Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    28. Kolovoz 2018. 18:29

Nove cure dobro dosle😊!

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 18:32

I čestitke na curki, ne mogu popamtiti tko je što napisao od  
    post op bolova zuba sorry 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 18:42

Miranda

Cestitam i ja na curici i decku 😍
    Emily dobrodosla 😊
    Salaticekakav ti je tlak? I anemija ti vuce takve simptome; slabost, manjak zraka, brzo umaranje, vrtoglavica.

Evo sad mi mama mjerila, 110/115 sa 75. Jeste nizi od mog 120/130 sa 80 inace, ali lezim, za ocekivati je. A mogu li krenuti simptomi ranije, ipak sam trunku ispod normale hemoglobin 115 (norm od 119), a feritin je nizak, ali ipak u "granici" hahaha. Jedem slatko, nije secer. Mozda samo nije moj dan (malo sam opet plakala sat vremena haha) i lezanje? 

truskawka
    28. Kolovoz 2018. 19:02

nali

Oprostite na duljini, ali stvarno mi je potreban savjet..
    Curke koje se vodite privatno, kako izlazite na kraj sa socijalnim gin, jel su oni duzni izdavati uputnice na temelju privatnika ili? Guglam, nista ne nalazim koja su moja prava..Izgubljena sam, muka mi je, dode mi da vristim.Moja socijalna gin je koma, kad sam zvala da se narucim nakon pozitivnog testa i uzasnihbolova i prvogmalog krvarenja, rekla je da je to normalno i narucila me za mjesec i pol jer je kao rana trudnoca. Pa sam otisla privatno i strogo mirovanje, hematom,miom..brdo svega se zaredalo..Da nisam imala taj papir na kojem pise mirovanje, meni socijalna (sestra, ginekologica se nije usudila pokazati) ne bi bolovanje otvorila, ja bi cekala tih mjesec i pol za pregled, radiila bi, krvaruckala, bila bez terapije utrogestanom,mozda bi izgubila bebu.. Sada mi pak sere sto se vodim privatno i sto kod nje dolazim po uputnice za pretrage, kao da se odlucim, da to neide tako, ili cu sve radit privatno ili kod nje ili u bolnici..Da li ima koja kakav savjet, guglam i znam da imamo pravo na sve pretrage besplatno u trudnoci, to je moj izbor sto se vodim privatno (cak nije ni moj izbor jer drugog izbora nisam imala i morala zbog cekanja na pregled od mjesec i pol otic privatniku)pa da hocu mogu se kod 10 privarnika vodit. Glupo mi je bas svaku pretragu privatnoplacati..neznam sto da radim.. Nigdje u zakonima ne mogu to naci.. Cak sam krvnu grupu morala privatno platiti nakon krvarenja. Jel vi koje vodite privatno trudnocu sve placate privatno ili vam daju uputnice za krv, urin, briseve???

Draga moja ja od pocetka vodim trudnocu privatno jer je moja trudnoca iz ivf-a pa sam samo nastavila hodati kod njih. Bila sam kod svoje soc gin i ona mi je sama rekla da ce ona biti mirnija ako ostanem kod njih, a za sve sto mi zatreba preko hzzo da ce mi ona vrlo rado dati. S njom funkcioniram preko maila i sve rjesavamo normalno bez poteskoca. 
    Moje misljenje je da se moras postaviti pred njom sa bas tom situacijom koju si spomenula. Eto vi ste me narucili za mjesec i pola dok sam vas zvala da mi je hitno da imam problema i nisam imala izbora nego otici privatno sad izvolite sljediti njihove upute i to je to. Postavi se za sebe jer imas pravo na to. Sretno 😘

❤N i V💙

Ptičica
    28. Kolovoz 2018. 19:10

Salatice nisam pametna oko tvoje vrtoglavice. Znam samo da je mene do tamo 12 tt, dok sam lezala zbog cistetine i dijagnoze koju su mi prilipetali, svaki dan sve bolilo, svaki dan sam osjecala menstrualne grceve i kao da cu dobit. Mislim da sam se svima ovdje popela na vrh glave jer bi i 5x pitala istu stvar 😆 cure ovom prilikom zahvaljujem na strpljenju i svakom odgovoru, i pozdravljam sve u studiju i reziji 😝 tako da vjerujem da psiha i samo mirovanje imaju dosta utjecaja. Al ti si zeno Rocky Balboa, i tvoja princeza je fajter na mamu. Bit ce sve kako treba! I kad ti rodis, nazdravit cu cijedenom narancom u tvoje i Lenino ime! 😊
    I nemoj plakat, ne dozvoli nikom da te ljuti.

• nali
    28. Kolovoz 2018. 19:19

Arsancres- e vidis, tvoj soc je normalan i mislim da bi takvi svi trebali bit. 
    Miranda, Maggie- kod ove moje ispada kao da sam ju trazila uputnicu za mr cijelog tijela.
    Truskawka- fakat sam bila i fina i lijepo joj objasnila zasto se uopce vodim privatno, a ona samo okrenula ocima na to i rekla da mi je trudnoca bila prerana da bi kod nje isla na pregled. Sto rec na to 
    Slijedeci put saljem dragog po doznaku, recepte i uputnice i nek si sjedne i ne izlazi van. Meni je tlak bio 150/95 kad sam dosla doma uz terapiju, ne treba mi tako nesto vise. Mene vise nece vidjet. Kad me prode fobija od socijalnih ginica, idem u potragu za novim, trenutno nemam snage. 

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 19:22

Ptičica

Salaticenisam pametna oko tvoje vrtoglavice. Znam samo da je mene do tamo 12 tt, dok sam lezala zbog cistetine i dijagnoze koju su mi prilipetali, svaki dan sve bolilo, svaki dan sam osjecala menstrualne grceve i kao da cu dobit. Mislim da sam se svima ovdje popela na vrh glave jer bi i 5x pitala istu stvar 😆 cure ovom prilikom zahvaljujem na strpljenju i svakom odgovoru, i pozdravljam sve u studiju i reziji 😝 tako da vjerujem da psiha i samo mirovanje imaju dosta utjecaja. Al ti si zeno Rocky Balboa, i tvoja princeza je fajter na mamu. Bit ce sve kako treba! I kad ti rodis, nazdravit cu cijedenom narancom u tvoje i Lenino ime! 😊

Hahahaha, Pticice, bas ti hvala na rijecima takvim 😍😍😍😍😍😍😍 Uhodicu vas, da vas pronadjem haha 😶😂 A nisam placko, nisam taj tip, ni u trudnoci bila, sve do ove dijagnoze. Ali trudim se misliti pozitivno, postoje dosta alarmantnije dijagnoze, ali koga su zmije ujedale i zaba se boji. Samo nisam pitala doktora, smijem li malo stajati, svakih dva sata, po 10 min, cisto da cirkulaciju u glavi odrzim hahaha.
    I po prvi puttt, smrde mi cigareeee. Odvratne mi. A cure, nemate pojma kakav sam pusac bila... i koliko dugo, sramota me godina. Mama i svekrva mi upadale u sobu, obe puse, utusih se. Drago mi je hahaha, voljela bih da ih nikad ne uzmem vise. 

• nali
    28. Kolovoz 2018. 19:31

Pikice- kako je, jesi dobro? Sto kazu doktori? 

• zvrkica
    28. Kolovoz 2018. 19:36

Salatice meni je isto tako, neovisno o mom niskom tlaku. Ležim od petka, ustanem tu i tamo pomalo i danas mi se vrti malo u glavi. Neugodno je baš, ali mislim da je od ležanja. Probaj više tekućine popiti.

Ptičica
    28. Kolovoz 2018. 19:39

Salatica9192

Ptičica

Salaticenisam pametna oko tvoje vrtoglavice. Znam samo da je mene do tamo 12 tt, dok sam lezala zbog cistetine i dijagnoze koju su mi prilipetali, svaki dan sve bolilo, svaki dan sam osjecala menstrualne grceve i kao da cu dobit. Mislim da sam se svima ovdje popela na vrh glave jer bi i 5x pitala istu stvar 😆 cure ovom prilikom zahvaljujem na strpljenju i svakom odgovoru, i pozdravljam sve u studiju i reziji 😝 tako da vjerujem da psiha i samo mirovanje imaju dosta utjecaja. Al ti si zeno Rocky Balboa, i tvoja princeza je fajter na mamu. Bit ce sve kako treba! I kad ti rodis, nazdravit cu cijedenom narancom u tvoje i Lenino ime! 😊

Hahahaha, Pticice, bas ti hvala na rijecima takvim 😍😍😍😍😍😍😍 Uhodicu vas, da vas pronadjem haha 😶😂 A nisam placko, nisam taj tip, ni u trudnoci bila, sve do ove dijagnoze. Ali trudim se misliti pozitivno, postoje dosta alarmantnije dijagnoze, ali koga su zmije ujedale i zaba se boji. Samo nisam pitala doktora, smijem li malo stajati, svakih dva sata, po 10 min, cisto da cirkulaciju u glavi odrzim hahaha.
    I po prvi puttt, smrde mi cigareeee. Odvratne mi. A cure, nemate pojma kakav sam pusac bila… i koliko dugo, sramota me godina. Mama i svekrva mi upadale u sobu, obe puse, utusih se. Drago mi je hahaha, voljela bih da ih nikad ne uzmem vise.

Zvrcni pa pitaj za stajanje ako ce ti bit lakse. 
    Za cigare- potpisujem! Izmedu ostalog, tako sam i shvatila da sam trudna i prije nego sam test napravila. Odmah su mi pocele smrdit 🤷‍♀️ isto pusac vise od desetljeca bila 🙈🙈
    Kaze mi poznanica neki dan u kvartovskom kaficu- jos malo pa ce ti se prestat gadit i nadoknadit ces duplo. Mislim se, kad bi mi guzica bila toliko jaca od karaktera, zabila bi glavu u pijesak do kraja zivota. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.