Jutro!
Dobrodosle nove cure 😊
Pticoje, next 😊😍
Duzabac je 😍😍
Strudlicesretno, javi se 😘
Maggiesretno s radovima, rado bi pomogla 😋
Meni je danas zadatak disertacija, malo vrijeme kvari planove jer je muz htio s B. van, vidjet cemo kako ce biti popodne. Ali ja moram pisat stvarno, sram me vec koliko to stoji na istoj tocki 🤦♀️
Miranda, vidjela sam riječ disertacija i blaga jeza me prošla 🤪 Ja sam svoj prvi porodiljni provela u pisanju svoje, ono podojiš, presvučeš pa piši....jel trebam spominjati plač i živčane slomove u stilu što je meni ovo trebalo 🙈
Tako da, suosjećam i šaljem energiju da skupiš snage i odradiš što više sad prije bebice 😘
Jutro i od nas... dan ko stvoren za izlezavanje da, jos samo kad bi netko mom dvogodisnjaku objasnio kaj je to izlezavanje 😭
Miranda brosaurus je top, i ja ga skicam da narucim 😍
Gnijezdo i stvari iz BiH takoder, pogotovo za tu cijenu, da sam barem malo blize granici da i ja skoknem vidjet kaj ima 😅
Dobro jutro svima. Dan je predivan! Decko i ja pijemo kavicu i gledamo mućke. Jucer sam sve pospremila i skuhala rucak za danas, samo cu sloziti strudlu s jabukama malo kasnije i povlaciti se po stanu. To je plan za danas. 😀
Imam osjećaj da će i moj biti jedan od onih koji pomiču rebra i unutrašnje organe 😄
I moj se javi većinom kad sam gladna i kad pođem spavati, ali je još maji pa čekam mesto konkretnije. Upravo dok pišem javlja se, izgleda da pozdravlja mame i male vršnjake 😊😊
Što se tiče tečaja, definitivno ću se raspitati. Voljela bi da dragi ide sa mnom ali ne znam hoće li to biti moguće zbog njegovog posla 🤷♀️
Higijena uveliko ovisi o ovim mojim infekcijama, bila sam dugo na moru prvo tromjesečje i tu sam ih i pokupila čini mi se. Mokar kupaći, slabija prehrana, puno ljudi i eto ti ga. Bebe očigledno izvlače sve što valja iz nas, zato se mi većinu vremena osjećamo nikakvo 😂 Ali kada se sve zbroji i oduzme nimalo nije žao nijednoj od nas vjerovatno!
Uh raspisah se ja bome , odakle ste buduće mame?
Jutro curke 😊
U Splitu jos nema kise ali je lijepo suncano i puše neki vjetric, bas ima zraka 😍
Mi cemo na kavu na rivu i do placa, kasnije me muz vodi na rucak u neku konobu u Brelima, nisam bila. Navodno je pogled prekrasan, vidit cemo. Meni bitnije da je hrana dobra 😋😂
Nove cure dobro dosle i skolsku trudnocu vam zelim. 🤗 ima nas sve vise i vise i bas mi je drago. 😊
Salatice trbuscic je bas divan 😍
Miranda sretno sa pisanjem, vjerujem da je tesko ishendlat sve i jos pronac volju za pisanje 😪
Du da je Bih blize zaletila bi se i ja, ovako sam osudena na nase skupe stvari 😅
E da, Salatice, lijepa buša 😀😀😀 Cura već velika vidim 😍😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Zavidim na ovom gnijezdu iz bih, ja sam ih gledala kod nas al uopće ne znam koliko mi je potrebno baš za te novce. Uzet ću jastuk dekicu zasad samo.
Ovdje u Zg kiša lije, muža sam poslala na plac po ribu i blitvu pa s malcem crtam brodove i čekam 😉
Jutro!
Dobrodosle nove cure 😊
Pticoje, next 😊😍
Duzabac je 😍😍
Strudlicesretno, javi se 😘
Maggiesretno s radovima, rado bi pomogla 😋
Meni je danas zadatak disertacija, malo vrijeme kvari planove jer je muz htio s B. van, vidjet cemo kako ce biti popodne. Ali ja moram pisat stvarno, sram me vec koliko to stoji na istoj tocki 🤦♀️
Miranda ja sam u diplomskom. Ne svojom krivnjom evo razvuklo se do sada. Mentorica je imala sve potrebno još od proljeća ali eto tek je sada našla vremena i to me užasno deprimira. Komisija za diplomske se sastaje 03.09. I 10.09. A ja ležim u bolnici. Rad je kod nje na reviziji i znam da će imati 100 prohtjeva za izmjenom a ne znam kako ću to sve stići. Još se i udajem za 20 dana. Sve mi se zgov.....
Užasno sam ljuta, nervozna, a znam da ne smijem biti zbog bebe. CRP mi je pao s 180 na 46. Dobijam klimicin i ampicilin IV. Nadam se u ponedjeljak van iz bolnice. Svi nalazi uredni, sanford, brisevi cervikalni, bili mi urolog i infektolog na konzilijarnom pregledu. Neki sam zagonetni slucaj.
Ptico, ako je konoba u Brelima na koju mislim da je, divno!
Sto se gnijezda tice, frendica ga je sa sinom koristila niti puna 2mj, odmah ga je popunio i prerastao, a nije bio neka ogromna beba, rodjen je sa 3.5kg i 55cm.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji