Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    28. Kolovoz 2018. 19:40

Mene danas par puta nekako pika u rodnici je li se ikom desavalo? 

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 19:41

Evo ja jedem sladoled da ohladim ranu od zuba 😆😆. Nezz koliko će pomoći, ali nadam se da hoće.
    Salatice, stavila sam ti nalaz, rekla si da voliš uspoređivati 😋😋😋.
    Pikice, drži se, nadam se da si se uspjela što smiriti

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    28. Kolovoz 2018. 19:49

Salatica9192

Ptičica

Salaticenisam pametna oko tvoje vrtoglavice. Znam samo da je mene do tamo 12 tt, dok sam lezala zbog cistetine i dijagnoze koju su mi prilipetali, svaki dan sve bolilo, svaki dan sam osjecala menstrualne grceve i kao da cu dobit. Mislim da sam se svima ovdje popela na vrh glave jer bi i 5x pitala istu stvar 😆 cure ovom prilikom zahvaljujem na strpljenju i svakom odgovoru, i pozdravljam sve u studiju i reziji 😝 tako da vjerujem da psiha i samo mirovanje imaju dosta utjecaja. Al ti si zeno Rocky Balboa, i tvoja princeza je fajter na mamu. Bit ce sve kako treba! I kad ti rodis, nazdravit cu cijedenom narancom u tvoje i Lenino ime! 😊
    I nemoj plakat, ne dozvoli nikom da te ljuti.

Hahahaha, Pticice, bas ti hvala na rijecima takvim 😍😍😍😍😍😍😍 Uhodicu vas, da vas pronadjem haha 😶😂 A nisam placko, nisam taj tip, ni u trudnoci bila, sve do ove dijagnoze. Ali trudim se misliti pozitivno, postoje dosta alarmantnije dijagnoze, ali koga su zmije ujedale i zaba se boji. Samo nisam pitala doktora, smijem li malo stajati, svakih dva sata, po 10 min, cisto da cirkulaciju u glavi odrzim hahaha.
    I po prvi puttt, smrde mi cigareeee. Odvratne mi. A cure, nemate pojma kakav sam pusac bila… i koliko dugo, sramota me godina. Mama i svekrva mi upadale u sobu, obe puse, utusih se. Drago mi je hahaha, voljela bih da ih nikad ne uzmem vise.

Salatice moj tlak od petka u knjizici upisan 85/59.Meni cesto nesvjestica dode i kad lezim soba oko mene ide😂😂😂 nalazi uredu ali ja i bez trudnoce imam nizak tlak samo sto sam mislila da ce sad bit bar malo vise.I kad sam jednom se opandracila prije par god isla sam na sve zive pretrage od srca do glave i dijagnoza je slaba periferna cirkulacija i tada sam zeljezo bolje rec nisam imala.Eto nemoj se plasit a mislim da prosetat po stanu mozes par puta dnevno bas radi cirkulacije i nedaj boze tromboze eto tako su meni rekli.Sta cu slusam valjda znaju bolje od mene😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    28. Kolovoz 2018. 20:00

Nove curke dobrodosle i cestitke 😍😊
    Sta se tice soc gin uopce ne kuzim takve ljude, ja vodim privatno jer sam i prije isla kod tog dokt na preglede i odlucila sam i trudnocu tamo vodit i kad su mi trebale uputnice nasla sam preko neta slobodnog gin, samo mi je bio uvjet da ne idem na dr kraj grada samo zbog tog i nadjem na srednjacima i zadovoljna sam, tamo se upisala i normalno popricam sa doktorom pita sta treba i kakvi su bili nalazi od prosli put otkad smo se vidili i to je to, tako da mislim da bi mogla nastavit ici kod njega poslije na preglede a i vodit iduce trudnoce.. 

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 20:02

Miranda, mrzi me gnjaviti te, ali samo da pitam.
    Onaj lijek za željezo, imaju u ljekarni u Zagrebu i rekli su da šalju na kućnu adresu ako treba, ali da im treba preporuka od liječnika pošto sam trudna.
    Što može štetiti u trudnoći?

• nali
    28. Kolovoz 2018. 20:08

Mina93

Sta se tice soc gin uopce ne kuzim takve ljude, ja vodim privatno jer sam i prije isla kod tog dokt na preglede i odlucila sam i trudnocu tamo vodit i kad su mi trebale uputnice nasla sam preko neta slobodnog gin, samo mi je bio uvjet da ne idem na dr kraj grada samo zbog tog i nadjem na srednjacima i zadovoljna sam, tamo se upisala i normalno popricam sa doktorom pita sta treba i kakvi su bili nalazi od prosli put otkad smo se vidili i to je to, tako da mislim da bi mogla nastavit ici kod njega poslije na preglede a i vodit iduce trudnoce..

Kak se zove tvoj gin na srednjacima? Pall ili Srcek? Bas sam gledala da se tamo prebacim pa neznam kojem bi od njih dvoje.

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 20:14

Enna010

Mene danas par puta nekako pika u rodnici je li se ikom desavalo?

Da, ne često i trajalo je kratko, ali se događalo.

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 20:21

Ee Ana,  
    smekala sam, ali nema sanse da vidim referentne vrijednosti. Skontala sam leukocite, isto su ti kao i meni poviseni i hemoglobin mislim da je nizi malo, urin uredan. A ono za secer, nisam to nikad radila, pa i ne kontam, ali isto nmg vidjeti ref vrijednosti :( Mozes napisati sta ti je umanjeno/povecano da uporedim? 
    Za trombozu sam sigurna zbog Clexane sto dajem sebi (mislim trebala bih biti), ali za cirkulaciju kicmenu ocigledno nisam. Evo stajala sam duze na silu i ljepse se osjecam.
    Kad smo kod stajanja, moramm ispričati hahhaha uljepsa mi ovaj placljiv dan 😂 Dosao tatin stari poslovni drug i sin 12 godina. Izasla i ja pozz, nismo se vidjeli od kada sam dijete bila tako reci. I djecak ugleda tel, Huawei, ima u on, kao udje u moj instagram, izadje. Nesto se zeza. Ja ga pitam za skolu, on kaze koja je, ja ono, pa ja prolazim kroz tvoj grad kada idem u svoju skolu gdje radim. Koji si razred? On zavrsio sesti, reko super :))) Sada ces u sedmi :) I kad ce djecak "a ti si deveti?" Ja molim? On ce "ti si deveti razred" joj majko, ja se za stomak uhvati, smijem se, brat cuo, smije se i on. Kazem mami, ona ce, sine ona radi u skoli, nosi bebu, ima 26 godina hhahahaha. Mene sramota djecaka, smijem se. Pomazi ga po glavi, on kao "a ja se zezam", reko samo se ti zezaj, ja sam drugar sa svojim djacima, volim se zezati 😂 Ja radim u skoli 😂 Malo sam rascupana, trunku, majica duga miki maus i helanke. Jedem keks, dijete misli bucka za stomak ahahahahahaha. Joj, popravi mi dan, znam da nekad izgledam mladje, ali ovo je rekord 😂😍

Mina93
    28. Kolovoz 2018. 20:37

nali

Mina93

Kak se zove tvoj gin na srednjacima? Pall ili Srcek? Bas sam gledala da se tamo prebacim pa neznam kojem bi od njih dvoje.

Srcek 😊

Mina93
    28. Kolovoz 2018. 20:43

Moram se pohvalit da sam danas kupila trudnicke trapke u hmu :) stanem normalno u samo jedan stari par trapki pa sam bila prisiljena uzet ove 🤣 budem uzela jos jedan par u narednim tjednima jer vjerujem da bi mogla i ove stare ubrzo prerast 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.