njegov teret i kad me vrate ima da stojim za kasom citavu smenu...sobzirom da ni na wc nemoze otici kad zatreba slobodni dani nisu ispostovani....i smena traje 10h za minimalac bilo bi mi jako puno i mislim da bi doslo opet do problema jer i prosli pobacaji su takodje zbog teskog fizickog posla dosli.kakvo je vase iskustvo i kako ste vi prosli na radnim mestima?
ja sam se u petak narucila kod privatnog doktora, uhvatila me panika… pa cemo vidjeti..jer ja stvarno nemam simptoma, malcice me grudi bole, pa ne bole, i malo cesce mokrim i to je to za sad.
Ni ja nemam nikakvih simptoma, grudi prestale boljeti, i opet sve ok, ne paničari. Neka si se naručila privatno, bićeš mirnija što je najvažnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji