Evo mene s uzv-a i zabrinuta sam, doktorica je rekla da je sve uredu ali je rekla kontrola za 3 tjedna kao bit ce beba veca pa ce bolje vidjeti, u napomeni pise: Cerebelum 20.2mm
Cisterna magna 5,8mm
Molim ako se koja razumije da mi kaze sto to znaci
Oki mama5, doći i nemoj se uzrujavati. Sigurna sam da i ako je nešto, da je prolazno. 😀😀
*diši umjesto doći 😋😋
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo mene s uzv-a i zabrinuta sam, doktorica je rekla da je sve uredu ali je rekla kontrola za 3 tjedna kao bit ce beba veca pa ce bolje vidjeti, u napomeni pise: Cerebelum 20.2mm
Cisterna magna 5,8mm
Molim ako se koja razumije da mi kaze sto to znaci
Oki mama5, doći i nemoj se uzrujavati. Sigurna sam da i ako je nešto, da je prolazno. 😀😀
*diši umjesto doći 😋😋
Ma disem, ne uzrujavam se, vjerujem da je nesto da bi rekla, ili nije sigurna ili je nesto sto mozda samo od sebe nestaje ne znam, bit ce kako Bog kaze, taj tren sam se malo zabrinula ali sad sam ok, ici cu za 3 tj ali cu privatno...
Nunii lijepi okrugli trbuh 😍
Sretno na ogtt i pregledima!
Truskawka njemu je super ispao dogovor 🤣 Mi sve zajedno biramo i imamo par muskih imena samo nikako da se odlucimo za jedno. Imam osjecaj da bi lakse odabrala samo musko ili samo zensko ime, oba je komplicirano 🙈
Ja sam 168cm i isto ne mislim da sam niska, taman mi je visina.
Zvrkice malo smanji tempo, ima jos dovoljno cerviksa da sve bude ok do kraja 😘
Mama5 napisala je mjere malog mozga i cisterne magne koja je jedan od subarahnidalnih prostora mozga. Ovako izolirano mjere su unutar granica za gestacijsku dob ali ne mogu znati je li vidjela nesto u gradi ili okolnim strukturama. Ne opterecuj se tim napomenama, to su njoj smjernice za iduci pregled a same po sebi ne moraju znaciti nikakvo odstupanje.
I tako, službeno sam ušla u 26. tt 😍😍 Još samo 14 do termina
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Nunii lijepi okrugli trbuh 😍
Sretno na ogtt i pregledima!
Truskawka njemu je super ispao dogovor 🤣 Mi sve zajedno biramo i imamo par muskih imena samo nikako da se odlucimo za jedno. Imam osjecaj da bi lakse odabrala samo musko ili samo zensko ime, oba je komplicirano 🙈
Ja sam 168cm i isto ne mislim da sam niska, taman mi je visina.
Zvrkice malo smanji tempo, ima jos dovoljno cerviksa da sve bude ok do kraja 😘
Mama5 napisala je mjere malog mozga i cisterne magne koja je jedan od subarahnidalnih prostora mozga. Ovako izolirano mjere su unutar granica za gestacijsku dob ali ne mogu znati je li vidjela nesto u gradi ili okolnim strukturama. Ne opterecuj se tim napomenama, to su njoj smjernice za iduci pregled a same po sebi ne moraju znaciti nikakvo odstupanje.
Miranda hvala ti na komentaru, nije nista posebno komentirala, mjere na uzv-u su manje za 2 tjedna jos od prvog ultrazvuka, tako da i po ovom sad su mjere bebe za 19+4 sto je 2 tj manje nego po zm, ali bila je kasnija ovulacijq to sam sigurna, tek mi je treci test i to tamo nakon 15 dana kašnjenja pokazao + ,ja sam stekla dojam da je malo vise gledala srce i da je uvecavala ali kazem rekla je za 3 tj kontrola bit ce veca beba pa ce bolje vidjeti. Valjda nije nista, nisam pametna dal onda opet ici njoj ili privatno
Bas citam Jesenske bebe, stigla im je jos jedna bebica sinoc.... Joooj kad mi krenemo takooo 😍😍
Ja baš razmišljam kako mi je čudno da nitko još nije otvorio temu Proljetne bebe 2019.
Luka ❤
Nuni i Ana zgodne trudnice 😍
Bas sam jucer isto isla gledat dal je otvorena nova tema.. sve mi čudno da nema nikoga 😏
Super za sve preglede, sigurno ce sve bit u redu mama5, cim doktorica nije upozorila na ista 🙂
Isla bi za vikend kupit knjige o porodu, mislila sam danski odgoj, svjesno rodteljstvo i jos onu duhovni pristup radanju.. jel imate jos sta za preporucit?
Miranda kaj je najbolje ja se nisam ni dogovorila o biranju imena neg je on sam rekel haha, a ja nisam htela proturjeciti jer da sam rekla da mora on curici odabrati onda bi odabral ono kaj se meni ne svidja pa bi bilo puno rasprave..ovak je bolje haha..poslje cemo zajedno jos promisliti o imenima i onda deff odluciti 😄 ak ne prije onda kad ih vidim prvi put 🤗
Ja isto ne mislim da sam niska sa 1.65 cak nekad imam osjecaj da sam previsoka haha..ali ok mi je ovako, taman nekako.
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji