Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    23. Kolovoz 2018. 22:02

Da smo mi imali curku dvoumili smo se oko imena Karmen ili Iris, nama su prekrasna 🧡

Slikica je super, bas se lijepo vidi na 4D 😍

Noa 💙

Ana89
    23. Kolovoz 2018. 22:18

Omg. Sad sam se iz ničega sjetila da u ormariću u kuhinji imam Jaffa nescaffe od Francka 🤤🤤. Onu kemiju koja tako fino miriši i ima fin ukus. Nisam poželila kofein zadnjih 9 mj, čak ni prije trudnoće - čistila sam se.
    Koliko li je to sigurno piti, I wonder  🤔🤔 Cravings 😒

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Nunii
    24. Kolovoz 2018. 00:52

Sto se tice kilograma,imam 67 😮 A visoka sam ko prosjecni hobit 1,7 m 😂 Na +5 sam sigurno. Dobro prosli smo polovicu pa se nadam da nece biti vise od jos dodatnih 7 na ovo.
    Baka mi je na kameri rekla da sam bas fino debela. Prvo trudnici ne govori da je debela,a drugo ne pokusavaj joj dodirnuti trbuh.
    Meso mi se bas pocelo gaditi. Cips i cokolada su i dalje in. Ili vrecica cipsa ili cokolada na dan. Danas je bilo pola vrecice cipsa i  paket napolitanka smazala 😍  Za sutra su domacice i imam am. kolacice.

Za Mg fotnem ujutro ako se sjetim. Uzela u dmu i super su mi.Jos je d3 i kalcij u tabletici. Inace sam se davila u tabletama i smrvi je na 484949 komadica da mogu progutati. sad sam valjda naucila ili navikla.

Salatica9192
    24. Kolovoz 2018. 04:39

Svjesna, 
    super vijestiiii😍 I super slika bebacaa 😊 Ja sa 25 jos ne znam 100% da li je curica. Nadam se danas potvrdi sta je :) Prvo kada cujem da je sve u redu.
    Nuni, 
    sladak stomo 😊😘 
    Ima li jos sova? xD Ja evo trecu noc ne spavam kako treba, budim se i blejim, okrecem. Sad sam odustala, uzela tel, zaspacu jos malo vjerovatno. xD

• Kani07
    24. Kolovoz 2018. 07:12

Jutro cure.
    Idemo na taj famozni ogtt valjda se necu ukinut😁.I kontrola jedva cekam svrcu da vidim.Ko je na kontroli danas sretno😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    24. Kolovoz 2018. 07:16

što se spola tiče, doktorica je s 14+2 rekla da joj se čini da je dečko. a potvrđeno je s 18+4 i 20+2 (na anomaly). tako da sam već pokupovala sve za dečka 😊 mislim da se dečki prije skuže na uzv. frendica za curu znala negdje u 22. tt. 

AllieH
    24. Kolovoz 2018. 07:38

Nunii, jako lijepa linija! 
    Barbie, i ja mislim da se decki prije skuze. 
    Sretno svima danas na pregledima, a vi koje idete na OGTT javite dojmove, mislim da na ovoj temi još nijedna cura dosad nije išla. #nisamsigurna

Luka ❤

truskawka
    24. Kolovoz 2018. 08:00

Miranda vidis ti kak je to..uvijek neke dvojbe oko imena. Mi smo oduvijek znali ime za dececa i muz se fino napravil kaze on meni ja cu odabrati ime decku i kaze to ime i onda mi kaze a ti odaberi curici..reko hvala bas haha..al dobro..sve mi se vise cini da sam nasla ime samo se moram naviknuti na njega 😄
    Nuni ak si ti prosjecni hobit sa 1.7, kaj sam onda ja? Patuljak? 😂😂 sa 1.65, a kile ko u obelixa 73🤣🤣 a takav mi i trbuh..gle..sad sam si sama rekla ja sam patuljasti obelix 🤣🤣
    Btw lijepa busica 😘

❤N i V💙

Maggie85
    24. Kolovoz 2018. 08:03

Uživajte danas na pregledima s bebicama, tko već ide.
    AllieH, išlo nas je par na OGTT, bilo je i loših i boljih iskustava. Meni je recimo bilo ok. Savjetujem pojesti i popiti nešto čim se obavi zadnje vađenje krvi, a ne ići obavljati druge stvari. Ja sam išla po dućanima još uvijek natašte pa je i meni malo pozlilo kad mi se šećer naglo spustio.

AllieH
    24. Kolovoz 2018. 08:04

E da, to sam i ja zaboravila iskomentirati, na koju foru je prosječni hobit 170cm? Ja sam onda midget sa svojih 163cm. Iako, mene stvarno visina nikad nije opterećivala. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.