Cure evo nas sa pregleda, sve nam je u redu, beba nam je nestasna jako. Iako je na proslom pregledu rekla nesigurno da je djevojcica, sada kao da vidi visuljak pa kaze vise ne mislim da je djevojcica nego decko, ali i dalje nismo sigurni jer su nogice skupljene, tako da naredna 4 tjedna sam u neizvjesnosti. Ali najbitnije da je sve u redu i da smo cvrsti i zatvoreni 🤲
Je li vama u ovim tjednima definitivno potvrdjen spol i kako je izgledalo na uzv, i meni se cini da sam vidjela visuljak, ali prosli put ga nije bilo.
Evo nam jedne slike.
Znači, odem u Mueller. Imam 3 stvari na spisku koje nisu baby related. Mene put ravno odvede do dudica i ovih lančića za dudice. Kupila sam sreća samo to 😂.
Uglavnom, od kratkog spiska, došla sam na 12 kupljenih predmeta ( od toga 4 na proizvode za bradu za muža😆😆 ) Tako ženski 😋😋😆😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure evo nas sa pregleda, sve nam je u redu, beba nam je nestasna jako. Iako je na proslom pregledu rekla nesigurno da je djevojcica, sada kao da vidi visuljak pa kaze vise ne mislim da je djevojcica nego decko, ali i dalje nismo sigurni jer su nogice skupljene, tako da naredna 4 tjedna sam u neizvjesnosti. Ali najbitnije da je sve u redu i da smo cvrsti i zatvoreni 🤲
Je li vama u ovim tjednima definitivno potvrdjen spol i kako je izgledalo na uzv, i meni se cini da sam vidjela visuljak, ali prosli put ga nije bilo.
Evo nam jedne slike.
Mi smo znali sa 17. tjedana. Ali čestitam na tome što je sve odlično 😀😀 Nema veze koji je spol 😉😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo nam jedne slike.
Divna bebica ma nek je sve ok lako za spol😁.Meni je sa 20 tjedana potvrdilo spol decko.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Svjesna, drago mi je da je sve super, uvijek je lijepo cuti pozitivne vijesti s pregleda 🤗🤗🤗
Nama je prvi put s 12tt receno da se cini da bi mogao biti decko, onda opet sa 15tt isto nagadjanje da je decko da bi sa 18+5 potvrdili 100%.
Luka ❤
Meni je sa 20tt rekao spol, ali je isto tako rekao da je mozda pogrijesio i sad s obzirom da sam ja letimicno vidjela neku kuglicu izmedju nogu decko jedan je sigurno tu nema sumnje..mene sad strah hvata da nisu dva decka (mislim svejedno mi je) ali svi su vec narucili stvari za curu i decka 🙈🙈 nadam se da jesu cura i decko..iako jos uvijek muku mucim da curi nadjem savrseno ime..mislim da jesam na dobrom tragu ali jos nisam 100%
Svjesna super slikica i drago mi je da je sve u redu 😘😘
❤N i V💙
Meni je uzv potvrden spol sa 16 tt, ali znala sam od 12 tt zbog Nifty-ja.
Vidim da ste se raspisale o Joie kolicima i sad ste mi paniku uvalile da ih neću naći😲 Već neko vrijeme ih škicam i kao definitivno sam se odlučila za njih, s planom da kupnju obavim u rujnu... Sad kako pišete da ih nigdje nema, aaaaaaaa 😫
Svjesna super za pregled, i prekrasna slikica 😍😍 spol smo otkrili niftijem, tak da ti tu ne mogu pomoc. Bitno da je sve u redu 🤗
Slatka beba 😍😍
Ja sam saznala prije 12tt spol zbog Niftyja.
Bit ce kolica, ne brini ivylee 😁
Svjesna super vijesti 😘😍
Za decka smo saznali preko niftyja, curku s 19tt.
Truskawka nama fali ime za decka, za curku smo 90% sigurni.
Povremeno me ulovi panika da necu stici kupiti sve za bebe prije nego me posalju na (izgledno) mirovanje ili prije nego sto vise necu moci hodati po ducanima. Samo radim popise i planiram gdje sto kupiti ali jos nista ne ostvarujemo. Onda iduci dan opet mislim da se sve stigne 😁😅 Skuzila sam da me valjda hormoni prebacuju na suprotne polove oko najrazlicitijih stvari. Jedan dan sam u plusu, drugi u dubokom minusu. Nikad normalna 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji