Pozdrav svim trenutnim i budućim mamicama!
Evo još jedne zimske bebice 😊 Trenutno smo 18+2 I termin mi je 31.1.
Neki dan smo saznali da je dječak 🎉
Ja sam sretnica koja nije imala tegoba u prvom tromjesečju ali zato sada u drugom čini mi se da mi se sve vraća haha
Kada ste vi osjetile svoju bebicu? Ja osjećam kao male leptiriće ali za sad nema nikakvog konkretnog udarca. Doktorica je rekla da je posteljica ispred pa da je možda i to razlog 🤷♀️ S kakvim se vi tegobama susrećete? Budući da sam ja mlada mama, i ovo mi je prva bebica, kad smatrate da je vrijeme za kupovanje , posuđivanje stvari za bebišu? 😄
Ja sam sretnica koja nije imala tegoba u prvom tromjesečju ali zato sada u drugom čini mi se da mi se sve vraća haha
Kada ste vi osjetile svoju bebicu? Ja osjećam kao male leptiriće ali za sad nema nikakvog konkretnog udarca. Doktorica je rekla da je posteljica ispred pa da je možda i to razlog 🤷♀️ S kakvim se vi tegobama susrećete? Budući da sam ja mlada mama, i ovo mi je prva bebica, kad smatrate da je vrijeme za kupovanje , posuđivanje stvari za bebišu? 😄
Dobrodošla i školsku trudnoću želim:) Čestitke na pišonji malom😍😍
Da istina, mi koje smo imale probleme u prvom tromjesečju u drugom smo odahnule 😅😅.
U drugom tromjesečju su to zatezanja, bolovi u kostima povremeno, pojačan apetit, i tako 😀 Ali i radosti, beba se miče svakodnevno i često udaraju kao mali boksači. Prvi jaki udarac sam doživjela u 20. tt I onda sve više.
Mnoge smo prvi put mame, ja sam počela oko 22. tt sa sitnicama. Dotad sam radila planove kako što i gdje...sad sam na....ne znam koliko posto jer mi je trebalo sve, a sad mi je sve slatko 😍😍😋😋😋
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro!
Dobrodosle nove cure 😊
Ptico je, next 😊😍
Du zabac je 😍😍
Strudlice sretno, javi se 😘
Maggie sretno s radovima, rado bi pomogla 😋
Meni je danas zadatak disertacija, malo vrijeme kvari planove jer je muz htio s B. van, vidjet cemo kako ce biti popodne. Ali ja moram pisat stvarno, sram me vec koliko to stoji na istoj tocki 🤦♀️
Da istina, mi koje smo imale probleme u prvom tromjesečju u drugom smo odahnule 😅😅.
U drugom tromjesečju su to zatezanja, bolovi u kostima povremeno, pojačan apetit, i tako 😀 Ali i radosti, beba se miče svakodnevno i često udaraju kao mali boksači. Prvi jaki udarac sam doživjela u 20. tt I onda sve više.
Mnoge smo prvi put mame, ja sam počela oko 22. tt sa sitnicama. Dotad sam radila planove kako što i gdje…sad sam na….ne znam koliko posto jer mi je trebalo sve, a sad mi je sve slatko 😍😍😋😋😋
Hvala imenjakinjo! Također ti istu takvu želim 😊 Ah suosjećam, pogotovo zatezanja i grčeve tu i tamo, da ne spominjem varljivu stolicu 😅
Muževa sestra također ima malog pišonju pa će definitivno biti posuđenih stvari, ma da kolica i krevetac planiramo kupiti 😊 Imam osjećaj ako krenem da se neću znati zaustaviti jer je sve tako malo i slatko 😍
Ružnija strana ovog svega su infekcije, da li se netko susreo s istima? Kod mene prvo escherichia koju sam hvala Bogu riješila a sada enterokok za koji čekam nalaz. Rezultat svega je skraćen cerviks na 38 mm. Ali usprkos svemu , mali bebiša je visoko gore, savršenih mjera i jako živahna bebica!😍
Jutro mame, ne znam kak vi ali ja ko da imam jegulju i trbuhu, taj mali se non stop bacaka, lupa,mrda...nema mira..isto ko i tata, stalno neke loptice suta pa stanu..ja njemu kazem prestani vidis da te mali kopira 😂 cini mi se da par dana lezi vodoravno jer kad lupka i s lijeve i s desne lupi odjednom 😊 i vise me lupka kad sam gladna i kad lezim na boku hehe..jesu i vasi ovak zivahni...dobrodosle nove mame 👶
Dobro jutro svima, ja sam noćas imala budnu epizodu od pola 3 do 5, pa sam odspavala do pola 9.sad čekam da se dečko vrati iz grada s doručkom
Sinoć sam se vratila s mora, pa možda zbog promjene.
Vidim da pišete o tečajevima, mi idemo u 9.mjesecu kad bude, jer je u mom gradu idući tek u 12om, a termin je kraj 12 pa ne želim riskirati da propustimo.
Kako vi stojite s idejom da dragi ide s vama? Meni je u početku dok nisam bila trudna, kao ma ne treba, ne bi... A sad kako se to bliži, mislim da bi bila sigurnija da je sa mnom, pogotovo ako budu sestre bezobrazne, pred muškim ne budu takve a i on bi to riješio s njima. Ne znam, nismo se dogovorili još, ali na tečaj svakako ide sa mnom, pa da može i na porod ako se odlučimo.
Mnoge smo prvi put mame, ja sam počela oko 22. tt sa sitnicama. Dotad sam radila planove kako što i gdje…sad sam na….ne znam koliko posto jer mi je trebalo sve, a sad mi je sve slatko 😍😍😋😋😋
Hvala imenjakinjo! Također ti istu takvu želim 😊 Ah suosjećam, pogotovo zatezanja i grčeve tu i tamo, da ne spominjem varljivu stolicu 😅
Muževa sestra također ima malog pišonju pa će definitivno biti posuđenih stvari, ma da kolica i krevetac planiramo kupiti 😊 Imam osjećaj ako krenem da se neću znati zaustaviti jer je sve tako malo i slatko 😍
Ružnija strana ovog svega su infekcije, da li se netko susreo s istima? Kod mene prvo escherichia koju sam hvala Bogu riješila a sada enterokok za koji čekam nalaz. Rezultat svega je skraćen cerviks na 38 mm. Ali usprkos svemu , mali bebiša je visoko gore, savršenih mjera i jako živahna bebica!😍
Infekcije se mogu pojaviti gdje si slaba. Ja sam na sinuse i gornje dišne putove. Ali to nije ništa neobično. Beba koristi naš imunosustav još kao svoj, međuostalim da pokrene svoj.
Infekcija dolje nisam imala, ni urino ni vejđej kako je netko napisao 😂😊😊. Samo mi se bio upalio živac. I ekstra smo osjetljive na probavne bakterije i viruse, pazi i na to- peri ruke duplo više nego inače.
A cerviks ti je normalan. Sve iznad 3 je vrh. Moj je bio 4,2 u 18.tt, zadnji put je rekao da je sve zatvoreno i čvrsto 😀😀
Jutro mame, ne znam kak vi ali ja ko da imam jegulju i trbuhu, taj mali se non stop bacaka, lupa,mrda…nema mira..isto ko i tata, stalno neke loptice suta pa stanu..ja njemu kazem prestani vidis da te mali kopira 😂 cini mi se da par dana lezi vodoravno jer kad lupka i s lijeve i s desne lupi odjednom 😊 i vise me lupka kad sam gladna i kad lezim na boku hehe..jesu i vasi ovak zivahni…dobrodosle nove mame 👶
Živahan je bio cijelu noć 😀 Guza/glava mu se stalno okretala vertikalno/vodoravno. I trenirali smo box sinoć do 4 ujutro 😀😀. Neka on meni plivabi javlja se, odmah mi je dan bolji.
Nove cure, dobrodosle! Bas bas je hrpa sad!
MaryAnn, i meni je termin 10.01. 😊
Jagodice, od kud si ako nije tajna? I kod mene je tecaj sad u 9.mj pa nema do 12., tako da isto sad krecemo.
Miranda, preslatke su stvarcice, tebi je super, mozes kupovati i musko i zensko 😍😍😍
Ja se svaku noc probudim, onda po 2h ne mogu zaspati, pocelo me to zivcirati, ujutro bas budem zgazena.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji