Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    01. Rujan 2018. 09:56

Monikaharmonika

Miranda

Jutro!
    Dobrodosle nove cure 😊
    Pticoje, next 😊😍
    Duzabac je 😍😍
    Strudlicesretno, javi se 😘
    Maggiesretno s radovima, rado bi pomogla 😋
    Meni je danas zadatak disertacija, malo vrijeme kvari planove jer je muz htio s B. van, vidjet cemo kako ce biti popodne. Ali ja moram pisat stvarno, sram me vec koliko to stoji na istoj tocki 🤦‍♀️

Miranda ja sam u diplomskom. Ne svojom krivnjom evo razvuklo se do sada. Mentorica je imala sve potrebno još od proljeća ali eto tek je sada našla vremena i to me užasno deprimira. Komisija za diplomske se sastaje 03.09. I 10.09. A ja ležim u bolnici. Rad je kod nje na reviziji i znam da će imati 100 prohtjeva za izmjenom a ne znam kako ću to sve stići. Još se i udajem za 20 dana. Sve mi se zgov…..
    Užasno sam ljuta, nervozna, a znam da ne smijem biti zbog bebe. CRP mi je pao s 180 na 46. Dobijam klimicin i ampicilin IV. Nadam se u ponedjeljak van iz bolnice. Svi nalazi uredni, sanford, brisevi cervikalni, bili mi urolog i infektolog na konzilijarnom pregledu. Neki sam zagonetni slucaj.

Sve će se srediti, vidjet ćeš 😍😍😍 Samo vjeruj u to. A i znam kako je to biti konzilijarni slučaj, mistični, suosjećam.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

mmama2
    01. Rujan 2018. 09:58

Dragi ce samnom na porod kao i sa deckim, nikada ne bi to propustio 😍😍 pogotovo jer je zdravstveni djelatnik i njemu sve to skupa napeto 😒😒 e sada, posto je D roden u 12,47 ujutro, tj prijepodne malo nas je frka di cemo sa deckima.. ako se poklopi tako vrijeme da su u vrticu super, a ako ne budemo ih negdje usput iskipali 😂 
    Pepe ja malog osjetim od cca 13 tt, posto je 3 trudnoca, kao baloncice i leptirice, sada u 22tt  0-24 lupa, vrti se, udara, gnjezdi i jako, jako reagira na moje mazenje, cim pomislim ruku na trbuh spustit eto njega 😬😬 bilo koje doba dana, noci...  a takav mi je i D bio, izubijao me iznutra skroz, pa i ja porodu cak 😂😂😂

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 10:02

Hvala curee😊 Mene nesto stomak boli, pa me nervira i zgaravica. Nisam se raspisala haha, ali citam vas 😋
    Ptica,  
    uzivaj 😊😊,  i ja sam imala u planu otici u riblji restoran jedan, u prirodi. Sada samo riba moze meni doci.😂
    Monika,
    bitno je da on opada. I meni je vec 3 mjeseca od 10 do 15 (jednom bio 19) i razne vrste antibiotika, zamorce bila, ne zna se od cega, da bi na kraju pustili ga kraju. Bas proslu kontrolu ginekolog napokonnn rece, nista, ovo je od trudnoce, nema terapija vise. E sad tebi je puno skocio bas bio, aliii si bila bolesna, mozda je protutnjala bakt infekcija, koja nema veze sa donjim dijelovima (sto je super). Bas javljaj situaciju. 😘
    I jos sam htjela pisati, alii nemam pojma sta. Stvarno me drma trudnicka zaboravnost, ono totalno. 

pepe1907
    01. Rujan 2018. 10:05

mmama2

Dragi ce samnom na porod kao i sa deckim, nikada ne bi to propustio 😍😍 pogotovo jer je zdravstveni djelatnik i njemu sve to skupa napeto 😒😒 e sada, posto je D roden u 12,47 ujutro, tj prijepodne malo nas je frka di cemo sa deckima.. ako se poklopi tako vrijeme da su u vrticu super, a ako ne budemo ih negdje usput iskipali 😂
    Pepe ja malog osjetim od cca 13 tt, posto je 3 trudnoca, kao baloncice i leptirice, sada u 22tt 0-24 lupa, vrti se, udara, gnjezdi i jako, jako reagira na moje mazenje, cim pomislim ruku na trbuh spustit eto njega 😬😬 bilo koje doba dana, noci… a takav mi je i D bio, izubijao me iznutra skroz, pa i ja porodu cak 😂😂😂

znaći bit će bubica kad se rodi 🤞😉

Miranda
    01. Rujan 2018. 10:07

Hvala cure ❤️
    Ivy dajes mi nadu da je moguce 😂 I ja sam se vec sto puta pitala sto mi je ovo trebalo 😭
    Monika drzi se, sad je bitno da crp pada. Cudno da su svi nalazi ok s tolikim crp-om uz neutrofilne povisene. Da je samo crp moguc je adenovirus ali ovako... Cudno ali bitno da terapija djeluje. Nadam se da neces imati puno prepravaka a za rokove i mentora suosjecam, mene je statisticarka zavlacila i izgubila sam previse vremena zbog nje i na kraju ju promijenila. 🙄 Znam da je tesko ne zivcirati se ali jedan po jedan prioritet i poslozit ce se prije ili kasnije 😘
    Moji alieni se vrte u svako doba, ona me suta visoko na desno, on nize s lijeve strane tako da je cijeli trbuh aktivan 😂 Tako su i okrenuti, ona glavom dolje, on na zadak. 

Ptičica
    01. Rujan 2018. 10:13

Jutro 😴😴 jos sam u polusnu..
    Cijele noci se vrtim kao na raznju, nikako se namjestit udobno 😫
    A nocas sam imala uzasne snove. Bas ono.. 😢 a bebu skroz slabo osjetim. Toliko da mozda i umisljam 🙇‍♀️
    Brzo ce taj utorak...
    Salatice trbuh ti je predivsan. Miranda, Du, robica je preslatka 😊

du1988
    01. Rujan 2018. 10:18

Jutro cure, ja do sad spavala...samo jedno hodocascenje na wc nocas, rekord! Grlo me grebe, nadam se da ne slijedi neka bolestina...sto se gnijezda tice, nikad ga ne bi uzela da je skuplje jer sam svjesna da ce ga brzo prerasti. Jastuk dekicu sam mislila svakaki uzeti s ethereala, cini mi se super stvar za nase zimske bebace i nas mame pocetnike 😂 nove cure, dobrodosle! svim ostalim curama zelim lijep i miran dan! maggie i miranda sretno s poslovima! mislim da je mina pitala za goste...napravi trokutice sa sirom od lisnatog! Meni je to super, a zasitno! Raspisah se...puse svima! i salatice, i ja cu uskoro u nabavku tajica/hlaca, ne mogu nista zakopcati 🐷

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 10:25

du1988

Jutro cure, ja do sad spavala…samo jedno hodocascenje na wc nocas, rekord! Grlo me grebe, nadam se da ne slijedi neka bolestina…sto se gnijezda tice, nikad ga ne bi uzela da je skuplje jer sam svjesna da ce ga brzo prerasti. Jastuk dekicu sam mislila svakaki uzeti s ethereala, cini mi se super stvar za nase zimske bebace i nas mame pocetnike 😂 nove cure, dobrodosle! svim ostalim curama zelim lijep i miran dan! maggie i miranda sretno s poslovima! mislim da je mina pitala za goste…napravi trokutice sa sirom od lisnatog! Meni je to super, a zasitno! Raspisah se…puse svima! i salatice, i ja cu uskoro u nabavku tajica/hlaca, ne mogu nista zakopcati 🐷

Ako ces u BiH, ja sam ove u Fisu uzela i Waikiki ima smijesno jeftino za trudnice 😋 Ja sad razmisljam, da li si ti iz BiH ili dolazis ovamo u kupovinu? Nmg pohvatati. Iz nepoznatog razloga, brkam tebe i Blazu ahahaha. Mozda zato sto je ona iz BiH, Hercegovine. Joj, sve mi se pobrkalo xD

du1988
    01. Rujan 2018. 10:29

blaza i ja smo obje muku mucile s hematomom na pocetku, mozda zato 😂 ja sam inace iz Slavonije pa mi je granica blizu jer sam trenutno kod roditelja. U pon bjezim nazad u Zadar-tamo smo muz i ja kupili kucu i gradimo zivot, tamo smo 3 godine. Cure, jel ja smijem propolis za grlo? pretpostavljam da ne zbog alkohola

• Marti8
    01. Rujan 2018. 10:29

Jutro cure! Imate u lesnini nekih popusta za bebice..ima i gnijezdo za 200kn😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.