Citajuci i pricajuci sa ukucanima zaboravi nadimak koji je za pitanje kilaze xD
Da te utjesim, ja sam takodje plus 16 haha. Oko 67 imala na pocetku, sad 83. Znaci nisam ni mrsavica, dobro sam nabila kilazu, ali nikad nisam imala prije trudnoce preko 70kg. Na meni se ne vidi tolika kilaza (vidi se da sam se ubucila, ali ne toliko, zategnuta sam sva, gram ne visi na meni xD i nije mi ni ruzno, samo podbradak fuj hahah). Isto prestala pusiti po potvrdi trudnoce (kutija dnevno, nekad i preko) i to je uticalo najvise, kao i tebi, ljudi i bez trudnoce se udebljaju kad prestanu pusiti (tukla sam cips i smoki veliki dnevno, a ono se primaloo ufff) i evo od kada sam to prestala, usporiloo. Prosli mjesec samo 2kg dobila. A samo grickalice batalila. Ali to bi bilo to, krenuce sad opet, mirujem, a veca trudnoca, tako da ocekujem 25-30 plus... 😂
Cure ja u pon idem radit pertragu ogtt valjda se tako tocno zove..rekli su mi dan prije lagano juha i lesada..zanima me sto ste vi jele dan prije pretrage..treba izdrzati…i kao jesti do 19h navecer..dajte koje ste bile par savjeta..
Meni je dr rekla sve normalno kao sto i inace jedem i ujutro nataste da dodem jer drzanje dijete prije moze dati lazne rezultate.E sad ako su cure drugacije radile reci ce ti ,ja sam sve normalno jela samo ujutro nataste dosla i nalaz je uredan😊
💜Karla💜Nicol💙Anton
Hvala vam na mišljenjima oko ovih mjera. Sad sam se i ja malo smirila. Iako mi je doktorica odmah rekla da se ne brinem, da je taj njen UZV lošiji i da je ovo drugo mjerenje ok kad je odstupanje za tjedan dana. Ovo prvo je bilo kao za 2 tjedna premalo pa je to onda veliko odstupanje. Valjda će sve bit ok.
Ni ja nikad nisam pazila šta jedem, i nisam imala problema s viškom kg tako da mi je sad ova dijeta zbog gestacijskog baš teško pala...i sad sam u dva tjedna dobila 1kg, a od početka sam na +6kg.
url=https://lilypie.com]
Bebon se smjestio na lijevo, vidite ovu izbočinicu. Taman me počeo lupati, okretati se i tako. Samo nek se on javlja mami 😊😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ana 😍😍
Ja sam malo u soku da sam u ova 3 tjedna dobila 3kile znaci od 16 tj do 19tj malo mi se cini to puno
A jedem sve isto kao i do sad samo eto sluzbeno od 16 tjedna nisam vise ni jednom povratila
A jedem samo dorucak rucak veceru nista obilno niti puno grickalice tu i tamo koji komad cokse ili par cipsica sve ko i prije da pace ne krecem se vise lezim e sad ili me od povracanja stitilo da ne dobivam ili kaj ali ovo se meni cini puno jest da se natacem vodom ali isto tako i piskim ko luda, neznam kaj da mislim u petak imam u TA kontrolu pa me zivo strah kaj ce mi rec na te tri kile
Pikice drago mi je da si izasla malo i opustila se. 😊
Ja sam na +5.. stanem i dalje u stare trapke, do trbuha naravno tu ih ne mogu zakopcat 😂 nisam primjetila da se puno udebljala, trbuh mi raste jedino. Noge, dupe i ruke su mi iste..
Ja si to ovak racunam skoro kilo je beba, kila u sisama, 2 kile u maternici i tom dolje dijelu sto se stalno povecava. 😄
Cure koje uzimaju euthyrox, jeste ga uzele prije vadenja krvi za ogtt? Ili da ga popijem nakon treceg vadenja krvi?
Ja jedem normalno nista sad puno vise nego inace samo voce sam pojacala nektarine su sad top i grozde jucer sam kupila mandarine i nisu lose 😋.ukupno 8kg do sad ali ja mirujem od pocetka malo sto prosetam to je to ,dr kaze da ne vidi problem na moju visinu a i svi nalazi su ok.Gluposti bas i ne jedem osim cokolade 😁vratila se zelja za njom .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Salatica9192 ti si mi sad BFF 😂😂😂 Ajde nisam jedina. Ma ista stvar, ali me prpa a i presla sam 31 godinu, tak da su i godine neke, ajmo rec tu i prva trudnoca i sve.
Evo pregledalo me 8 specijalista i nije dobro moram prekinuti trudnocu beba nema uopce mjehur ne postoji a bubrezi nisu uopce od tkiva nego od cisti ishod takve trudnoce je mrtvo novorođence.
Da drzim trudnocu do kraja i da se tad porodim beba bi umrla cim bi prerezali pupcanu vrpcu
Ja uopce ne znam kak cu to sve prezivjeti jer moram ic inducirani porod u sloveniju.
Bojim se uzasno ali puno smo pricali muz i ja i sa svim doktorima i to ke najbolje rijesenje jer zivot za naseg bebaca ne postoji
Oh Boze ne znam sto da kazem na ovo. Pa kako se prije nije vidjelo da nesto ne stima? Puno sam sad stranica u zaostatku pa ako si pisala ne moras ponovo pisati vidjet cu naknadno.
Stvarno ne znam sto bih rekla. Ne mogu ni zamisliti kako se osjecate 🙁😥😢😭
Drzite se oboje mi smo svi uz vas i stalno ste nam u mislima ❤
❤N i V💙
Salatica9192 ti si mi sad BFF 😂😂😂 Ajde nisam jedina. Ma ista stvar, ali me prpa a i presla sam 31 godinu, tak da su i godine neke, ajmo rec tu i prva trudnoca i sve.
Hahahaha 😍 Ma kakve godine, i ja 26 za koji dan punim (ne osjecam se tako haha - forever young).
Skidacemo na godinu, samo da nam pritisak ne digne ili tako nesto, to je najbitnije. 😊
Ana,
bas vam je lijepo 😊 Uzivate 🤗 Pozdrav za vas :))
Sortiraj odgovore
Najstariji