https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453 u ZAGREBU
Tnx na ovome, baš sam neki dna provjeravala ima li što novoga,i nije bilo ništa objavljeno...
Nego, ovaj tečaj vrijedi i za muževe ako žele biti prisutni na porodu?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Marti8, ja sam spominjala Merkur. Zvala sam danas i kažu da su krenuli slagati raspored, da će tečaj krenuti negdje krajem rujna. Broj sam našla tako da sam upisala u Google: Merkur trudnički tečaj i onda sam odabrala svibanj 2018 - to im je bio zadnji, a tamo je naveden broj za prijave.
Inače na pregledu je bilo super, sve je uredno, beba ima 1280 g. Skrivao je lice pa smo ga iz profila ulovili, ali vidim da ne idu slike pa ni ne pokušavam.
P.S. U onaj svoj raspored između shoppinga i kuhanja ubacujem odmor, možda i spavanac! Sve smo na brzinu obavili, ali sam onda u 3 dućana išla jer nigdje nije bilo brašna za vučena/tanka tijesta, a baš sam sama htjela izvući tijesto. Na kraju sam gotove kore kupila u Veronici jer se muž žurio nazad na posao, a i nema vise dućana blizu nas. No dobro, ionako sam strgana od hodakanja pa je možda i bolje ovako.
Tnx maggie,onda cu ih i ja probati nazvati..pa da vidim.
Super za pregled😊
Marti8, ja sam spominjala Merkur. Zvala sam danas i kažu da su krenuli slagati raspored, da će tečaj krenuti negdje krajem rujna. Broj sam našla tako da sam upisala u Google: Merkur trudnički tečaj i onda sam odabrala svibanj 2018 - to im je bio zadnji, a tamo je naveden broj za prijave.
Inače na pregledu je bilo super, sve je uredno, beba ima 1280 g. Skrivao je lice pa smo ga iz profila ulovili, ali vidim da ne idu slike pa ni ne pokušavam.
P.S. U onaj svoj raspored između shoppinga i kuhanja ubacujem odmor, možda i spavanac! Sve smo na brzinu obavili, ali sam onda u 3 dućana išla jer nigdje nije bilo brašna za vučena/tanka tijesta, a baš sam sama htjela izvući tijesto. Na kraju sam gotove kore kupila u Veronici jer se muž žurio nazad na posao, a i nema vise dućana blizu nas. No dobro, ionako sam strgana od hodakanja pa je možda i bolje ovako.
Tnx maggie,onda cu ih i ja probati nazvati..pa da vidim.
Super za pregled😊
Woo Maggie, i tvoja beba je veelika vec 😍
Ni moj danas nije bio raspolozen za slikanje, sve nesto iz profila malo smo ga samo vidjeli... al lako za to, gledat cemo se kad izade, nek samo bude sve ok ☺️
Ne znam jel nas Pikica jos cita, bas me zanima kako je ona... bas sam mislila o njoj nakon pregleda, nadam se da se drzi! Pikice ako citas, napisi nam koje slovo da znamo kako si 😘
koja prva vidi da se obajvili termini za merkur nek javi 😀 ak nista drugo srest cemo se na tecaju
truskawka kliknula sam na ovu tvoju sličicu ali stalno se pojavljuje ovo "ucitaj više aktivnosti ".. a možda sam na krivom putu. .😣..
Da li ćete vi imati nekog da bude kod vas nakon poroda? Ja nemam mamu, pa će doći svekrva. .pošto smo u De bit će kod nas mjesec dana. .Nije da se mnogo veselim ali nekako mi olakšanje jer ne znam kako ćemo se snaći. .prva nam je bebana.
Gdje si u De
💜Karla💜Nicol💙Anton
Magie veliki decko😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Maggie super za pregled 🤗
Ja sam u utorak. I uzbudena i nervozna ko pas istovremeno 😶
truskawka kliknula sam na ovu tvoju sličicu ali stalno se pojavljuje ovo "ucitaj više aktivnosti ".. a možda sam na krivom putu. .😣..
Da li ćete vi imati nekog da bude kod vas nakon poroda? Ja nemam mamu, pa će doći svekrva. .pošto smo u De bit će kod nas mjesec dana. .Nije da se mnogo veselim ali nekako mi olakšanje jer ne znam kako ćemo se snaći. .prva nam je bebana.
https://lilypie.com
Odi na taj link, tamo klikni pregnancy i onda odabires dalje sta i kako zelis. Dok dodes do kraja moras odabrati link i tamo odaberes za forum pseudoHTML i taj link copy-paste u potpis tu na svom profilu. Probaj ponovo ako ne ide javi se na truskawka509@gmail.com pa cu ti slati slikice kad ih ovdje neda ucitati.
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji